!

Okváth Anna magyar

1985. július 12. –

Anyechka I
50 figyelő · 32 figyelt · 72 értékelés · 2 polc · 2 karc · 10 észlelés
Nem
Honlaphttps://annaokvath.wordpress.com/
Facebookhttps://www.facebook.com/annaokvath

Könyvei 2

Okváth Anna: Szonáta gordonkára és kávédarálóra
Okváth Anna: Más állapotok

Népszerű alkotóértékelések

>!
beccaelle

Okváth Anna

Minden sora egy csoda. A Más állapotok c. könyve is nagyon tetszett, de a Szonáta gordonkára és kávédarálóra a kedvencem lett. Mindenkinek ajánlom elolvasni,olyan gyönyörű. ♥♥

>!
Felhő_olvasónaplója

Okváth Anna

Okváth Anna számomra azok közé az írók közé tartozik, akinek még a bevásárló listáját is szívesen olvasnám. Használtam már ezt a hasonlatot másnál is, és még elég sokszor is fogom szerintem, mert egyszerűen ez a legjobb kifejezés arra, hogy ezek az alkotók mennyire egyediek és utánozhatatlanok, és hogy mennyire felnézek rájuk a műveik miatt. Okváth Anna könyvei számomra mindig tanítottak valami újat, rengetegszer megnevettetek, mikor padlón voltam, vagy néha épp ellenkezőleg, úgy hatottak rám, hogy a fellegekből zuhantam le a sötétségbe.


Népszerű idézetek

>!
anikho P

Mindenkinek van egy végtelen története. Egy olyan történet, amit szeretnénk lezárni, hogy lássuk, hogyan végződik. De közben szeretnénk, ha befejezetlen maradna, mert a vég az mindig olyan befejezett.

1. oldal

>!
Könyvmolyképző KU

Az élet nem egyszerű. De nem is ezért szeretjük.

Kapcsolódó szócikkek: élet
>!
BarbyMalik0112 P

A félelem azonban más. A félelem nem a bátorság hiánya. Benne is van a nevében, valami elementáris. Fél elem. Na, ez a fél elem vagyok én. Nem hiányos, nem kipótolható, hanem az egésznek csupán a fele.

25. oldal

>!
Kameko

Kikapcsol az agy, aktiválódik a szív, és hagyjuk magunkat lehúzni az örvénybe. Hiába jelez az összes riasztó. A szerelem öl, butít és nyomorba dönt, mi pedig emberek mindezt élvezzük.

109. oldal, 1. Allegro moderato

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
>!
Mpattus P

A plátói szerelemnek megvannak az előnyei. Csak a tiéd, a te titkod, a te döntésed, a te terhed, és bár a szíved olyan szenvedélynek a rabja, ami soha be nem gyógyuló sebet ejthet rajta, erre fel vagy készülve.

>!
Naiva P

Normális, hogy mindenki azt hiszi, ő jobban tud szeretni, mint a másik. Pedig valójában minden szeretet más. Melyik szeretet lehet jobb a másiknál? Ha valóban szeretetről beszélünk és nem merő lelki terrorizmusról?

114. oldal

>!
Diaval

– Maga előítéletekkel küzd, Herman.
– Nem küzdök velük, hagyom őket elhatalmasodni magamon.

Kapcsolódó szócikkek: Hermann György