!

Lucy Dillon brit

1974 (Cumbria, Egyesült Királyság) –

Nem
Honlaplucydillon.com

Könyvei 15

Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek
Lucy Dillon: Minden vágyam
Lucy Dillon: A fénysugár
Lucy Dillon: Lost Dogs and Lonely Hearts
Lucy Dillon: Walking Back to Happiness
Lucy Dillon: The Secret of Happy Ever After
Lucy Dillon: A Hundred Pieces of Me
Lucy Dillon: The Ballroom Class
Lucy Dillon: One Small Act of Kindness
Lucy Dillon: Der Prinz in meinem Märchen

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Írisz könyvek General Press


Népszerű idézetek

Kókuszka >!

Anyától tanultam meg olvasni, de ami ennél is több, tőle tőle tanultam meg a szavak szeretetét, és azoknak a végtelen világoknak a szeretetét, amelyeket a szavak aranykulcs módjára tárnak fel előttünk.

8. oldal, Köszönetnyilvánítás

2 hozzászólás
Kókuszka >!

És Caitlinbe belehasított, hogy egyszer az anyja arról beszélt neki, hogy, mindaddig hírből sem ismerte a félelmet, amíg anya nem lett. Akkor viszont a félelem bármelyik pillanatban elfoghatja az embert, végigkúszik rajta, és megdermeszti bénító szorításával.

232-233. oldal

Kókuszka >!

Az embernek csak egy esélye van bizonyos dolgok kimondására. És ezért van az – mondta magában Eva –, hogy gyakran jobb, ha egyáltalán meg sem szólalunk. A filmekkel ellentétben az életet csak egyszer lehet felvenni.

459. oldal

Cicu>!

– Mindig azt mondom, hogy az én biológiai órám valószínűleg digitális, mert sosem hallom ketyegni.

Györe_Katalin>!

-Anyukám mindig azt mondta, hogy úgy kell nézni a problémákat, mintha a legjobb barátoddal történtek volna, és az embernek nem szabad túl szigorúnak lennie önmagával.

308. oldal

Kókuszka >!

Caitlin mindig nagyon szerette az összpontosítás jeleit figyelni Nancy szemében, amikor az esti mesét olvasták az ágyban, amikor a szavak értelmének felismerése úgy suhant át az arcán, mint a búzamezőt láthatatlanul megborzoló szellő.

132. oldal

tamii>!

Ez volt az első lecke, amit szülőként megtanult. Hiába áll készen arra, hogy bármikor egy kocsi, egy busz vagy egy megvadult oroszlán elé vesse magát a kicsikéi védelmében, mert az a fájdalom, amitől a leginkább meg akarja védeni őket, láthatatlan.

krisztin1>!

– Furcsa, hogy a dolgok mennyire megváltoznak, ha valaki más szemén keresztül nézi őket az ember.

krisztin1>!

Az embernek igenis joga van ahhoz, hogy bizonyos dolgokat megtartson magának.

tamii>!

Nincs más vágyam, mint hogy állandóan egy karnyújtásnyira legyek tőled. Úgy érzem, egész életemben e felé a pont felé haladtam. Lassan, de biztosan, mint amikor egy bolygó beáll a megfelelő pályára. Senkivel sem akarok osztoszkodni rajtad, nem akarom megkockáztatni, hogy elveszítelek, nem akarok semmi mást, csak veled tölteni életem hátralevő napjait, hallgatni, ahogy beszélsz, gyönyörködni a szépségedben, nézni ahogy a házból otthont varázsolsz.