!

Sara Shepard amerikai

Sara Shepardová

1977. április 8. (Pittsburgh) –

Tudástár · 3 kapcsolódó alkotó · 5 film

Nem
Honlapsaracshepard.com
Instagram@saracshepard
Twitter@sarabooks

Könyvei 66

Sara Shepard: Pretty Little Liars
Sara Shepard: Pretty Little Liars – Hazug csajok társasága
Sara Shepard: Hibátlanok
Sara Shepard: Pretty Little Liars (angol)
Sara Shepard: Tökéletes
Sara Shepard: Flawless
Sara Shepard: A perfekcionisták
Sara Shepard: Perfect
Sara Shepard: Unbelievable
Sara Shepard: Wicked

Kapcsolódó sorozatok: Hazug csajok társasága · A perfekcionisták · Pretty Little Liars angol · The Lying Game angol · Pretty Little Liars német · The Perfectionists angol · The Perfectionists német · The Amateurs angol · Pequeñas mentirosas spanyol · Pretty Little Liars portugál · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Vörös pöttyös könyvek Könyvmolyképző

Antológiák 2

Jennifer L. Armentrout (szerk.): Meet Cute
Jon Scieszka (szerk.): Who Done It?

Népszerű alkotóértékelések

zsebibaba007>!

Sara Shepard

Kedvenc „Guilty pleasure” könyvek írónője ;)


Népszerű idézetek

Blue_Nadine>!

Három ember csak úgy tud megőrizni egy titkot, ha kettő közülük halott.

(Benjamin Franklin)

9. oldal

Virág_Blogger>!

„Három ember akkor képes megtartani egy titkot, ha kettő már halott.”

– Benjamin Franklin –

7. oldal

Constance>!

I'm still here, bitches. And I know everything. – A

Kapcsolódó szócikkek: A
Adrienn_Hujder_Spirit_Bliss I>!

– Miért nem kedveled Noel Kahnt? – Mike hangját hallva Aria összerezzent. Az öccse pár lépésre állt tőle, a kezében egy doboz narancslé. – Ő a legnagyobb fej.
– Ha annyira bírod, miért nem jársz vele te? – vágta oda Aria.

111. oldal

1 hozzászólás
Könyvmolyképző KU>!

Tisztában volt azzal, hogy máris a nyomukban lihegnek a rendőrök, így egyetlen ballépés, és mindennek vége, amiért mostanáig olyan keményen dolgoztak: az érettségi, a továbbtanulás, a Juilliard. Csupán egyetlen ballépés, és a tökéletes életüknek egy csapásra befellegzett.

Könyvmolyképző KU>!

Börtönben fog megrohadni. Caitlin szíve a szavak ritmusára dobbant. Könnyen előfordulhatott, hogy ez a jövő vár rá. Eszébe jutott a rendőrségi kihallgatás és a felügyelő vigyorgó ábrázata, amikor azt vágta a szemébe, hogy neki is lehetett indítéka. Összerezzent arra a gondolatra, hogy a zsaruk most éppen róla beszélnek.
Róluk.

Kapcsolódó szócikkek: Caitlin Martell-Lewis
Könyvmolyképző KU>!

– Tudod mit, Ashley? Menj, és legyen saját életed, ne lopd el az enyémet! – vetette oda Julie, kiragadva a rúzsát Ashley neszesszeréből, és nagy léptekkel, büszkén, hogy végre szembeszállt vele, kisietett a mosdóból.
A rendőrség talán erőszakoskodhatott vele, de Ashley Ferguson nem fog.
Ami pedig még fontosabb volt: éppen randizott.

Kapcsolódó szócikkek: Julie Redding
Könyvmolyképző KU>!

Maya nagyot nyelt.
– Megtalálták a barátodat.
– Micsoda? – Emily rámeredt, aztán a Maya háta mögött kibontakozó jelenetre. Kísértetiesen ismerős volt: a mentők, a rendőrök, a bámészkodók, a teleobjektívek. A híradós helikopter a fejük felett. Pontosan ugyanez volt három éve is, amikor Ali eltűnt.
Emily hátralépett, és hitetlenkedve elvigyorodott. Igaza lett!

Kapcsolódó szócikkek: teleobjektív
1 hozzászólás
Könyvmolyképző KU>!

Melissa lassan ingatta a fejét, aztán felemelte a babát, és azzal is nemet intett.
– Különleges személyiség kell ahhoz, hogy valaki öljön, és neked nem ilyen van. – Felhajtotta a csészéje tartalmát, aztán az ép kezével megfogta a Barbie-t, és lepattintotta a fejét, végül átadta a babafejet a kerek szemmel bámuló Spencernek. – Egyáltalán nem.
A baba feje tökéletesen illett Spencer tenyerébe. Az ajka csábító mosolyra csücsörödött, a szeme ragyogó zafírkék volt. Spencert elöntötte a hányinger. Korábban nem vette észre, de a baba éppen úgy nézett ki… mint Ali.

Könyvmolyképző KU>!

Szerda délután Spencer a Rosewood Country Club teraszán várta, hogy Mona Vanderwaallal elkezdjék megtervezni Hanna visszatérési álarcosbálját. Oda sem figyelve lapozgatta a közgazdaságtan esszét, amit Arany Orchidea-díjra jelöltek. Amikor ellopta Melissa régi középiskolás írásai közül, a felét sem értette… és ez azóta sem változott. De mivel pénteken, a reggelinél a bírák levizsgáztatják belőle, úgy döntött, szó szerint megtanulja. Nem lehet olyan nehéz! Alkalmanként egész monológokat vágott be a színjátszó társulatnak. Ráadásul azt is remélte, hogy ez eltereli a gondolatait A.-ról.
Lehunyta a szemét, és hibátlanul elismételte az első néhány bekezdést, aztán elképzelte a ruhát, amit a beszélgetésen visel majd. Egyértelműen valami Calvin Klein vagy Chanel lesz, talán világos keretű, tudós hatást keltő szemüveggel. Esetleg elviszi a Philadelphia Sentinel róla szóló cikkét is, és hagyja, hogy csak úgy kikandikáljon a táskájából. A kérdezők meglátják majd, és azt gondolják: Nahát, máris egy nagy újság címlapjára került!