!

Mia Sheridan amerikai

Nem
Honlapwww.miasheridan.com
Facebook@miasheridanauthor
Twitter@MSheridanAuthor

Képek 4

Könyvei 38

Mia Sheridan: Leo
Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja
Mia Sheridan: Leo's Chance – Leo esélye
Mia Sheridan: Becoming Calder – Calder útja
Mia Sheridan: Archer's Voice
Mia Sheridan: Finding Eden – Megtalálni Edent
Mia Sheridan: Stinger
Mia Sheridan: Leo (angol)
Mia Sheridan: Kyland (angol)

Kapcsolódó sorozatok: A szerelem csillagjegyében · Sign of Love angol · Sign of Love német · Sign of Love spanyol · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző


Népszerű alkotóértékelések

Szilvi00 P>!

Mia Sheridan

Napjaink egyik legtehetségesebb írónőjének tartom. Azon kevesek közé tartozom, akik a Leo óta Mia Sheridan rajongóknak vallják magukat. Romantikus regényei mindig képesek meghatni és olyan élményt nyújtani, melyet sohasem felejtek el, Én már ott tartok, hogy nem tudok kedvencet választani, Minden elolvasott könyve után meg vagyok győződve arról, hogy azt nem lehet túlszárnyalni. Mindig tévedek!

2 hozzászólás
Naiva P>!

Mia Sheridan

Annyira ötletes, hogy a sorozatának minden egyes részét 1-1 horoszkóp inspirált. Az már biztos, hogy kíváncsi leszek mind a 12 csillagjegyre, történetre. Mia történetei szívszorítóan gyönyörűek, fantasztikusak. Annyira szépen ír és akkor még nem is említettem a csodálatos karaktereket, szereplőket, akiket alkot.. Az Archer's Voice az egyik legnagyobb könyves kedvencem, de minden könyve tetszik, amit eddig tőle olvastam. Engem nem zavar az sem, hogy általában spoiler Talán éppen emiatt zártam a szívembe.

1 hozzászólás
sarahangel P>!

Mia Sheridan

Nem szoktam soha értékelést írni egy íróról csupán egy vagy két könyv elolvasása után, de most mégis kivételt teszek. Mia Sheridantől eddig még csak két könyvet olvastam, a Stingert és az Archer's Voice-t, de ezek olyan nagy hatással voltak rám, hogy ha soha többé nem tenne le semmit az asztalra az írónő, akkor is megérdemli tőlem a maximális 5 csillagot (mivel ennél többet sajnos nem lehet adni). Ez a két történet az érzelmek tisztaságát adta nekem, és beférkőztek a szívembe.

Persze biztos vagyok abban, hogy még sok remek könyvet írt Mia Sheridan, így mindenképp folytatni fogom a Sign of Love sorozatát, és az egyéb, különálló történeteit.

6 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!

Mia Sheridan

Az írónő nagyon szépen ír (legalábbis angolul ez teljesen átjön). Érzékeny témák, szerethető szereplők és romantika minden mennyiségben.

Ittimi78>!

Mia Sheridan

Imádom a történeteit, mindig teljesen a hatásuk alá kerülök.

Minden könyve más és más témát dolgoz fel, mind intenzív, tele érdekes karakterekkel, és bonyolult vagy nehéz helyzetekkel, sosem sablonos. A főhősei egytől-egyig nagyon erősek, szerethetők, küzdenek.

A történeteit nem lehet másképp, csak egy nagy sóhajjal bezárni (főleg az utolsókat). Sokszor eszembe jut Sheridan, mikor egy gyengébb könyvet olvasok magyarul.

Mert miért nem lehet az ilyen könyveket megjelentetni itthon? Mikor veszi már észre valaki ezt a tehetséges írót???

6 hozzászólás
ari159>!

Mia Sheridan

Frenetikus az írónő. Hihetetlen milyen karaktereket tud megalkotni.
Csodás romantikus történetek teremt. CoHo könyvei után Mia Sheridan könyvei állnak még a szívemhez nagyon közel. Mia könyvei talán nem törik össze annyira a szíved a legvégén, hogy zokogva fordulj a másik oldaladra, de mindenképpen megéri elolvasni őket, mert utána a szíved tele lesz reménnyel. Az ő könyvei után látod az alagút végén a fényt, a pohár félig tele van, és az életnek valamilyen különös célja van.
Ezzel tudnám jellemezni.
Remélem még sok jó könyvet olvashatunk tőle.


Népszerű idézetek

Sheila_7>!

Mindenkinek él egy saját magáról alkotott történet a fejében. Ez tesz azzá, aki vagy. Meghatározza a tetteidet, és felelős a hibáidért. Ha bűntudatról, félelemről és önutálatról szól, úgy az élet elég iszonyú tud lenni. Ám ha szerencsés vagy, akad körülötted valaki, aki mond neked egy jobbat. Egy olyat, ami beköltözik a lelkedbe, és túlharsogja a te siralmas mesédet, amit bebeszéltél magadnak. Ha hagyod, hogy az ő története visszhangot verjen a szívedben, a szenvedélyeddé és a céloddá lesz. És ez jó, a legjobb, ami történhet. Mert pontosan ez a szerelem.

Naiva P>!

Hányan értékelik igazán mindazt, amijük van, mert tudják, milyen érzés, amikor semmijük sincs?

MFKata>!

Jut eszembe, attól, hogy kimondasz valamit hangosan, még nincs elkiabálva. Máskülönben folyamatosan azt üvöltözném, hogy a fánk hizlalja a seggemet.

DarknessAngel >!

– Tudod, mi az oroszlán legfontosabb tulajdonsága?
– Nem – rázom meg a fejem.
– A hűség – feleli mosolyogva, kivillantva a foga közötti aranyos kis rést. – Nem számít, milyen messze vagyunk egymástól. Idő, távolság – ilyesmi nem számít. Én senki mást nem fogok szeretni rajtad kívül. Soha.

187. oldal

Sheila_7>!

(…) akár a földre esünk, akár szerelembe, maga az esés mindig ijesztő valamennyire, még akkor is, ha lassan történik.

anikho>!

– Miért nézel így? – teszem fel neki a kérdést, amit tudom, hogy érteni fog. Ez volt életem első mondata hozzá.
Nem kapcsol rögtön, de aztán lusta mosoly terül szét az arcán.
– Mert tetszel nekem – vágja rá tökéletes pontossággal az ő mondatát.