!

Sue J. Hopeheart magyar

Sue_J_Hopeheart IP
52 figyelő · 60 figyelt · 27 értékelés · 0 polc · 91 karc · 0 észlelés
Teljes névSue J. Hopeheart
Nem
Honlapwww.hopeheart.hu
Facebook@suejhopeheart
Instagram@suejhopeheart

Könyvei 1

Sue J. Hopeheart: A gyönyörű teremtmény

Kapcsolódó sorozatok: Vérből születve-trilógia · Összes sorozat »

Antológiák 1

Ronnie W. A. (szerk.): Csillagtalan

Népszerű idézetek

Alexandra98>!

– Dehogy, ne aggódj! – nyugtatta nagy vigyorral Zuriel. – Sejtettem, hogy ilyen típus vagy.
– Milyen típus?
– Nagy dolgokra hivatott, szeretnivaló szerencsétlen.

Alexandra98>!

Bizonytalan lépést tett a csoport felé. Ám ekkor, a kopott nadrágok és fakó felsők között, durva kontrasztként megjelent valami egészen elképesztő. Észvesztően vörös árnyalat ordított a sötét pasztellek mögé rejtve. Mint a görög naplemente vad pirosa a hegytetőn omladozó templomok fölött.

Alexandra98>!

Miért történik ez pont velük? Mi olyan különleges kettejükben, hogy ez az isten őket választotta ki erre a baromságra? Nagyon sóhajtva átkozta azt a tulajdonságát, amivel felvételt nyert a horrorisztikus talányok cirkuszába.

Alexandra98>!

– A lényeg – tekintetével Karionba fojtotta még a gondolatát is, majd barátjához fordult –, hogy az a legerősebb, aki saját magát győzi le. Aki szembenéz a saját lelkével, a démonaival, aztán győz. Amikor megtalálod a megfelelő utat felfelé, és nem hagyod, hogy visszarántsanak a sötétségbe.

Alexandra98>!

De nem csak az öltöny teszi ám a férfit – figyelmeztette a mester feltartott ujjal. – Úgy is kell viselkednie, amikor viseli! Úriemberként. Ezt ne feledje!

Alexandra98>!

Sokszor csak egy apró új lökésre van szükség, hogy valami megváltozzon bennünk, és a világot új szemszögből vagy alaposabb csodálattal mérhessük fel.

Alexandra98>!

Ha már amúgy is benne vannak a közepében, akár lehetne ez a nap éppen az a bizonyos, amikor minden bili kiborul, amikor az összes mécses eltörik, és amikor mindegyik ragtapaszt feltépik. Úgy tűnik, ezen a napon minden seb kivérzik.

Alexandra98>!

– Nem sokkal korábban folyton szétcsúsztam és sírtam – mondta Hedda, könnyeivel küszködve. – Ma már meg sem kottyan egy kis világvége.

Alexandra98>!

Csak nézte a nőt, aki visszahozta az életbe gyarló szívét, aki értelmet adott hitvány létének. És akiért önként eldobná azt.

Alexandra98>!

Tekintetük összeforrt. Hedda egyetlen másodpercet sem akart elszalasztani a képből, amint egyre közelebb kerül a férfi testéhez. Egyre közelebb az arcához…
… és egyre közelebb a szívéhez.