!

Ludányi Bettina magyar

1994. május 16. –

Bettina_94 I
293 figyelő · 455 figyelt · 71 értékelés · 1 polc · 36 karc · 0 észlelés
Teljes névLudányi Bettina
Nem
Honlapirokkozott.blogspot.hu
Facebook@bettina.ludanyi.9

Könyvei 12

Ludányi Bettina: Meghasadt valóság
Ludányi Bettina: Nyomodban
Ludányi Bettina: Kettőnk titka
Ludányi Bettina: Mennem kell
Ludányi Bettina: Kettőnk bűne
Ludányi Bettina: Az egyetlen menedék
Ludányi Bettina: Mögötted!
Ludányi Bettina: A fantom
Ludányi Bettina: Yanna titka
Ludányi Bettina: Christy

Kapcsolódó sorozatok: Függőség · Mögötted! · Nyomodban · Összes sorozat »


Népszerű alkotóértékelések

Kovács_Ági_3 P>!

Ludányi Bettina

Imádom!
Tehetséges és szuper. Egyszer jó lenne összefutni :) .
Kérlek,ne hagyd abba az írást. Csakis ajánlani tudom mindenkinek.
Az egyetlen menedék a kedvencem,Mennem kell -t imádtam, Meghasadt valóság pedig top lista tetejére került a többiek mellé. Most már csak az a kérdésem maradt, hogy felül lehet-e múlni. Izgatottan és kíváncsian várom a következő könyved Nyomodban címmel.

Hálás vagyok ,hogy kezdetektől ismerhettelek Bettina. Köszönöm sok jót,élményt amit adtál a könyveid által.

Vien P>!

Ludányi Bettina

Ludányi Betti írásával teljesen váratlanul és vegyesen indultak az érzéseim … de ennek ellenére azonnal magával ragadott a stílusa, a zeneajánlásokért külön köszönet, eszméletlen hangulatfokozó volt, és bebizonyította, hogy Ő is egy olyan magyar szerzőnk, akikre nagyon büszkék lehetünk. A Meghasadt valóság egy zseniálisan döbbenetes alkotás, és alig várom hogy dedikáltathassam és megvehessem az ezután megjelenő könyveit!❤

2 hozzászólás
Laura_Tóth_4>!

Ludányi Bettina

Még csak egy regényét olvastam az írónőnek, de tűkön ülve várom, hogy a többi is a kezembe kerülhessen. A Meghasadt valóság az egyik kedvenc olvasmányom lett. Hamarosan pedig a Mennem kell is könyvespolcomra kerül. Izgatottan várom, mit hoz még a jövő… :)

L_Sandra P>!

Ludányi Bettina

Betti könyveinél nálam a szerelem Mennem kell könyvvel kezdődött, majd a többi könyvével folytatódott. A kedvencem Mennem kell, de a Nyomodban, Mögötted könyveket is imádom. Nagyon várom a Festménybe zárt lelkek című könyvét. Tetszik a stílusa, a zeneajánlások.
Nagyon várom, hogy egyszer dedikáltathassam a könyvemet. :)


Népszerű idézetek

Málnika>!

Szinte érezzük a késztetést, hogy kreáljunk magunknak egy világot, ahová bármikor elmenekülhetünk, ahol megnyugvásra lelhetünk. Ebben nagy segítségünkre vannak a könyvek.

22. oldal

1 hozzászólás
Málnika>!

Az emlékezet már csak azért sem megbízható, mert túlságosan ki van szolgáltatva az érzelmeknek és a vágyaknak.

158. oldal

Málnika>!

Hiszen a lelkünk mélyén rejtegetett sebek fájnak a legjobban. Még egy mélyreható vágás is semmi a bennünk tomboló fájdalomhoz képest.

11. oldal, Prológus

Nono_ P>!

Mindig azt mondtam, hogy sose fogadj el tanácsot másoktól, én azonban mégis adnék egyet: húzd ki magad, szegd fel az állad és küzdj!

11. oldal

3 hozzászólás
Pati28 P>!

Veszek egy mély levegőt, és jó mélyre temetem a félelmemet. Az összes tettünk formálja a jövőnket. Úgyhogy jól meg kell gondolni, mi lesz a következő lépésünk.

67. oldal

Pati28 P>!

Amikor a féktelen gyűlölet elborítja az ember agyát, az olyan, mint a városra leereszkedő köd: pillanatokon belül olyan sűrű lesz, hogy még az orrunkig sem látunk.

276. oldal

Anarchia_Könyvblog>!

Mindenki azzal van elfoglalva, hogy a boldogságot keresse. Én is ezt tettem. De nem keresni kell, hanem megteremteni. Minden rajtunk múlik.

Anarchia_Könyvblog>!

Az élet emberi játszmák sorozata. Ha nem játszunk, ha nem fogjuk meg a bábunkat, és nem lépünk, akkor már az elején elvesztettük a meccset. Játszani kell ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Én is pontosan ezt teszem most. Játszok.

Niki_Salamon P>!

Egyetlen pillanat képes megváltoztatni az egész életünket. Egy másodperc akár gyökerestül is ki tudja tépni a boldogság virágát a szívünkből. És a legrosszabb,hogy sosem tudjuk, melyik lesz az a pillanat, és hogy mikor jön el.

inci81 P>!

A boldogság kulcsa az, ahogyan a világra tekintesz. Vagy örülsz, hogy a pohár félig tele van, vagy azon keseregsz, hogy félig üres. Az pedig még kevesebb embernek jut eszébe, hogy még a pohárért is hálásnak kellene lennünk, mert ha teljesen üres is, legalább van, amit megtölthetünk.

179. oldal