!

Mike Menders

Halasi Miklós

Képek 2

Könyvei 5

Mike Menders: Házinyuszi
Mike Menders: Macsóbőrben
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin
Mike Menders: Macsókarácsony
Mike Menders: Krisztin karácsonya

Kapcsolódó sorozatok: Hangulatkeringő · Macsó · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Sukitore könyvek


Népszerű alkotóértékelések

Zsófia_Unger>!

Mike Menders

Az első magyar férfi író, akiért rajongok! Imádom az összes könyvét! Szenvedélyes, humoros és emberközeli történetei rabul ejtik az olvasót! Nagyon remélem, hogy sosem fog kifogyni az ihletből és még sok fantasztikus könyvvel ajándékoz meg minket!

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Sukitore>!

Szégyenemben lehajtottam a fejem, és a tudatlanságomba burkolóztam. Akkor ott megfogadtam magamnak, ha nekem valaha gyerekem lesz, annak mindent el fogok mondani.

Anarchia_Könyvblog>!

Biztosan azt gondolja, hogy hisztizek. Ha pedig hallgatok, és lenyelem a hülyeségét, akkor lúzernek néz. Ebből nem mászok ki jól, a francba! Vagy mégis?

Mike_Menders IP>!

Hirtelen egy illatfelhő puffant le mellém. Kisandítottam: formás combokat pillantottam meg, melyek csizmában és harisnyában végződtek. Ahogy egyre feljebb nyílt a szemhéjam, egy virágos ruha bontakozott ki előttem, rajta fehér kabát vagy zakó. A tekintetem még feljebb kalandozott, hogy megtudjam, ki lehet ez a bűbáj, ez a főnyeremény ebben a dögös szerelésben.

185. oldal

Kovács_Ági_3 P>!

A francba! Most mi legyen? Nálam a bugyija, ő meg hazament anélkül. Holnap tutira kivégez. Ez olyan biztos, ahogy a föld gömbölyű. Vagy mégsem? Hiszen hallottam a laposföld hívőkről, akik szerint…Áh,hagyjuk! Nekem annyi.

Anarchia_Könyvblog>!

És hidd el – fogta meg a kezem –, hogy te olyan vagy, mint az ajándék: csak ki kell bontani. Kívülről semmi extra nem látszik, a legtöbb nő szerencsére észre sem vesz, de a szakavatott kezek alatt megnyílsz, és a kíváncsiskodót egy csodás meglepetés várja legbelül.

Sukitore>!

Magamon éreztem keze érintését, ölelését, arcomon a leheletét. Olyan bizsergető volt! Miért és mivel hatott rám ennyire? Az apám lehetne.

Sukitore>!

Megigazítottam a szoknyát a lábamon, majd hasra fordultam. Felkönyökölve néztem rá. Batya csak bámult engem. Mosolyogtam és biztattam, engedje el magát, hiszen olyan szép az élet!

Sukitore>!

Az étterem füstös levegője az ételek étvágygerjesztő illatával keveredett. Aki innen távozott, magával vitt a ruháján ebből a csipetnyi esszenciából, egyértelművé téve a környezetének: a Két bikában töltötte és költötte el élete egy csekélyke falatját.

Sukitore>!

Még hosszú percekig nem tudtunk betelni egymással, utána is csak a vidáman csillogó szemébe néztem.
– Nos, uram – fordult el pimaszul –, ha már kibámulta magát, lesz szíves felkínálni a karját, és elkísérni a sétámon!
Teljes szívemből felnevettem. Én voltam a legboldogabb ember a világon.

Sukitore>!

Hogy gondolod, hogy csak úgy elmégy otthonról, anélkül, hogy bárkinek is szólnál?