!

Margaret Moore magyar

Teljes névErdélyi Margit
Nem

Könyvei 18

Margaret Moore: A szerelem szárnyán
Margaret Moore: Bízz bennem!
Margaret Moore: Szabad-e szeretni?
Margaret Moore: A szerelem erejével
Margaret Moore: A pénz bűvöletében
Margaret Moore: Megtalált boldogság
Margaret Moore: Végzetes örökség
Margaret Moore: Édes gyötrelem
Margaret Moore: Repülj velem!
Margaret Moore: Valóra vált álmok

Népszerű idézetek

>!
Szimirza P

Jasmine lassan igazat adott az édesanyjának.Napról napra megtapasztalta, hogy Eddie valóban szereti, igaz, még egyikük sem mondta ki a bűvös szót…..Attól féltek, hogy egyszer csak felébrednek , és kiderül, csupán álom volt az egész, egy gyönyörű álom …

>!
kurrek

Christine Goldsmith idegesen feszengett a kanapén. Mint mostanában annyiszor, most is igazolva látta azt a állítását- amit számtalanszor Ben szemére vetett –, hogy a férfiakat csak az autók érdeklik.

(első mondat)

>!
kurrek

Olivia sokáig nézegette magát a tükörben. Nem volt hiú, de ezen az estén különlegesen szép akart lenni. Nagy gonddal öltötte magára hófehér, térdig érő báli ruháját, amit édesanyja kifejezetten a mai ünnepi alkalomra varratott számára.

(első mondat)

>!
Delena

A dolgok néha csak úgy megtörténnek.

14. oldal

>!
bbabri

Molly lélekszakadva rohant a keskeny ösvényen, és ügyet sem vetett az arcába csapódó ágakra.

(első mondat)

>!
Nyufymano

Mire Lisa is felöltözött, Roberta jóvoltából már az asztalon gőzölgött a forró kávé, néhány szelet pirítós, és Jason elmaradhatatlan zabpelyhe. Lisa gondosan ügyelt rá, hogy ez a kis közösen elfogyasztott reggeli soha ne maradjon ki. Egyrészt, mivel az utóbbi időben ez volt az egyetlen étkezés, amelynél együtt ülték körül az asztalt, másrészt szüksége van rá, hiszen korgó gyomorral nem lehet végigcsinálni a napi hajszát a kórházban.

3. fejezet, 51. oldal

>!
Nyufymano

Szigorú szabály volt, hogy a főorvos beleegyezése nélkül nem távozhatott beteg az osztályról; túl nagy kockázattal járt volna ugyanis idő előtt hazaengedni bárkit, akin szívműtét hajtottak végre.

3. fejezet, 56. oldal

>!
Nyufymano

Sajnos elég gyakran előfordul, hogy a „szerető rokonok” magára hagyják idős hozzátartozójukat, amikor annak szüksége lenne a támogatásukra. A kórház azonban nem menhely; gyógyult betegek nem foglalhatják a férőhelyet olyanok elől, akiknek az életéről van szó. Ilyenkor szokták a szociális gondozók segítségét kérni, akik megtesznek minden tőlük telhetőt.

3. fejezet, 57. oldal

>!
Nyufymano

– Dr. Koshugi, úgy hallottam, Mr. Smith nem akar beleegyezni, hogy maga operálja.
– Fajgyűlölő – suttogta elvörösödve a kis sárga ember.
– Majd én beszélek vele. Felháborító, hogy még súlyos betegen is van, aki az elveihez ragaszkodik és nem az életéhez – jegyezte meg dühösen dr. Lewis.
(…)
– Nem engedhetem meg, hogy az osztályon eluralkodjon a fajgyűlölet. Mr. Smith örüljön, hogy meggyógyítjuk. Itt nem közkívánatra történnek a dolgok, hanem mindenki végzi a maga munkáját. Ha a betegnek ez nem tetszik, menjen másik kórházba – mondta határozottan Dr. Lewis.

3. fejezet, 57-58. oldal

>!
Delena

– Tudod, a macska is azért játszik az egérrel, mielőtt lecsapna rá, hogy édesebb legyen a húsa.
– Szóval Joe is édesebb lesz, ha játszadozol vele egy kicsit? -vigyorodott el Lorraine.
– Úgy bizony!

30. oldal