!

Michelle Harrison brit

1979. december 21. –

Nem
Honlapmichelleharrisonbooks.com
Facebook@MichelleHarrisonAuthor
Twitter@MHarrison13

Könyvei 15

Michelle Harrison: Egy csipetnyi mágia
Michelle Harrison: Egy leheletnyi boszorkányság
Michelle Harrison: A Pinch of Magic
Michelle Harrison: A Sprinkle of Sorcery
Michelle Harrison: A Tangle of Spells
Michelle Harrison: Unrest
Michelle Harrison: Eine Prise Magie
Michelle Harrison: 13 Treasures
Michelle Harrison: 13 Curses
Michelle Harrison: 13 Secrets

Kapcsolódó sorozatok: Egy csipetnyi mágia · 13 Treasures angol · A Pinch of Magic angol · Eine Prise Magie német · Összes sorozat »


Népszerű idézetek

blueviolet>!

De a féltékeny, keserű emberek nem kapják hirtelen azon magukat, hogy ezek az érzések elmúltak, amikor megszerezték, amit olyannyira irigyeltek. Helyette találnak valami mást, amire féltékenyek lehetnek, mert soha nem arról szól a dolog, hogy mije volt annak a másik embernek. Inkább arról, hogy mit hiányoltak saját magukból.

364. oldal (Alexandra, 2020)

blueviolet>!

Mindannyian próbálkoztunk valamivel… hogy változtassunk a dolgokon. De nem ez van elrendelve. Néha muszáj elfogadnod azokat a lapokat, amiket az élet osztott neked, és ennyi.

121. oldal (Alexandra, 2020)

Dodrabob>!

Helyette találnak valami mást, amire féltékenyek lehetnek, mert soha nem arról szól a dolog, hogy mije volt annak a másik embernek. Inkább arról, hogy mit hiányoltak saját magukból.

364. oldal

Jagika>!

Kaland várja a bátrakat!

25. oldal

Kapcsolódó szócikkek: kaland
Ayla>!

Voltak olyan pillanatok, amikor irigyelte a testvéreit […] De most mosolyogva a nővére szemébe nézett, és szeretetteljes, megértő pillantást váltottak egymással, amire csak a testvérek voltak képesek. Nem kellett versenyezniük. A különbségeik nem szakították el őket egymástól. Ezek a különbségek együtt még erősebbé tették őket.

364. oldal (Alexandra, 2020)

DarvasPetra IP>!

– Nem én kértem, hogy képes legyek ezekre a dolgokra.
– Nem, de te döntöttél úgy, hogy használod az erőd. Csak azért, mert képes vagy rá, még nem jelenti azt, hogy meg is kell tenned.

Róka P>!

Az irigység apró szálai ismeretlen mintát fontak a lelkében.

44. oldal

Kapcsolódó szócikkek: irigység
Ayla>!

Senki nem csak jó vagy csak rossz. Néha a legjobb emberek képesek elkövetni a legrémségesebb dolgokat, és néha a legrosszabb emberek képesek a legjobbra.

133. oldal (Alexandra, 2020)

Ayla>!

[…] De elárulok valamit: nem az a fontos, hogy hol vagy, hanem az, hogy kivel. Amíg veled, Charlieval, a nagyival és apával vagyok, otthon vagyok. Mindannyian otthon vagyunk.

394. oldal (Alexandra, 2021)