!

Thilo Mischke

Könyvei 1

Thilo Mischke: 80 numera a Föld körül

Népszerű idézetek

Futtetenne I>!

„Aki nem fél a repüléstől, annak nincsen fantázája”

24. oldal

2 hozzászólás
Futtetenne I>!

Ebben a klubban az összes férfi egy divatdiktátumnak van alávetve: úgy festenek, mintha az Amerikai pszicho gyermekváltozatában Patrick Bateman szerepét akarnák eljátszani.

43. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Patrick Bateman
Futtetenne I>!

Hogyan bizonyítom, hogy valakivel igenis volt szexuális kapcsolatom?

16. oldal

6 hozzászólás
Futtetenne I>!

(…) megkérdezem tőle, két nap múlva lenne-e kedve meginni valamit velem. Óvatosan bólint, a biztonság kedvéért azonban elárulja a korát. Tizenhét éves. A pillanat töredékéig sokkol a kijelentése, és megértem, hogy akkor született, amikor a MacGyvert már újra leadták. Mégis gondolatban vállat vonok, és azt gondolom, mindegy.

47. oldal

Chillingó>!

– A szerelem kíméletes érdektelenség a másik múltja iránt – […]

139. oldal

dokijano>!

A mangakávézó olyan hely, ahol összejönnek az éjszakai emberek. Olyan, mint valami nyilvános könyvtár, csak itt éppenséggel kereken 7 euróba kerül a belépőjegy, amiért 24 óra hosszat ülhetsz egy karosszékben, és mangát olvashatsz, animációs filmet nézhetsz, és a neten szörfölhetsz. A mangakávézók még az ifjúsági szállókra is hasonlítanak, azzal a csekély különbséggel, hogy innen hiányoznak az ágyak. A mangakávézóknak egyetlen céljuk van, gyűjtőmedencéül szolgálnak az éjszaka hátramaradottjainak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak Love Hotelba menni, és nincs pénzük taxira.

176. oldal, Japán (M-érték, 2012.)

dokijano>!

A koszos szakács elhalad mellettem, és hamutartót helyez mindegyik asztalra, ahogy kicsi lengyel zászlókat szokás kitenni rájuk. Rám vigyorog, és elmagyarázza, hogy vonaton dohányozni Lengyelországban ugyanúgy tilos, mint Németországban, csakhogy ezt a szabályt itt senki sem tartja be.

26. oldal, Lengyelország (M-érték, 2012.)

Xab>!

Elgondolkodom, mikor fogják fel a nők, hogy egy szép arcot nem szabad sminkeléssel tönkretenni.

202. oldal

Christine_>!

Fura érzés fog el, legszívesebben megenném a leheletét, amiből máj és fokhagyma szaga árad.