!

Sienna Cole magyar

1983. december 25. (Budapest) –

Sienna_Cole I
222 figyelő · 200 figyelt · 15 értékelés · 0 polc · 6 karc · 0 észlelés
Teljes névKonkoly Zsófia
Nem
Honlapsiennacole.hu
Facebook@SiennaColeIro

Képek 1

Könyvei 9

Sienna Cole: Lefelé a folyón
Sienna Cole: Négyszáz nap szabadság
Sienna Cole: Elmejáték
Sienna Cole: Reményszimfónia
Sienna Cole: A köd után
Sienna Cole: Az álmok küszöbén
Sienna Cole – Laura Porter: Száz évvel utánad
Sienna Cole: Az álmok útján
Sienna Cole: Ahol a százszorszépek nyílnak

Népszerű alkotóértékelések

Mimi_Taylor I>!

Sienna Cole

Drága Írónő!
Ugyan még nem értem a könyved végére és ez az első könyven tőled, úgy éreztem muszáj ezt kiadnom magamból.
Az első, de nem az utolsó könyved olvasom. Engem eddig csak egyetlen regény tudott ilyen szinten magába szippantani. Nem vagyok szakértő, de olvasóként azt mondom, hogy az a tehetség, ami benned lakozik, nagyon ritka!
Kívánom, hogy még nagyon sok csodával ajándékozz meg minket, olvasókat, mert hihetetlenül jól írsz.

1 hozzászólás
Laura_Bakos>!

Sienna Cole

Szerintem, ő egy tehetséges magyar írónő.

Mariann_ P>!

Sienna Cole

Már többször is megfogalmazódott bennem, hogy ezek a könyvek nem szokványosak , de most a harmadik könyvnél , ami az ELMEJÁTÉK , valósággal letaglózott a történet . Nem mehetünk el mellette szó nélkül.
Először csak olvastam, amikor időm engedte, aztán tegnap éjszakába nyúlóan, reggel meg folytattam, mindent félretéve. Kell ennél több ?
Azt hiszem ez mindent elárul.
Zseniális , kérünk még ilyen regényeket !

V_rita>!

Sienna Cole

Nagyon szeretem a könyveit. A Reményszimfónia c.könyvvel belopta magát a szívemben. Csodálatos és szívszaggató történetek kerülnek ki a keze alól. Tartalmas mondavaló jellemzi a műveit A szeretet kimutatása és az egymásra való figyelés a műveiben megjelenik ami engem teljesen rabul ejt..

Vien>!

Sienna Cole

az első könyv, amit ettől a gyönyörű, angyali nőtől olvastam, az a Lefelé a folyón volt. tegnap késő este értem a végére, de már jóval hamarabb – valahol a prológus környékén – új kedvencet avattam. az egész írásmódja… eszméletlen. letenni sem tudtam a könyvét, nem is akartam. ahogy fogalmaz, amekkora életigazságai vannak. brutálisan zseniális ez a könyv még keresem a szavakat az értékeléshez, mert a végébe a lelkem egy része is belehalt , számomra igazi Jodi Picoult írás volt (igen, ezt még szerintem egyetlen könyvre sem mondtam). hihetetlen ez a nő. olvassatok tőle, mert mindennél jobban megéri!❤

Dorina_S>!

Sienna Cole

A 400 nap szabadság volt az első regény, amit olvastam az írónőtől, de biztosan nem az utolsó. Az egész történet engem elsőre „megvett” magának, és meg is fogott. Egyrészt mert egy olyan témához nyúl, amely nem túl hétköznapi, és sokak számára megbotránkoztató. És pont ez benne a jó. Ezért is rángatja ki az olvasót a megszokott romantikus komfortzónából, és mutat egy új világot, egy új kapcsolatot. Végig fenntartotta az érdeklődést a regény, nagy alapossággal bontotta ki a szereplők jellemét, megmutatta ki-ki milyen karakter. Kit miért lehet szeretni. A kutatómunkáról, és személyes élményekről már nem is beszélve, ami érezhető a regényen. :)
A nem mindennapi kapcsolat vagy viszonyrendszer bemutatása mellett napjaink problémáira is rávilágított az írónő a nők és férfiak közötti különbségtételét tekintve.
Fordulatos történet rengeteg érzelemmel. Én imádtam minden sorát.

Kovács_Ági_3 P>!

Sienna Cole

Zseniális!
Elképesztő!

A köd után bizton állíthatom ez életem legjobb krimi-thriller könyv. S azt is állíthatom, hogy végre nem csak férfi írók tudnak ilyen mesterművet alkotni. Sienna ,ne hagyd abba! Isteni tehetséged van a borzongáshoz!


Népszerű idézetek

mate55 >!

Az emberi kreativitás nem ismer határokat – a pusztításban ugyanúgy, mint az alkotásban.

213. oldal

mate55 >!

Nincs tökéletes pillanat, nincs mire várni; az élet most történik, most van értelme érezni és beengedni.

374. oldal

mate55 >!

Csak az ember törekszik arra, hogy elérje a tökéletességet, mintha ezzel felülemelkedhetne a rendszeren, melynek ő maga is része.

93. oldal

1 hozzászólás
vikcs>!

– Sokszor előfordul, hogy nem ismerjük azokat, akiket szeretünk… Olyan természetessé válik a jelenlétük, hogy nem igazán fordítunk rájuk energiát.

Kapcsolódó szócikkek: Frank Carrington
Niitaa P>!

– A szenvedés egy döntés – válaszolta Carla. – És a boldogság is az. Én az utóbbit választom, bármi történjen is.

Anarchia_Könyvblog>!

– Szerintem az a boldogság, ha elfogadnak olyannak, amilyen vagy – felelte végül.

1 hozzászólás
Niitaa P>!

– Te vagy az egyetlen, aki képes elüldözni a kételyeimet, az egyetlen, aki napsütést tud lopni a sötét világomba.

1 hozzászólás
vikcs>!

Néha én is szerettem volna hinni a mesében, de majdnem négy évtizeddel a hátam mögött már megtapasztaltam, hogy a sors sokkal nagyobb kedvét leli abban, ha jól seggbe rúghat, mintsem segítő kezet nyújtson.