!

Mike Menders

Halasi Miklós

Könyvei 2

Mike Menders: Házinyuszi
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Kapcsolódó sorozatok: Hangulatkeringő

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Sukitore könyvek


Népszerű idézetek

>!
Mike_Menders IP

Hirtelen egy illatfelhő puffant le mellém. Kisandítottam: formás combokat pillantottam meg, melyek csizmában és harisnyában végződtek. Ahogy egyre feljebb nyílt a szemhéjam, egy virágos ruha bontakozott ki előttem, rajta fehér kabát vagy zakó. A tekintetem még feljebb kalandozott, hogy megtudjam, ki lehet ez a bűbáj, ez a főnyeremény ebben a dögös szerelésben.

185. oldal

>!
Kovács_Ági_3

A francba! Most mi legyen? Nálam a bugyija, ő meg hazament anélkül. Holnap tutira kivégez. Ez olyan biztos, ahogy a föld gömbölyű. Vagy mégsem? Hiszen hallottam a laposföld hívőkről, akik szerint…Áh,hagyjuk! Nekem annyi.

>!
Kovács_Ági_3

Hogyan beszéljem meg vele a tegnapikat? Mi van, ha mégis elmondja valakinek, hogy miről beszéltünk, vagy szimplán kiderül, mert egy lapátfülű hallgatózott mellettünk nagyothalló készülékkel? A francba!

>!
Sukitore

Magamon éreztem keze érintését, ölelését, arcomon a leheletét. Olyan bizsergető volt! Miért és mivel hatott rám ennyire? Az apám lehetne.

>!
Sukitore

Szégyenemben lehajtottam a fejem, és a tudatlanságomba burkolóztam. Akkor ott megfogadtam magamnak, ha nekem valaha gyerekem lesz, annak mindent el fogok mondani.

>!
Sukitore

Megigazítottam a szoknyát a lábamon, majd hasra fordultam. Felkönyökölve néztem rá. Batya csak bámult engem. Mosolyogtam és biztattam, engedje el magát, hiszen olyan szép az élet!

>!
Sukitore

Az étterem füstös levegője az ételek étvágygerjesztő illatával keveredett. Aki innen távozott, magával vitt a ruháján ebből a csipetnyi esszenciából, egyértelművé téve a környezetének: a Két bikában töltötte és költötte el élete egy csekélyke falatját.

>!
Sukitore

Még hosszú percekig nem tudtunk betelni egymással, utána is csak a vidáman csillogó szemébe néztem.
– Nos, uram – fordult el pimaszul –, ha már kibámulta magát, lesz szíves felkínálni a karját, és elkísérni a sétámon!
Teljes szívemből felnevettem. Én voltam a legboldogabb ember a világon.

>!
Sukitore

Addig se szomorkodj, mert a szemed akkor szép, ha csillog!

>!
Sukitore

Hogy gondolod, hogy csak úgy elmégy otthonról, anélkül, hogy bárkinek is szólnál?