!

Tony Parsons angol brit

Тони Парсонс

1953. november 6. (Romford, Anglia) –

Tudástár · 5 kapcsolódó alkotó · 2 film

Teljes névTony Victor Parsons
Nemférfi
Twitter@tonyparsonsuk

Könyvei 32

Tony Parsons: Apa és fia
Tony Parsons: Férj és feleség
Tony Parsons: A családban marad
Tony Parsons: Egyetlen szerelmem
Tony Parsons: Reptér
Tony Parsons: A gyiloktáska
Tony Parsons: A kedvenc feleségem
Tony Parsons: A Mészáros
Tony Parsons: Nem lehetsz angyal…
Tony Parsons: Fiúkból lesznek a férfiak

Kapcsolódó sorozatok: Max Wolfe · Harry Silver · Harry Silver angol · Max Wolfe angol · Max Wolfe német · Összes sorozat »


Népszerű idézetek

jmolnar>!

Ha a szíved csordultig telt, akkor már nem beszélsz – hanem énekelsz. És ha a szíved túlcsordul, akkor már nem énekelsz – hanem táncolsz.

312. oldal

Kapcsolódó szócikkek: ének · tánc
1 hozzászólás
Véda P>!

Elképesztő nem? Az autóvezetéshez engedély kell. A kutyatartáshoz is. De bárkinek szabad gyereket hozni a világra.

117. oldal

Panelmacska>!

– Nem szeretem a temetéseket.
– A búcsúzás egyik formája.
– Búcsúzkodni sem szeretek.
– Senki sem szeret. De ilyen az élet. Hellók és viszlátok sorozata.

364. oldal

Kapcsolódó szócikkek: búcsú, búcsúzás · élet · temetés
1 hozzászólás
esőember>!

Fiú. Fiúúú!
Egy kisfiú.
Ahogy ránézek erre a gyerekre – kopasz, ráncos, töpörödött kis öregember-forma –, valami meglódul a bensőmben.
Mert teljesen úgy néz ki, mintha ez (úgy értem: Ő) lenne a világ leggyönyörűbb gyereke. Elképzelhető, hogy tényleg ez (mármint: Ő) a világon a leggyönyörűbb kisgyerek? Vagy csak az érzelmi programom szórakozik velem?
Vajon mindenki így érez? Azok is, akiknek egészen hétköznapi babájuk születik? A mi kis pockunk valóban ilyen meseszép lenne?
Nem tudnám megmondani.
Az alvó kis tüneményt a nő tartja karjában, akit szeretek. Ülök az ágy szélén, nézem kettejüket, és azt érzem, hogy ehhez a helyhez, ehhez a nőhöz, ehhez a fiúcskához tartozom, úgy, ahogy még soha, sehova.
Az elmúlt huszonnégy óra izgalmai után hirtelen ismeretlen érzelemhullám – hála, boldogság, szeretet keveréke – bugyog fel bennem, és túlcsordulással fenyeget.
A torkomat félelem szorítja össze, nehogy méltatlannak bizonyuljak, nehogy elrontsak mindent, nehogy bemocskoljam a pillanatot – a könnyeimmel.

9. oldal

Kapcsolódó szócikkek: gyermek
lorem>!

Ez a legrosszabb abban, ha az ember megöregszik. Ez a legrosszabb. Hogy rájövünk, képesek vagyunk bárki nélkül folytatni, ha elérkezik a szakítás, a búcsúzás, a sok szerencsét, vigyázz magadra, maradjunk barátok ideje; belátjuk, hogy végtére is mindannyian egyedül vagyunk, és mindenki ott jut örömhöz, ahol tud.

210. oldal

smetalin>!

Gondoljuk végig. Hasfelmetsző twitterezne, ha élne? A bostoni fojtogató frissítené az állapotát a Facebookon?
………….
A digitális világot a pszichopatáknak találták ki.

209. oldal

1 hozzászólás
MrsCordova P>!

Hogyan lehetséges, hogy közreműködhettem a világ legszebb gyermekének a világrahozatalában? Tudom, minden szülő így érez. A mi esetünk csak abban különbözik a többitől, hogy az én lányom tényleg a világ legszebb gyereke.

1 hozzászólás
jmolnar>!

Tizenhárom-tizennyolc évesen a nő olyan, mint Afrika: szűz terület. Tizennyolctól harmincig olyan, mint Ázsia: forró és egzotikus. Harminctól negyvenötig olyan, mint Amerika: tökélesen feltérképezett, de bőkezűen adakozó. Negyvenöttől ötvenötig olyan, mint Európa: kicsit kimerült, de még mindig sok érdekes hellyel rendelkezik. És ötvenöt felett a nő olyan, mint Ausztrália: mindenki tudja, hogy ott van valahol, de csak nagyon kevesen veszik maguknak a fáradságot, hogy megkeressék.

135. oldal

1 hozzászólás
esőember>!

Milyen gyakran találsz valakit, akinek a szája tökéletesen illik a tiedhez? Pontosan megmondhatom: egyszer. Nem többször.
Számtalan szép ember él a világon, milliók, akikbe beleszerethetsz. De olyan, akinek a szája tökéletesen illik a tiedhez, csak egy létezik.

194. oldal