!

Milena Agus olasz szárd

1955 (Genova, Olaszország) –

Nem

Könyvei 2

Milena Agus: Szerelemkő
Milena Agus: Alice

Népszerű idézetek

Gelso P>!

Vágyakozni az elérhetetlen után szomorú, de egy kicsit boldog dolog is.

79. oldal

1 hozzászólás
Brigi007>!

Anyám időtlen idők óta csendben szerette az apámat és mindenestől tetszett neki még az is hogy úgy verte a zongorát és mindig fordítva viselte a pulóverét az eleje volt hátul és sosem tudta milyen évszak van és nyári trikóban járt amíg össze nem szedett egy alapos hörghurutot és bolondnak tartották és hiába volt nagyon jóképű a lányok az ilyen dolgok miatt nem akartak szóba állni vele és főleg azért mert az effajta őrültség akkoriban még nem számított divatosnak ahogy a klasszikus zene sem amiben nem akadt vetélytársa. Az anyám pedig tűzbe ment volna érte.

37-38. oldal

Kapcsolódó szócikkek: hörghurut
Gelso P>!

A szerelemben voltaképpen a legjobb a mágiára bízni magunkat, mert nem biztos, hogy felfedezzük a szabályt, amit követhetnénk, akár a tízparancsolat törvényeit, hogy a dolgok rendben menjenek.

98. oldal (19.fejezet)

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
Brigi007>!

Elébe toppanni és azt mondani: „Itt vagyok. Én vagyok az az élet, amelyet élhettél volna, de mégsem tetted.”

77. oldal

1 hozzászólás
Aquarius>!

A szerelem fittyet hány a korra és minden másra, ami nem szerelem.

53. oldal

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
gesztenye>!

A Reduce azt bizonygatta neki, hogy a férje a szerencse fia, és egy cseppet sem szerencsétlen, ahogyan ő állítja, hiszen a sors nem egy szegény bolondot vetett az útjába, hanem egy olyan asszonyt, akit a jóisten akkor teremtett, amikor belefásult az átlagos nők sorozatgyártásába és előjött az alkotói vénája (…).

48. oldal

Papírtigris>!

Anyám úgy gondolja, hogy minden családban kell lennie valakinek, aki magára veszi a káosz terhét, mert az élet így, a kettő közötti egyensúllyal lett kitalálva, máskülönben a világ mozdulatlanná dermed és megáll.

87. oldal

sophie P>!

Minden családban mindig van egyvalaki, aki lerója az adót, hogy a rend és a káosz közötti egyensúly tiszteletben tartassék és tovább forogjon a világ.

87. oldal

Gelso P>!

És életében először adott szívbéli hálát a jóistennek, hogy a világra küldte, hogy kisegítette a kútból, hogy szép mellet és szép hajat adott neki, és legfőképpen, veseköveket.

46. oldal

Miestas>!

– Szóval maga pipázik. Soha senkit sem láttam még pipázni.
És csendben maradtak. Amikor nagyapám elszívta, a nagyanyám megszólalt:
– Ezentúl nem kell költenie a nőkre a nyilvánosházban. Azt a pénzt költse dohányra, pihenjen vele meg pipázzon. Magyarázza el nekem, mit művel azokkal a nőkkel, és én pontosan utánuk csinálom.

19. oldal