!

Robert Beatty

Tudástár · 4 kapcsolódó alkotó · 2 kapcsolódó könyv · 3 film

NemFérfi
Honlaprobert-beatty.com
Facebook@serafinaandtheblackcloak
Twitter@BeattyAuthor

Könyvei 7

Robert Beatty: Szerafina és a Fekete Köpeny
Robert Beatty: Serafina and the Black Cloak
Robert Beatty: Serafina and the Twisted Staff
Robert Beatty: Serafina and the Splintered Heart
Robert Beatty: Willa of the Wood
Robert Beatty: Serafina and the Seven Stars

Kapcsolódó sorozatok: Szerafina · Serafina angol · Willa of the Wood angol · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Bíbor pöttyös könyvek


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Vajon Crankshod tényleg hős? Vagy gonosz? Vagy egyszerűen egy patkányképű, gyáva alak? Szerafina végignézett Vanderbilt úron, Crankshod úron és a többieken. Kezdte érteni, milyen nehéz eldönteni, ki a jó, és ki a rossz, kiben bízhat, és kivel kell óvatosnak lennie. A saját fejében mindenki hős, azért harcol, amit helyesnek tart, vagy csak próbál életben maradni, de saját magát senki sem tartja gonosznak.

Könyvmolyképző KU>!

Most már tudta, hogy a papája azért rejtegeti, mert fél, hogy az emberek mit tennének vele. Ám még mindig nem értette teljesen, hogy ha a papája szereti, más emberek miért ne szerethetnék. Mi a különbség, ha az ember alszik vagy vadászik? Úgy tűnt, mindenki szeret egy napsütötte ablak melegében heverészni, vagy látni, ahogy egy madár átsuhan az égen, vagy egy hűvös, holdfényes éjszakán a csillagok alatt sétálni. Abban ugyan nem volt biztos, hogy a többi korabeli fiú vagy lány el tud-e kapni egy patkányt puszta kézzel, de nem gondolta, hogy ez túl furcsa lenne.

Könyvmolyképző KU>!

Pillantása az udvarház bejáratánál strázsáló, oroszlánt formázó szobrokra siklott. Most már nem csupán a Fő Patkányfogó volt, hanem védelmező, aki távol tartja a betolakodókat és a gonosz szellemeket. A Biltmore-birtok védelmezője.
Éber vadász volt, az Őrző.
A neve pedig Szerafina.

Könyvmolyképző KU>!

Végül sikerült összeszednie a bátorságát, és támadásba lendült. Ám abban a pillanatban a férfi fekete szaténköpenye fellibbent, mintha megszállta volna egy füstszerű szellem. A lány sikoltott. A köpeny redői éhes csápokként tekeredtek köré. Mintha önálló életre kelt volna, úgy tekeredett és csavarodott, felkavaró, csörgő hang kíséretében, ami több száz csörgőkígyó sziszegő fenyegetésére emlékeztetett.

Könyvmolyképző KU>!

Szerafina oldalát egyre jobban furdalta a kíváncsiság, amint az idegen nyomába eredt, nagyon vigyázva, nehogy véletlenül észrevegye. Valahányszor elég közel merészkedett, hogy szemügyre tudja venni a rejtélyes férfit, nem látott belőle mást, mint egy magas, fekete alak árnyékát, aki egy gyér fényű lámpást tartott a kezében. Egy másik árny is volt mellette, valaki vagy valami, Szerafina azonban nem mert még közelebb lopakodni, hogy jobban megfigyelje.

Babó_Buca P>!

Jellemünket nem a megnyert vagy elvesztett csaták határozzák meg, hanem azok, amiket van bátorságunk megvívni.

210-211. oldal

Könyvmolyképző KU>!

Sose tedd be a lábadat az erdőbe, mert ott sok veszély leselkedik rád, árny és csillogás is, rabul ejtik a lelkedet!

Babó_Buca P>!

Nem kívánhatjuk, hogy valami ne legyen igaz, amikor az!

64. oldal

Babó_Buca P>!

Az emberek nem tűnnek el csak úgy. Valahol meg kell lennie.

54. oldal