!

Lénárt Gitta

Könyvei 8

Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Lénárt Gitta: Élő italok könyve
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel
Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve
Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv
Lénárt Gitta: Élő növényi sajtok, tejek
Lénárt Gitta: Élő ételek ünnepnapokra

Népszerű idézetek

>!
gjudit8 

Több mint hatvan éven keresztül tanulmányoztam az élő rendszereket, és ez meggyőzött arról, hogy testünk sokkal tökéletesebb, mint amit a betegségek végtelen listája sugall. […] A szervezet fogyatékosságai sokkal kevésbé a velünk született hibákból, mint inkább a szervezetünkkel szemben elkövetett visszaéléseinkből erednek.
Szent-Györgyi Albert

9. oldal

Lénárt Gitta: Élő italok könyve Lúgosító Smoothie receptekkel

Kapcsolódó szócikkek: Szent-Györgyi Albert
>!
Purpur

A legtökéletesebb diéta sem képes csodákra a megfelelő testmozgás, friss levegő, helyes légzés, tiszta víz és pozitív gondolkodás nélkül.

13. oldal

>!
Purpur

Ha időlegesen leáll az emésztés, akkor a szervezet tud más, szintén fontos feladatokra összpontosítani, például nekikezd a működésképtelen sejtek és szövetek lebontásához, a lerakódott káros anyagok és mérgek kiválasztásához, eltávolításához.

102. oldal

>!
Purpur

Felelősséget kell vállalni saját egészségünkért! Tudomásul kell venni, hogy csak saját magunkat vagyunk képesek meggyógyítani és egészségben tartani. Nem mutogathatunk másra! Orvosaink elláthatnak bölcs tanácsokkal, de ezeket nekünk kell megfogadni és betartani, ők nem tehetik meg helyettünk. Nem várhatjuk el senkitől, hogy helyettünk döntsön: mit eszünk, hogyan gondolkodunk, mit iszunk, mennyit mozgunk, hogyan bánunk saját testünkkel. Visszaéléseinknek megvan a böjtje: betegségek hihetetlen sokféle változatban! Ugyanakkor pozitív erőfeszítéseinknek is garantáltan meglesz a gyümölcse: hosszú, egészséges élet!

12. oldal