!

Owen King amerikai

1977. február 21. (Bangor, Maine) –

NemFérfi
Honlaphttps://owen-king.com
Wikipédiahttps://hu.wikipedia.org/wiki/Owen_King
Facebookhttps://www.facebook.com/owenkingfiction/
Twitterhttps://twitter.com/owenkingwriter

Képek 5

Könyvei 5

Stephen King – Owen King: Csipkerózsikák
Stephen King – Owen King: Sleeping Beauties
Owen King: Double Feature
Stephen King – Owen King: Bellas durmientes
Stephen King – Owen King: Sleeping Beauties (német)

Népszerű idézetek

>!
bokrichard

Terry kedvelte ugyan a társát, de az biztos, hogy nem őt hívta volna telefonos segítségként a Legyen ön is milliomos!-ban

50. oldal

>!
Lada_Girl

… egyszer volt egy sztorija arról, hogy a nagy könyvgyűjteménnyel rendelkezőknek alacsonyabb a fűtésszámlájuk, mint azoknak, akik nem olvasnak, mert a könyv remek szigetelőanyag.

641. oldal, 7. fejezet, 4. mondat

>!
Aaron_Rgd

Még mindig az asszony fölé hajolt, azt gondolta, visszakapja a csókot, Lila azonban csak jó szórakozást kívánt neki, és emlékeztette, hogy szóljon Jarednek, vigye ki a szemetet. A szem becsukódott. Egy villanásnyi zöld, és eltűnt.

26. oldal

>!
Aaron_Rgd

…elfelejted, amire emlékezni akartál, és emlékszel arra, amit el akartál felejteni.

30. oldal

>!
Roana 

– Viszonyom volt. Ez váltotta ki az egészet. És Rhoda – a feleségem – kidobott! Mondtam neki, hogy nem miatta volt, hanem a… Szükségleteim voltak, érti? A férfiaknak vannak olyan szükségleteik, amiket a nők nem mindig értenek meg. – Montpelier a nyakát tornáztatta, majd dühödten fújt egyet. – Nem akarok elválni! Egy részem úgy érzi, hogy neki kell megszoknia a helyzetet. Engem.

22. oldal, 1. fejezet

>!
Voorhees 

Amint meghaltam, bezárul a kapu, ami ezt a világot összeköti az álom világával. Előbb-utóbb minden nő elalszik, előbb-utóbb minden férfi meghal, és ebből a meggyötört világból feltör a végső megkönnyebbülés hatalmas sóhaja. Madarak fészkelnek majd az Eiffel-tornyon, oroszlánok sétálnak majd Fokváros utcáin, és a vizek elárasztják New York városát. A nagy halak azt mondják majd a kis halaknak, hogy álmodjanak nagyhal-álmokat, mert a Times Square elég tágas, és ha valaki ott képes szembeúszni az árral, akkor bárhol képes lesz rá.

362. oldal, 20. fejezet, 8.

>!
Voorhees 

Az anyáknak természetes tehetségük volt a rendőri munkához, mert a totyogós kisgyerekek a bűnözőkhöz hasonlóan agresszívek és törnek-zúznak.

3. Fejezet, 1., 66. oldal

>!
Gabriella_Szaszkó IP

Another part of getting older: you forgot what you wanted to remember, and remembered what you wanted to forget. He could be the old wag that said that. He should get a pillow stiched with it.

19. oldal

>!
Meldryn P

Minden az utolsó helyen van, ahol keressük, igaz? Mindig a legfelső polcon vagy a szekrény leghátuljában. A legalsó aktában. A hátizsák legkisebb, legkevesebbet használt zsebében.

459. oldal, Második rész - 4. fejezet (Európa, 2018)