!

Szaszkó Gabriella magyar

1987. október 5. (Szentes) –

Gabriella_Szaszkó IP
269 figyelő · 202 figyelt · 32 értékelés · 2 polc · 155 karc · 0 észlelés
Teljes névSzaszkó Gabriella
Nem
Honlaphttp://szaszkogabriella.com/index.php/hu/
Facebookhttps://www.facebook.com/gabriellaszaszkoswriting/
Életrajz

Képek 1

Könyvei 3

Szaszkó Gabriella: Maradj velem
Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám
Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám

Kapcsolódó sorozatok: Pennington-testvérek

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Dream Válogatás

Fordításai 3

Emma Rowley: Hová lettek az eltűntek?
Lucy Dawson: Temetetlen múlt
Lucy Dawson: Kegyes hazugságok

Antológiák 3

Varga Tamás József (szerk.): Kalandok és kalandozók 2.
Jobbágy Tibor (szerk.): Új Galaxis 22.
Jobbágy Tibor (szerk.): Új Galaxis 24.

Kapcsolódó zóna

!

Szaszkó Gabriella

57 tag · 77 karc · Utolsó karc: 2019. január 11., 17:04 · Bővebben


Népszerű alkotóértékelések

>!
K_A_Hikari

Szaszkó Gabriella

Magyar irónő a Maxim kiadónál? Ez a nő tud valamit. Milyen igazam lett!
Úgy ír, hogy az embernek csak akkor van kedve letenni a könyvét, ha a végére ér. Eléri, hogy az olvasó ott legyen a könyvben, érezze azt, amit a szereplők.
Örülök, hogy olvastam tőle, és találkozni is élmény volt.
Gabi csak így tovább, egyenesen előre.

>!
TiszlaviczMarcsi I

Szaszkó Gabriella

Nagyon jól ír, szépen és választékosan fogalmaz. Képes a betűkön keresztül érzékeltetni a szereplői érzéseit, teljesen bevonva ezzel az olvasót a történetbe.
Volt szerencsém együtt dolgozni vele, sokat tanultam tőle. Várom a következő regényét :)

>!
Linszyy

Szaszkó Gabriella

Mélyenszántó, komoly témák, az ember szívébe és agyába hatoló történetekbe csomagolva. Még sokáig rágódik az ember olvasás után, mert Szaszkó Gabriella sorai nem eresztik az olvasót.

>!
K_Eraa93 P

Szaszkó Gabriella

Gabi ereiben tinta folyik, és ha becsukja a szemét betűk peregnek. Nagyon jól és hitelesen ír! Egy szomorú témát, egy borzasztó élethelyzetet, szép köntösben tárt elénk. Egyedi a stílusa, szépen fogalmazza meg, választékos szókincsét. Kerek egész mondatokat használ. Ezt muszáj mindig kiemelni, mert sajnos nem alap készlet az íróknál. Helyzetnek, életkornak megfelelően szólaltatja meg a karaktereket. Akiket egyes helyzetekben olyan jól ír le, hogy megelevenednek előttünk.
Tőlem idegen téma, mégis bevonzott. Amikor csak időm volt, elalvásig bújtam a lapokat.
Szerencsémre, nem kellett sokat várnom, hogy a 2. kötet is a kezembe/szemem elé kerüljön, és a befejezőt is várni fogom.

Lesznek akik unni fogják, esetleg száraznak találják, vagy épp lerágott csontnak. Naa, nekik ne higgy!! Ez egészen más, másképp feldolgozva. Még ha az " alap „ sok mű kiindulópontja is.

Én azt hiszem, magyar kedvencet avattam! ♡ Köszönöm az élményt! :)

2 hozzászólás
>!
Aaron_Rgd

Szaszkó Gabriella

Hihetetlen, hogy milyen függőséget okoznak a regényei, de tényleg. :D Olyan érzésem volt olvasás közben, mintha én magam is ott lettem volna végig a háttérben és egy harmadik személyként figyelhettem volna a történéseket. Ha két percre le kellett tennem a könyvet, szinte remegtem, muszáj volt folytatnom, nem bírtam ellenállni neki. Meg kellett tudnom, hogy mi lesz a következő oldalon, majd az azt követőn. Nem lehetett letenni.
Nem mondom, hogy könnyű olvasmány. Mert tényleg nem az. De ebben a témában ennél igazibb, ennél valósabb könyv még nem született. A nagy amerikai, NYT Bestsellerlistás szerzők elbújhatnak Szaszkó Gabi mellett. A könyvei igazi kincsek, mindenkinek muszáj elolvasni őket.
Hogy új kedvenc íróm van-e? Természetesen. Ez után a két könyv után lehetetlen, hogy Szaszkó Gabi ne legyen a kedvenc írónőm. :D
Ui.: Azt hiszem, súlyos Pennington-függőségem van. És vállalom! :D

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
mrsp

Szeretném, ha az élet igazságos lenne, de nem az.

Kapcsolódó szócikkek: élet · igazságosság
>!
kellyolvas P

A fájdalom nem szűnik meg, csak eltávolodik. Elfeledkezünk róla, eltereljük róla a figyelmünket, mint a kellemetlen gyomorégésről. Hamis mosolyt varázsolunk az űr helyére, amit senki sem képes kitölteni. Az élet néha a legvadabb meglepetéseket produkálja. Későn jövünk rá, hogy túl sokat sírtunk jelentéktelen dolgok felett. De akkor már nem hozható vissza semmi.

Kapcsolódó szócikkek: Amy Forester · fájdalom
>!
TiszlaviczMarcsi I

Az élet néha a legvadabb meglepetéseket produkálja.

410. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Amy Forester
>!
pveronika

– Miért jössz fel mindig, hogyha rettegsz? –nevettem fel. Chris először a távolba nézett, majd lassan újra megcsóválta a fejét. Megköszörülte a torkát, és visszafordult felém. Zöld szeme még szebb volt a lemenő nap fényében. – Azt hiszem, hogy van, amiért megéri rettegni. Van, amiért érdemes legyőzni a félelmet. Visszamosolyogtam rá, majd megsimítottam a kezét. Természetesnek tűnt együtt lenni vele az óriáskerék tetején. Mintha megállt volna az idő, és újra huszonkét évesek lettünk volna.

Chris hosszú ideig birkózott a félelmeivel. Ezek közül csak egy volt az óriáskerék. Az árnyak végül győztek, de ő ettől nem lett gyengébb. A legerősebb ember volt, akit valaha ismertem.

Kapcsolódó szócikkek: Amy Forester · Chris Pennington
2 hozzászólás
>!
vikcs P

Eddig a kocsim rejtekében egészen rendben voltak a dolgok, hiszen csak a visszapillantó tükörből kellett anyám szemébe néznem. A Harry Potter és a baziliszkusz jutott róla eszembe. Szemtől szemben kizárólag az ellenző menthetett meg anyám kővé dermesztő pillantásától.

353. oldal

Kapcsolódó szócikkek: David Pennington
>!
pveronika

Újra megcsókolt, és már sokkal magabiztosabban tette. Abban a pillanatban biztos voltam abban, hogy szerelmes lettem. Mindenkinek el akartam mondani, hogy találtam egy csodálatos fiút, akit örökre magam mellett akarok tartani. Akkor még nem sejtettem: egész életemben azért fogok harcolni, hogy tényleg mellettem is maradjon.

Kapcsolódó szócikkek: Amy Forester · Chris Pennington · csók · szerelem
>!
vikcs P

A hétfő nagyszerű nap ahhoz, hogy az embernek fenekestül felforduljon az élete.

>!
pveronika

A két fiúval való kapcsolatom tökéletes ellentéte volt egymásnak. Chris egy biztonságos, gyengéd őszi napra emlékeztetett, David ezzel szemben szenvedélyes és izzasztó volt, mint a forró nyár.

Kapcsolódó szócikkek: Amy Forester · Chris Pennington · David Pennington
2 hozzászólás
>!
K_A_Hikari

Egyszer mindenkinek meg kell bocsájtania saját magának.

452. oldal