!

Milly Johnson brit

1964. február 23. (Barnsley) –

Nem
Honlaphttp://millyjohnson.co.uk/
Wikipédiahttps://en.wikipedia.org/wiki/Milly_Johnson
Twitterhttps://twitter.com/millyjohnson

Képek 3

Könyvei 31

Milly Johnson: Yorkshire puding Klub
Milly Johnson: Tavaszi affér
Milly Johnson: Madarak és méhek
Milly Johnson: Nyári flört
Milly Johnson: Őszi románc
Milly Johnson: Itt jönnek a csajok
Milly Johnson: Borúra derű
Milly Johnson: Fehér esküvő
Milly Johnson: Teaház a sarkon
Milly Johnson: Téli láng

Népszerű alkotóértékelések

>!
szangi

Milly Johnson

Imádom a könyveit, a stílusát, a karaktereit…
A fülszövegek és borítók alapján gyomorforgatóan romantikusnak kellene hogy legyen, de igazából kellemes, vidám, szívmelengető történetek nyálas fröcsögés nélkül.
Plusz, toronymagasról tesz a manapság divatos alárendelt nő – uralkodó férfi klisére, és a főszereplői bár néha kissé elveszett, de alapjában véve okos, humoros, talpraesett nők.
(Magyarul még nem olvastam tőle és azt hiszem nem is fogok – elsősorban azért kedveltem meg mert imádnivalóan, rendkívüli módon brit)

>!
ValerinLanz P

Milly Johnson

Általánosságban véve nagyon jó témákat sikerül elkapnia, olyanokat, amik akár velem is megtörténhetnének. A szereplői kedvelhetők, a férfi karakterekbe azonnal beleszeretünk, a borítói pedig kivétel nélkül csodásak. Attól függetlenül, hogy az utolsó két-három könyv, amit tőle olvastam, annyira nem jött be, de neki köszönhetem életem egyik legmeghatározóbb könyvét, a Tavaszi affért, amiért mindig hálás leszek neki. Ha romantikára és könnyedségre vágyom, biztos hogy őt választom.

>!
Ildikó_Kenéz

Milly Johnson

Most olvastam először az írótól,nekem tetszett.Könnywd,lendületes(bar néhol kicsit túlzó),romantokus,de nem csöpögő olvasmany.
A humora lehengerlő

>!
BarbiZ90

Milly Johnson

Nagy rajongója vagyok M.Johnsonnak, az egyik kedvenc kortárs íróm.
Nagyon szeretem, hogy a történetei olyan nőkről szólnak, akik hétköznapiak, nem tökéletesek, mégis bátrak, okosak és viccesek.
A helyszínek is valóságosak, ez is hozzájárul ahhoz, hogy úgy érezzük, akár velünk is megtörténhetnének a könyvben leírt események.
Az írónő engem mindig jókedvre tud deríteni, számomra felér egy terápiával, ha rossz hangulatom van. Ha meg jó, akkor még vidámabb leszek, ha a könyveit olvasom. 5*

>!
czuczy

Milly Johnson

Mindegyik könyvét élveztem, de a színvonal nem egyenletes, ezért a négy csillag :) Általánosságban elmondható róla, hogy a kedves romantika mellett van egyfajta mélysége is a történeteinek, így nem sablonosak, de emberközelibbek.


Népszerű idézetek

>!
Málnika 

Időt lopott tőlem, ami sokkal értékesebb, mint a pénz.

446. oldal, 89. fejezet

>!
Málnika 

És nem fogom elfelejteni, hogy mennyivel könnyebb másnak tanácsot adni, mint ugyanazt a tanácsot betartani.

411. oldal, 82. fejezet

>!
Málnika 

”Mit érne az élet, ha nem lenne bátorságunk kipróbálni új dolgokat?”

435. oldal, 88. fejezet

>!
Málnika 

Maga sokkal többet érdemel annál, mint hogy meg kelljen elégednie egy másodosztályú élettel. Egy kapcsolat sosem alapulhat kizárólag szereteten, bármit állítanak is a nagyokosok. Ha nincs benne tisztelet és bizalom, semmit sem ér.

130. oldal, 25. fejezet

>!
Málnika 

Ha Van Gogh megfesthette volna a színeket, amelyekben Cheryl lelke pompázott, akkor csak két színbe kellett volna belemártani az ecsetjét, bár azokba elég sokszor: az aranyba és a legszebb napsárgába.

418. oldal, 84. fejezet

>!
Csoszi P

Mindenkinek ki kell engednie valahogy a fáradt gőzt. Szerintem semmi sem károsabb az egészségre, mint az, ha valaki képtelen felengedni.

73. oldal

>!
Csoszi P

Az emberek mindig úgy emlékeznek, hogy gyermekkorukban olyanok voltak a karácsonyok, mint az emeletes, fehér bevonatú esküvői torták.

(első mondat)

>!
Csoszi P

Vehetünk nagy házakat, szép autókat, olajfaligeteket meg hajóutakat, de nem vehetünk kisbabákat, szerető férjeket és barátságokat, igaz?

614. oldal