!

Rick Reckless magyar

Rick_Reckless_1986 IP
151 figyelő · 159 figyelt · 1 értékelés · 1 polc · 118 karc · 0 észlelés

Könyvei 1

Rick Reckless: Isteni utazás

Kapcsolódó zóna

!

Rick Reckless – Isteni utazás

52 tag · 46 karc · Utolsó karc: 2022. május 18., 15:45 · Bővebben


Népszerű idézetek

Pesu>!

De aztán betudta annak, hogy az emberi faj ilyen gyűlölködő. Kialakult náluk egy norma, és ha valaki eltér attól, akkor azt szétszedik. Persze egy-egy gyűlöletnek van néha alapja is, de a legtöbb az egy egyszerű előítélet. Méghozzá sokszor az a fajta, amikor még nem is találkozott az adott csoporttal az illető, és máris megvan róla a véleménye. Mert ezt hallotta pár helyen a médiában, meg az ismerőseitől. Az emberek szerinte olyanok, mint a birkák. A tömeg után mennek. Gondolkoznak, de kilógni nem szeretnek, mert akkor a többi eltapossa őket. Persze kivételek mindig vannak.

beecebocaღ>!

– Mi a jó neked abban, hogy elszakítod egymástól a lelkeket?
[…]
– Nem az a célom, hogy kínozzalak titeket – válaszolt Isten. – Pont az ellenkezőjét akarom. Erősebbé váljatok. Ne legyetek ráutalva senkire. A szeretteink halála nem szabad, hogy összetörjön minket.

224. oldal

1 hozzászólás
beecebocaღ>!

Ádám, a Budapest-Amszterdam között száguldó vonat ablakából meredt kifelé, teljesen elmerülve gondolataiban.

(első mondat)

Lione IP>!

A semmiről nem lehet írni és beszélni, mert már magának a szónak a leírásakor, kiejtésekor, illetve már a semmin való elmélkedésünkkor eszünkbe jut valami. A semmi nem lehet egy üres lap, nem lehet a levegő vagy egy üres fekete tér, mert ezek már valamik.

1 hozzászólás
beecebocaღ>!

Már az utcán sétálva is boldogságot próbált árasztani a kicsit megszürkült budapesti utcákon. Úgy gondolta, hogy a fásultság ellen akár egy mosoly is sokat segíthet. Nem csak azért tett így, mert pszichológusként ezt gondolta, hanem mert ez valamiért természetesen sugárzott belőle. Különleges akart lenni, szebbé akarta tenni az emberek életét bármivel, amivel csak tudta.

13. oldal

Lione IP>!

Nem sok ember mondhatja el magáról, hogy ráparancsolt Istenre, hogy mosogasson el.

1 hozzászólás
Lione IP>!

Először nem hitte el az Ördög, hogy ez lehetséges. Egy guruló labda hajkurászásból lesznek meg a hívei?