!

Sienna Cole magyar

1983. december 25. (Budapest) –

Sienna_Cole I
236 figyelő · 199 figyelt · 16 értékelés · 0 polc · 6 karc · 0 észlelés
Teljes névKonkoly Zsófia
Nem
Honlapsiennacole.hu
Facebook@SiennaColeIro

Képek 1

Könyvei 10

Sienna Cole: Lefelé a folyón
Sienna Cole: Elmejáték
Sienna Cole: Négyszáz nap szabadság
Sienna Cole: Reményszimfónia
Sienna Cole: Ahol a százszorszépek nyílnak
Sienna Cole: A köd után
Sienna Cole – Laura Porter: Száz évvel utánad
Sienna Cole: Az álmok küszöbén
Sienna Cole: Az álmok útján
Sienna Cole – Ludányi Bettina: Nőiség napló

Népszerű alkotóértékelések

Mimi_Taylor I>!

Sienna Cole

Drága Írónő!
Ugyan még nem értem a könyved végére és ez az első könyven tőled, úgy éreztem muszáj ezt kiadnom magamból.
Az első, de nem az utolsó könyved olvasom. Engem eddig csak egyetlen regény tudott ilyen szinten magába szippantani. Nem vagyok szakértő, de olvasóként azt mondom, hogy az a tehetség, ami benned lakozik, nagyon ritka!
Kívánom, hogy még nagyon sok csodával ajándékozz meg minket, olvasókat, mert hihetetlenül jól írsz.

1 hozzászólás
Laura_Bakos P>!

Sienna Cole

Szerintem, ő egy tehetséges magyar írónő.

Mariann_ P>!

Sienna Cole

Már többször is megfogalmazódott bennem, hogy ezek a könyvek nem szokványosak , de most a harmadik könyvnél , ami az ELMEJÁTÉK , valósággal letaglózott a történet . Nem mehetünk el mellette szó nélkül.
Először csak olvastam, amikor időm engedte, aztán tegnap éjszakába nyúlóan, reggel meg folytattam, mindent félretéve. Kell ennél több ?
Azt hiszem ez mindent elárul.
Zseniális , kérünk még ilyen regényeket !

V_rita P>!

Sienna Cole

Nagyon szeretem a könyveit. A Reményszimfónia c.könyvvel belopta magát a szívemben. Csodálatos és szívszaggató történetek kerülnek ki a keze alól. Tartalmas mondavaló jellemzi a műveit A szeretet kimutatása és az egymásra való figyelés a műveiben megjelenik ami engem teljesen rabul ejt..

Vien P>!

Sienna Cole

az első könyv, amit ettől a gyönyörű, angyali nőtől olvastam, az a Lefelé a folyón volt. tegnap késő este értem a végére, de már jóval hamarabb – valahol a prológus környékén – új kedvencet avattam. az egész írásmódja… eszméletlen. letenni sem tudtam a könyvét, nem is akartam. ahogy fogalmaz, amekkora életigazságai vannak. brutálisan zseniális ez a könyv még keresem a szavakat az értékeléshez, mert a végébe a lelkem egy része is belehalt , számomra igazi Jodi Picoult írás volt (igen, ezt még szerintem egyetlen könyvre sem mondtam). hihetetlen ez a nő. olvassatok tőle, mert mindennél jobban megéri!❤

Dorina_S>!

Sienna Cole

A 400 nap szabadság volt az első regény, amit olvastam az írónőtől, de biztosan nem az utolsó. Az egész történet engem elsőre „megvett” magának, és meg is fogott. Egyrészt mert egy olyan témához nyúl, amely nem túl hétköznapi, és sokak számára megbotránkoztató. És pont ez benne a jó. Ezért is rángatja ki az olvasót a megszokott romantikus komfortzónából, és mutat egy új világot, egy új kapcsolatot. Végig fenntartotta az érdeklődést a regény, nagy alapossággal bontotta ki a szereplők jellemét, megmutatta ki-ki milyen karakter. Kit miért lehet szeretni. A kutatómunkáról, és személyes élményekről már nem is beszélve, ami érezhető a regényen. :)
A nem mindennapi kapcsolat vagy viszonyrendszer bemutatása mellett napjaink problémáira is rávilágított az írónő a nők és férfiak közötti különbségtételét tekintve.
Fordulatos történet rengeteg érzelemmel. Én imádtam minden sorát.

Kovács_Ági_3 P>!

Sienna Cole

Zseniális!
Elképesztő!

A köd után bizton állíthatom ez életem legjobb krimi-thriller könyv. S azt is állíthatom, hogy végre nem csak férfi írók tudnak ilyen mesterművet alkotni. Sienna ,ne hagyd abba! Isteni tehetséged van a borzongáshoz!

Calogero84>!

Sienna Cole

Nem tudtam ki is az a Sienna Cole, azt meg főleg nem, hogy magyar írónőről beszélünk mindaddig míg bele nem botlottam a Lefelé a folyón című könyvébe. Annyira ötletesnek tartottam a borítót, hogy el sem olvastam a tartalmi összefoglalót csak levettem a könyvesbolt polcáról és hazavittem. Aztán gyakorlatilag egy „szuszra” kiolvastam és ezután természetesen rákerestem, hogy ki is ő, hiszen a könyv óriási, lehengerlő és letehetetlen. Innen már nem volt megállás. Azonnal előrendeltem a következő könyvét és mivel nagyon jól bevált, akkor sem olvastam el előre, hogy miről szól. Ez volt az Elmejáték. Láss csodát azt is „kivégeztem” két délután alatt. Annyira „bejött” a stílusa, hogy azonnal megkerestem a facebook oldalát és megkértem adjon tanácsot, hogy melyik korábbi művét ajánlaná olyan férfiaknak, akiktől eléggé távol áll a romantikus könyvek olvasása (de nagyon érdekelt, hogy abban a műfajban mit alkotott). Ő a Remény szimfóniát ajánlotta. Bevallom férfiasan bár elolvastam, de nagyon nehezen ment és le is tettem arról, hogy a korábbi ebben a kategóriában írt könyveit is elolvassam (nem az írónő hibája, ezen könyvek célközönsége nyilván nem a férfi olvasók voltak). De hál Istennek jött A köd után, majd az Ahol a százszorszépek nyílnak. Nem oly régen végeztem a „százszorszépekkel” és teljesen végem volt tőle. Ciki vagy sem a végére potyogtak a könnyeim, nagyon megérintett. Szóval ragozhatnám még itt hosszú sorokon keresztül, hogy mit is tud adni a könyveivel az olvasónak Zsófia, de aki nem olvasta nem érti, aki meg olvasta az már tudja. Nálam a legjobb magyar írónő pulpitusra felállhat és 10/10.


Népszerű idézetek

mate55 P>!

Nincs tökéletes pillanat, nincs mire várni; az élet most történik, most van értelme érezni és beengedni.

374. oldal

vikcs>!

– Sokszor előfordul, hogy nem ismerjük azokat, akiket szeretünk… Olyan természetessé válik a jelenlétük, hogy nem igazán fordítunk rájuk energiát.

Kapcsolódó szócikkek: Frank Carrington
mate55 P>!

Csak az ember törekszik arra, hogy elérje a tökéletességet, mintha ezzel felülemelkedhetne a rendszeren, melynek ő maga is része.

93. oldal

1 hozzászólás
mate55 P>!

Az emberi kreativitás nem ismer határokat – a pusztításban ugyanúgy, mint az alkotásban.

213. oldal

Anarchia_Könyvblog>!

– Szerintem az a boldogság, ha elfogadnak olyannak, amilyen vagy – felelte végül.

1 hozzászólás
Niitaa P>!

Az elménk hajlamos újrateremteni a fel nem dolgozott traumákat…

vikcs>!

Néha én is szerettem volna hinni a mesében, de majdnem négy évtizeddel a hátam mögött már megtapasztaltam, hogy a sors sokkal nagyobb kedvét leli abban, ha jól seggbe rúghat, mintsem segítő kezet nyújtson.

Niitaa P>!

Egy sebzett lelket csak egy másik sebzett lélek érthet meg – aki erőszakkal közeledik a törékeny rózsához, csak a töviseit érheti el.