!

Sophie Jackson brit

(Inverness) –

Nem
Honlaphttps://sophiejacksonauthor.com/
Facebookhttps://www.facebook.com/SophieJacksonRomance
Twitterhttps://twitter.com/sophiejax

Képek 1

Könyvei 10

Sophie Jackson: Egy font hús
Sophie Jackson: Egy csepp remény
Sophie Jackson: Egy lépés feléd
Sophie Jackson: Egy őrült pillanat
Sophie Jackson: A Pound of Flesh
Sophie Jackson: Love and Always
Sophie Jackson: Fate and Forever
Sophie Jackson: An Ounce of Hope
Sophie Jackson: A Measure of Love

Kapcsolódó sorozatok: Egy font hús, A Pound of Flesh

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Libri Insomnia


Népszerű alkotóértékelések

>!
BarbyMalik0112 P

Sophie Jackson

Sophie Jackson az Egy font hús sorozatával beleírta magát a szívembe. E/3.-as szemszögből is képes úgy írni, hogy szinte jelenlévőnek érzem magam a helyszíneken. Különleges, elgondolkodtató regényei már a polcomon vannak, ez egyfajta megnyugtatás számomra, hogy bármikor levehetem őket, és újraolvashatom a darabjait. Kíváncsi vagyok, mennyi minden lakozik még az írónőben!

>!
nypiro P

Sophie Jackson

Eddig 2 könyvet olvastam az írónőtől. Nagyon kellemes a stlílusa. Elvarázsol, ami nagyon fontos. Úgy írja meg még a keményebb romantikus könyveket is, hogy szereti az ember a karaktereit.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
SzAngelika 

(…) sose nyiss ajtót, ha a múlt kopogtat. (…) Semmi újat nem tud mondani.

403. oldal, 28. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Katherine Lane
>!
_Enii_ P

A válaszokhoz vezető út mindig az alap dolgokkal kezdődik.

Kapcsolódó szócikkek: Katherine Lane
>!
_Enii_ P

– Hogy akarok-e vagy szükségem van-e rá, az két különböző dolog (…)

Kapcsolódó szócikkek: Wesley James Carter
>!
ScarlettBlair P

Új nap, régi szarság.

511. oldal, 34. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Wesley James Carter
>!
Detty89 P

El kell fogadnunk, hogy a csalódás véges, de sohasem szabad elveszíteni a végtelen reményt.
Martin Luther King

177. oldal

>!
B_Viki23 P

Kat hallotta a férfi sóhajtását, miközben a teste megremegett. Ó, istenem! Carter sírt. Kat a hátát simogatta, fel egészen a nyakáig, próbálta megnyugtatni, miközben igyekezett saját magát is egyben tartani.
– Minden rendben van, drágám.
– Muszáj… muszáj, hogy… Kat megcsókolta a nyakát.
– Mondd el, mit szeretnél!
– Jézusom, itt… itt, itt. – Megragadta a nő kezét, és vadul dobogó szívére szorította. – Még sohasem éreztem ilyet. – Megnyalta az ajkát. – Fáj.
– Fáj a szíved? – Carter elfintorodott. Kat figyelte, ahogy a forró víz lecsorog az arcán.
– A tied. Teljesen. – Pislogott néhányat. – Most már tudom. – Kat, én… – Carter felemelte a fejét, az orra Kat arcát simogatta oldalról, a karját szorosan köré fonta, és miközben a meleg víz burokba zárta őket, kinyitotta a száját, és egyenesen a szemébe nézve azt lehelte: – Én… én… szeretlek.

Kapcsolódó szócikkek: Katherine Lane · Wesley James Carter
>!
Detty89 P

Az élet összetör. Ettől senki sem védhet meg minket, és az egyedüllét sem fog, mivel a magány szintén megtöri az embert a vágyakozásával. Szeretni kell. Érezni. Ezért vagyunk itt a földön. Azért, hogy kockáztassuk a szívünket. Hogy valaki teljesen magába szippantson. És ha bekövetkezik, hogy összetörnek, elárulnak, elhagynak, megbántanak minket, vagy talán a halál meglegyint a szelével, ülhünk le egy almafa alá, és hallgassuk, ahogy az almák egymás után lehullnak a földre, és az a sok, édes gyümölcs pocsékba megy. Ekkor mondjuk azt magunknak, hogy megkóstoltunk annyit, amennyit csak lehetett.

>!
Gretii

Be kell rúgnom, méghozzá gyorsan.

203. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Wesley James Carter
>!
B_Viki23 P

– Ma, amikor bemutattalak Petey-nek – folytatta egy görbe mosollyal –, halvány fogalmam sem volt, hogy mit mondjak neki. Egy tucat megnevezés futott át a fejemen, köztük az, hogy „a barátnőm”, de az… az nem tűnt elégnek. – Elfintorodott, annyira nem tetszett neki a szó. – Azt pedig nem mondhattam, hogy „Barack”, mert az csak az enyém. Igen. Kat teljesen az övé volt. – Kat – suttogta Carter, és közelebb húzta magához. A homlokuk egymáshoz ért, mire a férfi behunyta a szemét. – Nem tudom, mi történik, amikor visszamegyünk a városba. Fogalmam sincs. De azt tudom, hogy senki mást nem akarok, csak téged. Veled akarok lenni, ameddig megengeded. Több ilyen éjszakát akarok, mint ez. Szeretnék végigsétálni veled az utcán kéz a kézben, tudva, hogy életemben először, minden egyes kibaszott ember engem irigyel és azt, amim van. Kat megmarkolta a pulóverét. Carter a karjaiba vonta, és a nyakába suttogta: – Te vagy a minden számomra, Barack. Mindig is az voltál. Mindig! Te vagy a legjobb dolog az életemben. – Megcsókolta. – Te vagy mindenem.

Kapcsolódó szócikkek: Katherine Lane · Wesley James Carter