!

Naomi Alderman brit

Naomi A. Alderman

Képek 2

Könyvei 8

Naomi Alderman: A hatalom
Naomi Alderman: Engedetlenség
Naomi Alderman: A rabbi meg a lánya
Naomi Alderman: The Power
Naomi Alderman: Disobedience
Naomi Alderman: The Lessons
Eoin Colfer – Michael Scott – Marcus Sedgwick – Philip Reeve – Patrick Ness – Richelle Mead – Malorie Blackman – Alex Scarrow – Charlie Higson – Derek Landy – Neil Gaiman – Holly Black – Naomi Alderman: Doctor Who – Thirteen Doctors 13 Stories
Naomi Alderman: The Liars' Gospel

Kapcsolódó kiadói sorozatok: KULT Könyvek XXI. Század


Népszerű idézetek

Bea_Könyvutca P>!

Ha szükséged van valamire, ami nemcsak úgy kell neked, hanem ami nélkül nem tudnál élni, meg fogod találni a módját, hogy megszerezd.

134. oldal

2 hozzászólás
LiLo>!

Nincs mese. El kell fogadnunk a változást, és meg kell találnunk benne a saját helyünket.

234. oldal

2 hozzászólás
R_Kingaa>!

Erős vagy, túl fogod ezt élni.

45. oldal, Allie

Kapcsolódó szócikkek: erő · túlélés
2 hozzászólás
Boglinc P>!

Nem az számít, hogy nem teheti meg, sem az, hogy sosem tenne ilyet. A lényeg az, hogy ha úgy akarná, megtehetné. Az ártás hatalma kincs.

89. oldal

Boglinc P>!

Mindnyájunknak van egy olyan oldala, amely tartja magát az ősi igazsághoz: valaki vagy vadász, vagy préda. Tanuld meg, melyik vagy, és viselkedj annak megfelelően. Az életed múlik rajta.

305. oldal

Kókuszka >!

Kinek ne lenne egy-két olyan dolog a múltjában, amit legszívesebben elfelejtene?

88. oldal

gesztenye63 P>!

(…) Gyakorta úgy tűnhet, hogy az idő nagyon messze elsodor bennünket a kiindulópontunktól, az eredetünktől. Ám ha teszünk még néhány lépést, akkor befordulván a sarkon, ismerős hely tárul a szemünk elé. És néha úgy tűnhet, hogy a sok-sok utazás ellenére ugyanoda jutottunk vissza, ahonnét elindultunk. Ám ha a látvány hasonlít is, sosem ugyanolyan; ne felejtsük el: nincs visszatérés.

123. oldal

Kapcsolódó szócikkek: idő
3 hozzászólás
Szelén>!

Senki sem kíváncsi a valós történésekre. Az igazság mindig is összetettebb volt annál, hogysem könnyen eladható árucikk legyen belőle.

283. oldal

robinson P>!

És akkor még az is eszembe jut, hogy ezek a lassú haldoklással telő hónapok a várakozás hónapjai is voltak egyben. És ő nem kiáltott értem. És nem kérte, hogy jöjjek haza.

66. oldal