!

Leslie M. LeCron

Könyvei 1

Leslie M. LeCron: Az önhipnózis technikája és felhasználása a mindennapi életben

Népszerű idézetek

Raizo>!

Célul tűzheti ki magának valaki, hogy a szakmájában bizonyos idő múlva nagyobb fizetést vagy előléptetést ér el. A pozitív gondolkodás, a határozottság és a megfelelő erőfeszítések rövid időn belül meghozzák gyümölcsüket. Ha ön nem érzi jól magát jelenlegi munkahelyén, tűzze maga elé azt a célt, hogy állást változtat, vagy akár szakmát is, hiszen ha nem szereti a szakmáját, nem is tud sikereket elérni. Milyen célt tűzhet maga elé? Legfontosabb, hogy boldog legyen, amihez hozzátartozik a jó egészség is, minden egyéb cél erre építhető. Nem elvetendő az anyagi biztonság, a kiegyensúlyozott családi és szakmai élet. Kevésbé fontos a társadalmi elismertség és közkedveltség, ami bizonyos értelemben a csordaösztönt elégíti ki. Ne feledkezzék meg az önismeretről sem, mert ez fontos, hiszen segítségével tágra nyílnak a siker kapui.

Raizo>!

Amikor ön valamit szuggerál magának, a tudafalattijának be kell fogadnia az ön elképzelését, különben nem hajtja végre a szuggesztiót, ön bármennyire kívánná is azt tudatosan.

Raizo>!

Valamennyi viselkedési zavar, jellemhiba, neurózis, pszichózis és pszichoszomatikus betegség hátterében a tudatalatti áll. Ha sikerül rálátnunk a betegség eredetére és ősokára, s ennek megfelelően tudunk változtatni tudatos és tudatalatti hozzáállásunkon, meggyógyulhatunk.