!

Penelope Ward amerikai

1975. július 10. (Boston) –

Nem
Honlaphttp://www.penelopewardauthor.com/
Facebookhttps://www.facebook.com/penelopewardauthor
Twitterhttps://twitter.com/PenelopeAuthor

Képek 1

Könyvei 47

Penelope Ward: Stepbrother Dearest – Legdrágább mostohabátyám
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd
Penelope Ward: Jake Undone – Jake megadja magát
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta
Penelope Ward: Stepbrother Dearest
Penelope Ward: Jake Undone
Penelope Ward: Neighbor Dearest
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit
Penelope Ward: RoomHate

Kapcsolódó sorozatok: Jake, Tiltott románc, Jake angol, The Rush angol, Second Chances német, Rush német · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Rubin pöttyös könyvek

Antológiák 1

Felony Ever After

Népszerű alkotóértékelések

>!
Szilvi00 P

Penelope Ward

Rendkívül tehetséges írónőnek tartom. A könyvei (eddig 4 művét olvastam) kivétel nélkül elnyerték a tetszésemet! Oké, ez rém sablonosan hangzik. Jobban mondva: oda-vissza, égbekiáltóan és határtalanul rajongok a romantikus történeteiért!!!
Nem mellesleg, a közösségi oldalakon feltűnt videók, élő bejelentkezések, stb. alapján, nagyon szimpatikus a személyisége.

>!
Annie1416

Penelope Ward

Az eddig olvasott könyveit imádtam elejétől a végéig. Közel áll hozzám az írónő stílusa! Remélem a jövőben hasonló fantasztikus történetekkel örvendeztet meg minket.
:)

>!
Kaszásné_Sári_Anikó

Penelope Ward

Őszintén? Csak egyetlen egy könyvet olvastam tőle, de megvett magának. Remélem kedves @Könyvmolyképző,hogy a közeljövőben a Legdrágább mostohabátyám mellett más könyvét is tervezik kiadni. A müve valami fantasztikus!!

>!
Domci99

Penelope Ward

Csak egyetlen könyvét olvastam, de imádom! Már most az egyik kedvencem lett. A Legdrágább mostohabátyámmal belopta magát a szívembe. Beleszerettem mind a szereplőkbe, mind pedig a történetbe. Egy érzelmi hullámvasútra hívja fel az olvasót, amiből kiszállni már nincs lehetőséged. Magával ragad, és beleveszel a könyvébe. Egyszerűen nem tudod letenni. Készülj fel túláradó érzelmekre, és perzselő vágyra.Ha éjszaka kezded el olvasni a könyvét, készülj fel, hogy az egész éjszakát átolvasod, hiszen annyira megfeledkezel mindenről és mindenkiről. Csak te és a könyv maradsz, kizárva a külvilágot. Biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokat fogunk hallani róla Magyarországon is.

>!
Szimbook

Penelope Ward

Hát őszintén bajban vagyok az írónő stílusával. Tudom, hogy sokat szeretik, de nekem egyszerűen nem megy. A legdrágább mostohabátyám történetet olvastam tőle először, annyira jól hangzott, de nem tetszett. Az a sok szenvedés, az a fajta dráma, amit ő nagyon szeret spoiler (ez a mindkét fél szereti egymást, még is szakítanak egy nagy dráma miatt, a könyv vége fele, hogy aztán egymásra találjanak újból) egyszerűen nem jön be. Nem tudom miért, mert alapvetően kell valami a történetbe. De az ő stílusa számomra néha egy szappanoperához hasonlít. Eddig egy könyv tetszett tőle, de azt is mással együtt írta, az nem más, mint a Nagyképű öltönyös. De például a Szívtipró pilóta esetében vissza köszönt az ő stílusa, hiába írta Vi keeland -al spoiler ott újra az a nagy dráma megint feljött. Nem akarok senkit megbántani, ez az én véleményem.

>!
focica

Penelope Ward

A Legdrágább mostohabátyámnál voltak részek, amikor sírtam a röhögéstől, de olyanok is voltak, amikor sírtam Greta-ért és Elece-ért.


Népszerű idézetek

>!
ap358 P

– Ne félj kimondani, hogy mit szeretnél. Az élet ehhez túl rövid.

45. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Damien H. Hennessey
>!
SzAngelika

(…) a szavak (…) mélyebb sebet ejtenek, mint bármilyen fegyver.

6. fejezet

>!
Naiva P

– Tudod milyen, amikor elkezdesz egy könyvet, és nem tudod letenni.

277. oldal 20. fejezet

>!
Tóth_Orsolya_3 P

Vicces, hogyan töprenghet az ember egész életében azon, Isten létezik-e, mígnem egy hirtelen krízisben úgy könyörög neki segítségért, mintha sohasem kételkedett volna benne.

306. oldal

>!
kellyolvas P

Én akarok lenni az első, aki mindent megmutat neked, és akire mindig emlékezni fogsz.

99. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elec O'Rourke
>!
Ács_Milán

Hinni kell a sorsban. Minden meg van írva. Nem számít, hogy ma vagy két év múlva, ha úgy kell lennie, akárhogyan is, de meg fog történni.

>!
konyvmolyblog

– Néha azoktól a dolgoktól kell leginkább megszabadulnunk, amikhez a legjobban ragaszkodunk.

128. oldal, 11. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kendall Sparks