!

Sheila O'Flanagan ír

(Dublin) –

Nem
Honlaphttp://sheilaoflanagan.com/
Facebookhttps://www.facebook.com/sheilabooks
Twitterhttps://twitter.com/sheilaoflanagan

Könyvei 33

Sheila O'Flanagan: Egy igazán különleges férfi
Sheila O'Flanagan: Szerelemben nincs barátság
Sheila O'Flanagan: Megint egyedül
Sheila O'Flanagan: A tökéletes férfi
Sheila O'Flanagan: Szakításból szerelem
Sheila O'Flanagan: Tarts ki mellettem!
Sheila O'Flanagan: Szeleburdi szerelem
Sheila O'Flanagan: A hazugság börtönében
Sheila O'Flanagan: Nekem csak ő kell
Sheila O'Flanagan: Az álmok végül valóra válnak

Népszerű idézetek

>!
Aquarius

Az igazi párok tagjai nem hasonlítanak egymásra. Kettejük közül az egyik csendes, a másik beszédesebb. Az álmodozásra hajlamos mellé rendszerint gyakorlatias gondolkodású társ kerül. S minden kapcsolatban van egy személy, aki többet törődik kettejük viszonyával, aki odafigyel, hogy az apró nézeteltérések ne duzzadhassanak komoly veszekedéssé.

122. oldal

>!
eeszter P

Manapság az emberek jó része láthatóan azt gondolja, hogy csakis akkor lehet boldog, ha híresség válik belőle, meggazdagodik, márkás ruhákban jár és a legutóbbi modellt kapja mindenből. Aki nem ért egyet ezzel a gondolkodásmóddal, az olyan, mintha nem akarná velük játszani a játékot.

91. oldal

2 hozzászólás
>!
eeszter P

A feneegye meg, gondolta mérgesen Darcey, miért kell ennek mindig ott lennie, amikor épp hülyét csinálok magamból?

291. oldal

2 hozzászólás
>!
Aquarius

Az ember nem vehet rá senkit, hogy szerelmes legyen belé. Amikor pedig valami félresiklik, nem kényszeríthetjük a másikat, hogy mellettünk maradjon.

498-499. oldal

>!
Aquarius

Könnyű jónak lenni olyan szituációban, amelyet élvez az ember, ám amikor utálja, amit tenni kell, sokkal nagyobb kihívást jelent, hogy a legjobb formáját hozza.

13. oldal

>!
Aquarius

– Meg ne próbáljon nekem leckét adni abból, milyen az eszményi férfi! Nem csoda, hogy egyedül jött erre az útra, nincs az a nő, aki öt percnél tovább képes lenne elviselni egy ilyen alakot, mint maga.
– Szívesebben vagyok egyedül, mint egy olyan nővel, aki a fellegekben jár. Gondolom a férje is azért lépett le, mert képtelen volt hosszú távon elviselni az idealisztikus világot, amit megálmodott neki. (…)
– Őszintén sajnálom, hogy ennyire utálja a nőket… És bár meglehetősen keserű tapasztalatból tudom, hogy a férfiak egy része alávaló szemét, attól még nem veszem egy kalap alá valamennyit. Mindamellett meg kell mondanom, hogy ön a legudvariatlanabb, leggorombább alak, akivel valaha összehozott a rossz sorsom. És mert elképesztő mennyiségben volt szerencsém találkozni hasonló férfiakkal, sikerült jó magas szemétkupac tetejére helyeznie magát nálam.

183. oldal

>!
Aquarius

Mit számít, mit kap az ember, ha előtte elveszít mindent.

425. oldal

>!
Aquarius

A romantika csupán néhány pillanat, a kétségbeesettség sokkal hosszabban kitart az ember mellett.

142. oldal

>!
Aquarius

Mindenkinek megvannak a maga álmai, bensőséges titkai, és ezek néha valóban nagyon fontosak nekünk, és nem szeretnénk, ha más is tudomást szerezne róluk. De amikor valaki más van mellettünk, ha szeretnénk megosztani az életünket egy emberrel, az álmainkat is meg kell osztanunk vele.

260. oldal

>!
eeszter P

De fura, gondolta Darcey. Ezek azt hiszik, hogy a karrierjét építi, pedig csak szereti a munkáját.

200. oldal