!

Sienna Cole magyar

Konkoly Zsófia

1983. december 25. (Budapest) –

Sienna_Cole I
297 figyelő · 197 figyelt · 16 értékelés · 0 polc · 6 karc · 0 észlelés
Teljes névKonkoly Zsófia
Nem
Honlapsiennacole.hu
Facebook@SiennaColeIro

Képek 1

Könyvei 14

Sienna Cole: Lefelé a folyón
Sienna Cole: Elmejáték
Sienna Cole: Ahol a százszorszépek nyílnak
Sienna Cole: A köd után
Sienna Cole: Reményszimfónia
Sienna Cole: Négyszáz nap szabadság
Sienna Cole: Az ígéret szép szó
Sienna Cole – Laura Porter: Száz évvel utánad
Sienna Cole: Az álmok küszöbén
Sienna Cole: Az igazság arcai

Kapcsolódó sorozatok: Mike Marshall és Dr. Miranda Crane · Ígéret · Összes sorozat »


Kiemelt alkotóértékelések

Gorkie>!

Sienna Cole

És igen! Az ilyen írók miatt szeretek a magyar szerzőktől olvasni!
Sienna Cole krimi-thriller vonalával ismerkedtem meg és nagyon tetszett minden általam olvasott könyve. Elképesztően jól ír. Érezhető, hogy alaposan utána jár a témáinak, ami mindig nagyon érdekes, és mindig valami más kerül a középpontba. Eddig 3 könyvet olvastam tőle és úgy érzem, mindig egyre jobb és jobb, egyre izgalmasabb, pörgősebb történeteket alkot.
Szeretem a szereplőit, jól kidolgozottak, valósághűek, változatosak. Tökéletesen bele lehet látni a fejükbe, hogy min mennek keresztül, mi zajlik le bennünk és miért tették azt, amit.
A történet mindig sodor magával, tele van fordulatokkal. A jól felépített, több szálon futó cselekmény a könyv végére szépen összeér.
Az írónő stílusa közvetlen, gyorsan olvasható, ugyanakkor egyáltalán nem összecsapott.
Remélem, marad továbbra is a krimi, thriller vonalon, mert szeretnék még sok olyan ütős könyvet olvasni tőle, mint az Elmejáték és A köd után. :)
Kedvenc. :)

Ferger_Jolcsi P>!

Sienna Cole

Már négy könyvét olvastam az írónőnek és mindegyik nagyon tetszett eddig. Bár nem könnyed témájú könyveket ír (legalábbis én a komolyabb témájú könyveit olvastam eddig), mégis élvezhetőek a könyvei, könnyed a stílusa, tanulságosak a történetei. Minél előbb igyekszem a többi kötetére is sort keríteni, szerintem azokban sem fogok csalódni.

BeerSeeGirl P>!

Sienna Cole

Egyszerűen imádom az írónőt! Világszínvonalúak, remekül felépítettek a könyvei. A szereplők jól kidolgozottak, átgondoltak.

Mimi_Taylor I>!

Sienna Cole

Drága Írónő!
Ugyan még nem értem a könyved végére és ez az első könyven tőled, úgy éreztem muszáj ezt kiadnom magamból.
Az első, de nem az utolsó könyved olvasom. Engem eddig csak egyetlen regény tudott ilyen szinten magába szippantani. Nem vagyok szakértő, de olvasóként azt mondom, hogy az a tehetség, ami benned lakozik, nagyon ritka!
Kívánom, hogy még nagyon sok csodával ajándékozz meg minket, olvasókat, mert hihetetlenül jól írsz.

1 hozzászólás
Laura_Bakos P>!

Sienna Cole

Szerintem, ő egy tehetséges magyar írónő.

Mariann_ P>!

Sienna Cole

Már többször is megfogalmazódott bennem, hogy ezek a könyvek nem szokványosak , de most a harmadik könyvnél , ami az ELMEJÁTÉK , valósággal letaglózott a történet . Nem mehetünk el mellette szó nélkül.
Először csak olvastam, amikor időm engedte, aztán tegnap éjszakába nyúlóan, reggel meg folytattam, mindent félretéve. Kell ennél több ?
Azt hiszem ez mindent elárul.
Zseniális , kérünk még ilyen regényeket !

ancineni P>!

Sienna Cole

Még csak egy könyvét olvastam az írónőnek, de az nagyon tetszett. Nem lehet megítélni egy alkotót egyetlen írásáról, de most egy kihívás miatt muszáj értékelnem.
Az ígéret szép szó című krimije már az elején megfogott. A könyv felépítése jó, a cselekményszálakat remekül mozgatta végig a szerző, sikerült meglepetést okoznia. A feszültség szintje végig magas volt, és nagyon örültem a részletes jellemábrázolásnak. Mindenképpen olvasok még tőle, már be is szereztem néhány kötetét. :)

2 hozzászólás
V_rita P>!

Sienna Cole

Nagyon szeretem a könyveit. A Reményszimfónia c.könyvvel belopta magát a szívemben. Csodálatos és szívszaggató történetek kerülnek ki a keze alól. Tartalmas mondavaló jellemzi a műveit A szeretet kimutatása és az egymásra való figyelés a műveiben megjelenik ami engem teljesen rabul ejt..

Vien P>!

Sienna Cole

az első könyv, amit ettől a gyönyörű, angyali nőtől olvastam, az a Lefelé a folyón volt. tegnap késő este értem a végére, de már jóval hamarabb – valahol a prológus környékén – új kedvencet avattam. az egész írásmódja… eszméletlen. letenni sem tudtam a könyvét, nem is akartam. ahogy fogalmaz, amekkora életigazságai vannak. brutálisan zseniális ez a könyv #még keresem a szavakat az értékeléshez, mert a végébe a lelkem egy része is belehalt# , számomra igazi Jodi Picoult írás volt (igen, ezt még szerintem egyetlen könyvre sem mondtam). hihetetlen ez a nő. olvassatok tőle, mert mindennél jobban megéri!❤

Borcsy P>!

Sienna Cole

Az írónő két könyvét olvastam el eddig. Az egyik egy thriller, a másik egy szerelmes történet.
Mindkettő nagyon tetszett. Nehéz témákat is feldolgoz a történetekben, de ezt olvasmányosan teszi, ami letehetetlenné teszi a könyveit. Biztosan el fogom olvasni a többi könyvét is.
Kedvenc magyar írónőm.


Népszerű idézetek

vikcs>!

– Élj! Ez az egyetlen dolog, amit emberként tehetsz.

282. oldal

7 hozzászólás
vikcs>!

– Sokszor előfordul, hogy nem ismerjük azokat, akiket szeretünk… Olyan természetessé válik a jelenlétük, hogy nem igazán fordítunk rájuk energiát.

Kapcsolódó szócikkek: Frank Carrington
Anarchia_Könyvblog>!

– Szerintem az a boldogság, ha elfogadnak olyannak, amilyen vagy – felelte végül.

1 hozzászólás
mate55>!

Nincs tökéletes pillanat, nincs mire várni; az élet most történik, most van értelme érezni és beengedni.

374. oldal

mate55>!

Az emberi kreativitás nem ismer határokat – a pusztításban ugyanúgy, mint az alkotásban.

213. oldal

Niitaa P>!

Az elménk hajlamos újrateremteni a fel nem dolgozott traumákat…

mate55 >!

Csak az ember törekszik arra, hogy elérje a tökéletességet, mintha ezzel felülemelkedhetne a rendszeren, melynek ő maga is része.

93. oldal

1 hozzászólás
Regina_Elek>!

Az első sorozatgyilkos egy nyomozó életében olyan, mint az első szerelem: felkavarja, megőrjíti és padlóra küldi az embert.

243. oldal

vikcs>!

Szomorú rájönni, mennyire függ az ember az emlékeitől, még akkor is, ha azok már réges-rég nem jelentenek semmit.

344. oldal