!

Nicholas Sparks amerikai

1965. december 31. (Omaha, USA) –

Tudástár · 3 kapcsolódó alkotó · 11 film

Teljes névNicholas Charles Sparks
Honlapnicholassparks.com
Wikipédiahttps://hu.wikipedia.org/wiki/Nicholas_Sparks
Facebook@Nicholas.Sparks.Fan
Instagram@nicholassparks

Képek 3

Könyvei 85

Nicholas Sparks: Szerelmünk lapjai
Nicholas Sparks: Az utolsó dal
Nicholas Sparks: A leghosszabb út
Nicholas Sparks: Vissza hozzád
Nicholas Sparks: Menedék
Nicholas Sparks: Szerencsecsillag
Nicholas Sparks: Üzenet a palackban
Nicholas Sparks: Kedvesem
Nicholas Sparks: Mindig van holnap
Nicholas Sparks: Válaszúton

Kapcsolódó sorozatok: Szerelmünk lapjai · Igaz hittel · Jeremy Marsh & Lexie Darnell angol · The Notebook angol · Le pagine della nostra vita olasz · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Romantikus Regények · Reader's Digest válogatott könyvek

Kapcsolódó zóna

!

Nicholas Sparks

105 tag · 99 karc · Utolsó karc: 2019. október 20., 11:36


Népszerű alkotóértékelések

>!
Sippancs P

Nicholas Sparks

NS könyv = maga az élet + egy nagy adag zsepi.

>!
Trudiz

Nicholas Sparks

Szórakoztatóak, érzelmesek, izgalmasak és fordulatosak a művei.

>!
bokrichard

Nicholas Sparks

Ha annyit mondok, hogy miatta szerettem meg a romantikus könyveket, az már bőven elég!

>!
Magdileona 

Nicholas Sparks

Csodálatos stílusban ír; érdekes, valóságos témákról, emberi kapcsolatokról. Számomra soha nem unalmas és a témák is változatosak. Az emberi lélek remek ismerője, ami önmagában is különleges; ám ő ráadásul rendkívül szépen vissza is tudja adni ezeket írásaiban. Epika, líra, dráma egyaránt ott van műveiben, mindez a lehető legtermészetesebben. Az biztos, hogy a hasonló hullámhosszon lévő olvasók számára kevesebb lenne az irodalmi világ nélküle.

>!
b_anett95

Nicholas Sparks

A kedvenc íróm. Tökéletesen tudja, hogyan kell felépíteni egy történetet, hogyan kell megadni egy nőnek azt az érzelmi kielégülést amire szüksége van időközönként. Talán ő az egyik legokosabb férfi aki ért a nők nyelvén. A Szerelmünk lapjai kötelező olvasmány, szerintem mindenkinek érdemes elolvasnia egyszer. Az alkotóképességét az is jellemzi, hogy az írásait megfilmesítették. Szinte minden egyes műve utolsó 30oldalát végigsírom, valahogy mindig lehet a történeteivel icipicit azonosulni, és a felgyülemlett feszültséget így ki is tudom adni, szóval nekem a könyvei olykor egyfajta terápiát is jelentenek. :) Már majdnem végeztem az eddig megjelent összes könyvével, igaz van olyan könyve amire nagyon vadászok de sajnos még nem sikerült megkaparintanom, de nyugodt is vagyok egyben, mert ha elolvastam az összeset, számíthatok rá, hogy még jelenik meg műve. Ha valaki legalább 2 könyvet elolvas tőle, akkor biztosra veszem, hogy többet is a kezébe fog venni.

>!
prin1234

Nicholas Sparks

Nicholas Sparks a modern Jane Austen :) – nagyon jók a könyvei , de kiszámíthatóak és egy témájúak :)

>!
Aaron_Rgd

Nicholas Sparks

Nem kétséges, hogy mostanában ő a kedvenc íróm. A történetek, amiket ír, mindig magával ragadnak. Igaz dolgokról ír, valós emberekről, épp ez a jó bennük. Csodás könyvek. Csodás történetek. Hihetetlenek. Imádom őket. <3

>!
Andus

Nicholas Sparks

Nagyon szeretem a könyveit, és az azokból készült filmeket is. :)

>!
Venator

Nicholas Sparks

Csodálatos egy író/ember, csak szeretni lehet :)


Népszerű idézetek

>!
cassiesdream

Van, amikor egyszerűbb, ha az ember nem ugrál, és inkább megpróbál boldogulni.

9 hozzászólás
>!
Badiga

Nem sok mindenben értettek egyet. Tulajdonképpen semmiben. Állandóan veszekedtek, minden nap sértegették egymást. De a nézeteltéréseik dacára egy dolog közös volt bennük: imádták egymást.

3 hozzászólás
>!
mazsa

Versek, szerinte, nem azért születtek, hogy elemezzék őket; inkább azért, hogy másokra magyarázat nélkül hatást gyakoroljanak, megérintsék őket, anélkül hogy megértenék.

57. oldal, Találkozás

Kapcsolódó szócikkek: vers
4 hozzászólás
>!
Mary

Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap.

>!
mazsa

Nem élhetsz mások elvárásai szerint. Azt kell tenned, amit te helyesnek gondolsz, még akkor is, ha ezzel megbántasz olyanokat, akiket szeretsz.

105. oldal, Válaszutak

>!
mazsa

Tarthatnak álmodozónak, bolondnak, vagy akinek akarnak, mégis úgy gondolom: minden lehetséges.

8. oldal, Csodák

>!
Dölfike

Úgy tűnik, csak az idős emberek tudnak egymás mellett szótlanul ülni úgy, hogy mégis jól érzik magukat. A fiatalok türelmetlenek és folyton úgy érzik, meg kell törniük a csendet. Kár, mert a csend nagyon tiszta dolog. Áldott. Közelebb hozza egymáshoz az embereket, mert csak azok tudnak egymás mellett csendben ülni, akik közt teljes az összhang. Ez az élet nagy ellentmondása.

147. oldal [Magyar Könyvklub, 2000]

>!
Lunemorte MP

A szeretetet tettekkel kell ébren tartani, azzal a fajta odaadással, amivel a mindennapi életben teszünk meg egymásért apróságokat.

Kapcsolódó szócikkek: szeretet
1 hozzászólás
>!
ildisz

Tudom, hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, nevem hamarosan homályba vész, de tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég…

10. oldal

>!
tataijucc

Ha Jamie-től bármit is tanultam ezek alatt a hónapok alatt, akkor az a következő volt: megmutatta, hogy kizárólag tetteik – és nem gondolataik vagy szándékaik – alapján ítélhetünk meg bárkit is…

12. fejezet

3 hozzászólás