!

Ludányi Bettina magyar

1994. május 16. –

Bettina_94 I
326 figyelő · 446 figyelt · 70 értékelés · 1 polc · 36 karc · 0 észlelés
Teljes névLudányi Bettina
KatalógusnévLudányi Bettina
Nem
Honlapirokkozott.blogspot.hu
Facebook@bettina.ludanyi.9
Instagram@bettinaludanyi

Könyvei 17

Ludányi Bettina: Kettőnk titka
Ludányi Bettina: Meghasadt valóság
Ludányi Bettina: Nyomodban
Ludányi Bettina: Mennem kell
Ludányi Bettina: Festménybe zárt lelkek
Ludányi Bettina: Kettőnk bűne
Ludányi Bettina: Mögötted!
Ludányi Bettina: Kisujjeskü
Ludányi Bettina: Yanna titka
Ludányi Bettina: Az egyetlen menedék

Kapcsolódó sorozatok: Függőség · Nyomodban · Mögötted! · Egyezség · Összes sorozat »


Kiemelt alkotóértékelések

Kovács_Ági_3>!

Ludányi Bettina

Imádom!
Tehetséges és szuper. Egyszer jó lenne összefutni :) .
Kérlek,ne hagyd abba az írást. Csakis ajánlani tudom mindenkinek.
Az egyetlen menedék a kedvencem,Mennem kell -t imádtam, Meghasadt valóság pedig top lista tetejére került a többiek mellé. Most már csak az a kérdésem maradt, hogy felül lehet-e múlni. Izgatottan és kíváncsian várom a következő könyved Nyomodban címmel.

Hálás vagyok ,hogy kezdetektől ismerhettelek Bettina. Köszönöm sok jót,élményt amit adtál a könyveid által.

szentesi_katalin P>!

Ludányi Bettina

Végre egy magyar írónő akire büszkék lehetünk. Nagyszerűen ír, tehetséges, egyszerűen szuper! Annyira örülök, hogyha jó krimit/thrillert akarok olvasni keresgélhetek nála.
A Festménybe zárt lelkek című könyve kedvenc lett, nagyon magasra rakta a lécet!
A jelenetekhez illő zene brutál jó ötlet… ezek közt is lett favorit.
A borítói is nagyon menők.
Jó lenne egyszer találkozni vele. :-)
Csak így tovább!

Vien P>!

Ludányi Bettina

Ludányi Betti írásával teljesen váratlanul és vegyesen indultak az érzéseim … de ennek ellenére azonnal magával ragadott a stílusa, a zeneajánlásokért külön köszönet, eszméletlen hangulatfokozó volt, és bebizonyította, hogy Ő is egy olyan magyar szerzőnk, akikre nagyon büszkék lehetünk. A Meghasadt valóság egy zseniálisan döbbenetes alkotás, és alig várom hogy dedikáltathassam és megvehessem az ezután megjelenő könyveit!❤

2 hozzászólás
L_Sandra P>!

Ludányi Bettina

Betti könyveinél nálam a szerelem Mennem kell könyvvel kezdődött, majd a többi könyvével folytatódott. Betti minden eddig megírt könyvét olvastam, és nem tudok kifejezett kedvencet választani közülök, mert mindegyik könyvét másért imádom. ♥
Jelenleg a kedvenceim közé tartozik a Festménybe zárt lelkek, az Egyezség sorozat és a legújabb, márciusban megjelenő könyve, a Teremtett látszat.
Mindegyik könyvében egy fontos, nehéz témát jár körbe oly módon, hogy elgondolkodtat, mi mindenre vagyunk képesek mi emberek, mit teszünk meg önös érdekből.
A 2022-es könyvhéten, majd 2023-ben egy író-olvasó találkozón sikerült személyesen is találkoznom vele, csupa mosollyal, jó érzéssel és dedikált könyvekkel távoztam, miközben egy nagyon kedves, aranyos írónőt ismerhettem meg a személyében, remélem, még sikerül valamikor találkoznom vele ♥☺️

Laura_Tóth_4>!

Ludányi Bettina

Még csak egy regényét olvastam az írónőnek, de tűkön ülve várom, hogy a többi is a kezembe kerülhessen. A Meghasadt valóság az egyik kedvenc olvasmányom lett. Hamarosan pedig a Mennem kell is könyvespolcomra kerül. Izgatottan várom, mit hoz még a jövő… :)

KLAU95 P>!

Ludányi Bettina

Imádom!! Egyik kedvenc írónőm lett. Ő szeretette meg velem a thrillert és a krimit. Remek érzéke van az íráshoz, a könyvei pedig beszippantják az embert. Teljesen a hatása alá kerülök mindig a történeteinek. <3 Remélem, még sok-sok könyvet ír a legnagyobb örömünkre. :)

hajdu_zsuzsa>!

Ludányi Bettina

Egyik nagy kedvenc magyar krimiírónőm, akinek minden eddig elolvasott könyvét imádtam. Remélem egyszer személyesen is találkozhatom vele is. Az ő írásaival nem lehet mellélőni,tehetséges és sokoldalú.


Népszerű idézetek

Nono_ P>!

Mindig azt mondtam, hogy sose fogadj el tanácsot másoktól, én azonban mégis adnék egyet: húzd ki magad, szegd fel az állad és küzdj!

11. oldal

6 hozzászólás
Málnika P>!

Szinte érezzük a késztetést, hogy kreáljunk magunknak egy világot, ahová bármikor elmenekülhetünk, ahol megnyugvásra lelhetünk. Ebben nagy segítségünkre vannak a könyvek.

22. oldal

1 hozzászólás
Málnika P>!

Az emlékezet már csak azért sem megbízható, mert túlságosan ki van szolgáltatva az érzelmeknek és a vágyaknak.

158. oldal

Málnika P>!

Hiszen a lelkünk mélyén rejtegetett sebek fájnak a legjobban. Még egy mélyreható vágás is semmi a bennünk tomboló fájdalomhoz képest.

11. oldal, Prológus

Pati28 P>!

Szeretem, ha csend van körülöttem, és csak a természetet hallom.

21. oldal

Pati28 P>!

Veszek egy mély levegőt, és jó mélyre temetem a félelmemet. Az összes tettünk formálja a jövőnket. Úgyhogy jól meg kell gondolni, mi lesz a következő lépésünk.

67. oldal

Pati28 P>!

Amikor a féktelen gyűlölet elborítja az ember agyát, az olyan, mint a városra leereszkedő köd: pillanatokon belül olyan sűrű lesz, hogy még az orrunkig sem látunk.

276. oldal

Anarchia_Könyvblog>!

Mindenki azzal van elfoglalva, hogy a boldogságot keresse. Én is ezt tettem. De nem keresni kell, hanem megteremteni. Minden rajtunk múlik.

Bookish_Moments_Blog>!

Sosem hittem volna, hogy a saját elmém lesz a legnagyobb ellenségem. Illúziókat kelt, édes reménnyel dédelget, aztán meg az arcomba tolja a valóságot. Nincs ennél kegyetlenebb dolog a világon.

Anarchia_Könyvblog>!

Az élet emberi játszmák sorozata. Ha nem játszunk, ha nem fogjuk meg a bábunkat, és nem lépünk, akkor már az elején elvesztettük a meccset. Játszani kell ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Én is pontosan ezt teszem most. Játszok.