!

Syndie Maison magyar

Teljes névT. Szűcs Györgyi
Nem

Könyvei 38

Syndie Maison: A fátyol sikolya
Syndie Maison: A bosszú árnyékában
Syndie Maison: A napisten menyasszonya
Syndie Maison: A delfin nyakék
Syndie Maison: Az éj sötétje elszáll
Syndie Maison: A legerősebb kötelék
Syndie Maison: Tűzliliom
Syndie Maison: Az örökség
Syndie Maison: Rekviem
Syndie Maison: Pokoli szerelem

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Sylvie · Florence Könyvek STB Könyvek


Népszerű idézetek

Janka196>!

– A boldogság titka, hogy annyit kapsz, mint amennyit adsz. Ha az egyensúly felborul, akkor már baj van. Ne hagyd, hogy ez belövetkezzék! Ha valami váratlan dolog fenyegeti a nyugalmadat, harcolj ellene, mert a problémák soha sem tűnnek el maguktól, hiába is reménykedünk benne.

Janka196>!

– Az embernek vannak kötöttségei, és ezek a kötöttségek határt szabnak a lehetőségeinek.

Janka196>!

– Néha győzünk, máskor veszítünk. De aki igazán bízik önmagában, az csak győztes lehet.

Janka196>!

Miféle láthatatlan erő mozgatja az emberi sorsokat? Találkozások, amelyek nélkül minden sokkal egyszerűbb lenne… Sajnos, léteznek utak, melyeknek soha nem lenne szabad összefutniuk, mégis keresztezik egymást, óriási bajt, pusztítást, fájdalmat okoznak, olykor még életeket is kioltanak. Vagy legalábbis kiölik az ember lelkéből az akaratot, hogy értelmet keressen megváltozott élete folytatásához.

Janka196>!

Mindenki a maga sajátos eszközeivel igyekszik feldolgozni az őt ért sérelmeket, próbál megbirkózni a fájdalmával.

Janka196>!

A kudarc csak az ember agyában létezik, az akaratunk pedig arra való, hogy legyűrjük a kudarcokat. A sikertelenség, a meg nem értés még nem jelent feltétlenül kudarcot.

Janka196>!

– Ezernyi titok lappang magában – csóválta a fejét Robin.
– Mint a legtöbb nőben. Valószínűleg azért, mert nem lehetünk olyanok, amilyenek valójában vagyunk. Gyakorlatilag az egész életünk arról szól, hogy mások elvárásainak megfelelően élünk, és nem mutatjuk meg az igazi énünket.

Janka196>!

Összeölelkezve feküdtek, fogtak egymás kezét, és ekkor érezték először tisztán, tudatosan, ami eddig csak lappangott bennük: ez a tűz, amely egymáshoz sodorta őket sokkal több a szexualitásnál. Ez a varázs a szerelem. Igen. SZERELEM!

Janka196>!

Érzelmi örvénybe keveredett, s ez egyre csak pörgeti, húzza lefelé, valahová a mélybe. Ha kapálózik, ha eszét vezetve akar menekülni belőle, biztos, hogy menthetetlenül odaveszik, ám ha rábízza a sorsát, lehet, hogy forgatja majd egy ideig az örvény, aztán elnyeli, de az is megeshet, hogy kilöki a sodrásából. Meg kellene kockáztatnia, ha másért nem, hát azért, hogy esélyt adjon magának nyugalma helyreállításához…

Janka196>!

Akár így, akár úgy van, nagyon különösen mozgatja játékosait az élet, meditálgatott magában. Két ember összefut. Mindketten más irányból érkeznek, azt sem tudják a másikról, hogy létezik, egymásra néznek, aztán továbbmennek vagy megtorpannak. Ők megtorpantak.