!

Richard Morgan brit

1965. –

NemFérfi
Honlaphttp://www.richardkmorgan.com/
Wikipédiahttp://hu.wikipedia.org/wiki/Richard_Morgan

Könyvei 17

Richard Morgan: Valós halál
Richard Morgan: Az acél emléke
Richard Morgan: Törött angyalok
Richard Morgan: Dühöngő fúriák
Richard Morgan: A fekete férfi
Richard Morgan: A holtak szava
Richard Morgan: A végzet barlangjai
Richard Morgan: Altered Carbon
Richard Morgan: Broken Angels
Richard Morgan: The Steel Remains

Kapcsolódó sorozatok: Takeshi Kovacs, Hősöknek való vidék, Takeshi Kovacs, A Land Fit For Heroes


Népszerű idézetek

>!
elge76 P

Ám az asszony életének az előző hónapban hirtelen vége szakadt egy gyors és gyógyíthatatlan láz miatt, melyet talán egy szórakozott isten küldött rá, mivel elkerülte figyelmét annak tisztes és buzgó vallásossága.

12. oldal

1 hozzászólás
>!
Dubovszki_Martin P

Az emberek megfélemlítéséhez nincs szükség szörnyekre. Az igazi szörnyek mindig csalódást okoznak. A láthatatlan fenyegető erő, amiről mindenki csak pletykál, attól félnek igazán.

313. oldal

Kapcsolódó szócikkek: megfélemlítés
>!
NewL P

„Kérjük, maradjon a lovon, míg az teljesen meg nem áll”

>!
Carun P

– Nem kaszabolhatsz le azzal az átokverte kardoddal mindenkit, aki az utadba áll! A városban nem így megy az élet! Már nem!
– Hát, tudod… – Ringil a körmét nézegette. – Kihagytam pár évet.

Kapcsolódó szócikkek: Ringil Eskiath
>!
elge76 P

A könyvtáros és később az apja véleménye is az volt, hogy Ringil egy rendkívül zavarodott elméjű fiatalember, akinek bátyjaihoz hasonlóan földhözragadtabb elfoglaltságokat kellene választania, úgymint a lovaglás, vadászat és a helyi lányok ágyba vitele. Anyja, aki kétségkívül már akkor gyanakodott, inkább nem szólt semmit.

13. oldal

>!
Szelén

– Miért ragaszkodsz a beteges gondolataidhoz?
– Nekem bejön a beteges. Talán neked is megtetszene, ha kicsit nyitottabb lennél.

Kapcsolódó szócikkek: Ringil Eskiath
>!
Shanara

Halálnyugodt, kifogástalan ügyvédekről volt szó, akik hatalmas elánnal építették a karrierjüket. (…) Csak egyetlen dolog okozott nekik gondot. Miközben éhes hiénaként rótták a köröket bíróság márványpadlóján, képtelenek voltak rávilágítani a háború (olyan emberek tömeges legyilkolása, akik a tiédtől különböző egyenruhát viselnek), az indokolható veszteség (olyan emberek tömeges legyilkolása, akik ugyanolyan egyenruhát viselnek, és ebből bizonyos előnyök származnak) és a vétkes gondatlanság (olyan emberek tömeges legyilkolása, akik ugyanolyan ruhákat viselnek, mint te, anélkül, hogy ebből bármi előny származna) közötti apró különbségekre.

>!
arsenal0522

Nem tudsz visszamenni az időben – korholta egyszer türelmesen. – Élj együtt azzal, amit tettél, és a jövőben igyekezz úgy intézni a dolgaidat, hogy fel tudd dolgozni a következményeiket. Ennyi az egész, öregem, ez a lényeg.

32. oldal

>!
Hush_Campo

Minden nagyhatalmú ember, ha olyan áldozatról beszél, amit érdemes meghozni, egyetlen dologban biztos lehet az ember: Valaki más teszi kockára az életét.