Karcok 94

>!
mogulkiado U
Imádom a könyveket

Sziasztok!
Ezen a héten megkezdődött a postázás az alábbi, frissen megjelent könyveink esetében:

Katie Drift: A képzelet nyolc bugyra
Leda D'Rasi: Mindörökké 2.
Marysol K'Owes: A Chagall ügy
Tomcsik Nóra: Tél Berlinben

A szép számú előrendelések kapcsán, a @shop_konyvmogul_hu webáruház kéri türelmeteket, mert a postázás a megrendelések sorrendjében történik.

Jövő héttől, várhatóan a többi, új megjelenésű könyvünk is postázási státuszba kerül (06.15-ig még 20% kedvezménnyel megvásárolhatók):

Riley Baker: A Happy End után
L. J. Wesley: Hetedhét Birodalom
Renáta W. Müller: A Lázadó 1.

És még ebben a hónapban érkezik Czikora Ildikó: Ha majd nem leszek… verseskötete is (06.25-ig 20% kedvezménnyel rendelhetitek meg).

♡♡♡ Köszönjük a türelmet!!! ♡♡♡
♡♡♡ Köszönjük a rendeléseket!!!♡♡♡

Kapcsolódó könyvek: L. J. Wesley: Hetedhét birodalom · Katie Drift: A képzelet nyolc bugyra · Tomcsik Nóra: Tél Berlinben · Marysol K'Owes: A Chagall ügy · Riley Baker: A Happy End után · Renáta W. Müller: A lázadó 1. · Czikora Ildikó: Ha majd nem leszek… · Leda D'Rasi: Mindörökké 2.

L. J. Wesley: Hetedhét birodalom
Katie Drift: A képzelet nyolc bugyra
Tomcsik Nóra: Tél Berlinben
Marysol K'Owes: A Chagall ügy
Riley Baker: A Happy End után
Renáta W. Müller: A lázadó 1.
Czikora Ildikó: Ha majd nem leszek…
Leda D'Rasi: Mindörökké 2.

Kapcsolódó alkotók: Tomcsik Nóra · Leda D'Rasi · L. J. Wesley · Renáta W. Müller · Katie Drift · Riley Baker · Marysol K'Owes · Czikora Ildikó

>!
BlueDeath IP
L. J. Wesley

Na kérem, jövőhét lenne a könyvfeszt. Az eseménnyel együtt a magas és kevésbé magasröptű beszélgetések is elmaradnak, így arra gondoltam, hogy csinálok egy kis kérdezz-feleleket. Ennél a képnél tegyétek fel kérdéseiteket a könyvekkel, a jövővel, a múlttal….igazából bármivel kapcsolatban, én pedig egy videóban jól megválaszolom őket a jövő hét folyamán.
Hajrá.

Kapcsolódó könyvek: L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója · L. J. Wesley: Afférok · L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója – A teljes történet · L. J. Wesley: Brooke · L. J. Wesley: Skicc · L. J. Wesley: Diary of a space station swabber · L. J. Wesley: 12 első randi · L. J. Wesley: Hetedhét birodalom

L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója
L. J. Wesley: Afférok
L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója – A teljes történet
L. J. Wesley: Brooke
L. J. Wesley: Skicc
L. J. Wesley: Diary of a space station swabber
L. J. Wesley: 12 első randi
L. J. Wesley: Hetedhét birodalom

Kapcsolódó alkotók: L. J. Wesley

>!
mogulkiado U
Imádom a könyveket

Sziasztok Molyok!
Elérhető egy „irodalmi falatka” L. J. Wesley hamarosan megjelenő könyvéből!
Élj a beleolvasás lehetőségével, a Könyvmogul.hu – webáruházban:
https://shop.konyvmogul.hu/l-j-wesley-hetedhet-birodalo…

És boldogan éltek, amíg meg nem haltak. A mesék mindig így érnek véget, de a happy end csak addig tart, amíg a függöny össze nem zárul. Ideje megtudni, mi történt Hófehérkével a boldogító igen után. Beleszerethetett a hercegbe első látásra, vagy csak a hála vezérelte? Mi történt a saját országával? És persze, mi van a többi hercegnővel, akikkel egykor osztozott a mesekönyvek lapjain?
Íme egy könyv, ami pontosan ott kezdődik, ahol a mesék véget értek.
Egy komor, sötét történet, ami nem a szende kislányoknak íródott.

VIGYÁZAT! FELNŐTT TARTALOM!

Tetszett, amit olvastál? Rendeld meg 20% kedvezménnyel még a megjelenés előtt:
https://shop.konyvmogul.hu/l-j-wesley-hetedhet-birodalom

Kapcsolódó könyvek: L. J. Wesley: Hetedhét birodalom

L. J. Wesley: Hetedhét birodalom

Kapcsolódó alkotók: L. J. Wesley

>!
mogulkiado U
Imádom a könyveket

Nem minden mese, ami annak látszik…

Interjú L. J. Wesley-vel.

A cikk elolvasható az 1000konyv.blog.hu oldalán:
https://1000konyv.blog.hu/2020/03/19/uj-konyv-interju-l…

Kapcsolódó alkotók: L. J. Wesley

Hirdetés
>!
BlueDeath IP
L. J. Wesley

Semmi nem tart örökké, egy korszak ismét véget ér.
Sokat tépelődtem az elmúlt időszakban, hogy mégis hogyan tovább, és végül megtaláltam a számomra legjobb megoldást. A Hetedhét Birodalom lesz az utolsó könyvem, ami elkészül és megjelenik. Ezután befejezem.
Hosszú út vezetett idáig. Múlt nyáron még nagyon lelkes voltam, ahogy a Hetedhét-en dolgoztam. Úgy éreztem (bár ez még most is így van), hogy a legjobb könyvem lesz. Nagyon sok munka van benne, ezt remélem majd az olvasók is értékelik.
Viszont, amikor jött a hír, hogy elmarad a Könyvfesztivál, amikor eredetileg megjelent volna, valami megtört bennem. Szinte láttam magam előtt, ahogy zuhannak az eladott példányok számai. Több kiadó, szerző és blog is kifejtette már, hogy a magyar könyvkiadást a 3 K mozgatja leginkább (könyvfesztivál, könyvhét, karácsony), és ezek közül nekem mindig a fesztivál volt „AZ” esemény. Kényszerűen tehát ugye eltoltuk a könyvhétre a megjelenést. Aznap már ha törik, ha szakad, ha lesz könyvhét, ha nem, megjelenik a regény.
Ha lesz könyvhét, természetesen idén, még egyszer utoljára azon is részt veszek, dedikálok, mosolygok meg minden. Utána pedig nekiállok a következő könyvemnek, hisz' ez a rizsa nyilván csak egy apró kis áprilisi tréja volt… legalábbis a befejezem az írást rész.

Kapcsolódó könyvek: L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója · L. J. Wesley: Afférok · L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója – A teljes történet · L. J. Wesley: Brooke · L. J. Wesley: 12 első randi · L. J. Wesley: Hetedhét birodalom

L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója
L. J. Wesley: Afférok
L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója – A teljes történet
L. J. Wesley: Brooke
L. J. Wesley: 12 első randi
L. J. Wesley: Hetedhét birodalom

Kapcsolódó alkotók: L. J. Wesley

3 hozzászólás
>!
imadomakonyveket U
Imádom a könyveket

Ismerkedjetek meg szerzőnkkel: ✒️✒️ L.J. Wesley ✒️✒️

FB oldala:
https://www.facebook.com/ljwesley85/

1️⃣ Mi az írói neved? Miért? Ki vagy Te, az író? Milyen műfajban szoktál írni (novella, vers, regény, blog stb.)? Milyen zsánerekben és témákban szoktál írni?

L. J. Wesley néven írok. Nem az volt a célom, hogy ne tudják, ki áll a könyvek mögött, de az igazi nevem annyira tucat, hogy nem szerettem volna viszont látni a könyveimen.
Leginkább regényeket írok, de jelent már meg novellás kötetem is, illetve amikor írni kezdtem, még verseket fabrikáltam, de erről már nagyjából leszoktam.
Zsánerek viszonylatában igyekszem a lehető legszélesebb skálán mozogni. Írtam már Sci-fi regényt, New adult-ot, most egy fantasy-n dolgozok, de van elkezdett krimi és mese is.

2️⃣ Mióta írsz? Van már kiadott műved? Mi, melyek azok? Melyik volt a legelső írásod?

Még általános iskolás koromban kezdtem írni, akkor még verseket írtam. Az első nyomtatott megjelenésem is erre az időszakra esik, amikor részt vettem egy versíró versenyen. Minden pályázó műve belekerült egy kötetbe, szóval nem volt akkora eredmény, de mégis ez az első megjelenésem. A versenyen pedig kaptam egy különdíjat, szóval azért nem is volt olyan rossz.
Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, megjelent pár regényem, és egy novellás kötetem is, sőt, angolul is sikerült megjelenni, az Egy űrállomás-takarító naplója című könyvem kapott fordítást, jelenleg is elérhető az Amazonon.

3️⃣ Miért írsz? Hogyan találsz időt az írásra? Mikor és hol szeretsz a legjobban írni?

Soha nem kerestem rá okot. Szeretem, és nekem ennyi elég is. Időt kicsit nehéz persze találni rá, de ha éppen írhatnékom van (vagy ha éppen muszáj írni), akkor minden lehetőséget megragadok. Direkt erre a célra vettem is egy netbookot, hogy ne legyen probléma, ha éppen úton vagyok, vagy akár dolgozok. Azt könnyű magammal vinni, és hosszú órákig bírja. Otthon persze megvan a magam kis író sarka… ami egész egyszerűen a számítógép asztalom, de ez a legjobb hely nekem.

4️⃣ Mit gondol a családod, baráti köröd arról, hogy írsz?

Őszintén, nem igazán tudom, és nem is igazán érdekel. A nem író barátokkal ez nem téma, az író barátoknak pedig ez a természetes állapot. A család olvassa a könyveimet, de velük sem beszélünk erről, max. megkérdezik, hogy éppen, hogy halad az új könyv.

5️⃣ Az alkotás melyik részét szereted a legjobban? Az alkotás melyik része jelenti számodra a legnagyobb kihívást?

A történet, és a szereplők megalkotása a legjobb. Amikor velük kelsz, velük fekszel, és már félsz félre nézni, nehogy csináljanak valamit nélküled.
Amit viszont egyáltalán nem szeretek, az a marketing. Ez a szükséges rossz, persze meg is teszem, ami tőlem telik, hisz el kell adni a könyveket, de nem szeretek túlzottan ezzel foglalkozni.

6️⃣ Volt-e már és hogyan lépsz túl az írói válságon? Hogyan motiválod magad az írásra?

Szerencsére eddig elkerült az írói válság. Persze, ennek lehet többek közt az is az oka, hogy egy időben csak akkor írtam, amikor éppen éreztem, hogy „most nagyon írnom kell”. Ma már ez nem így van. Igyekszem kihasználni minden időmet. Viszont a történeteim meg vannak tervezve, így nem fenyeget az a veszély, hogy leblokkolok, és nem tudok semmit írni. Túl sok történetem van, amit be kell fejezni, szóval nem engedhetem meg magamnak az írói válság luxusát.

7️⃣ Kik azok a szerzők, akik legjobban inspirálnak téged íróként? Melyik könyvek inspirálnak téged íróként?

Azt hiszem, elég kevesen vannak azok, akik egy ilyen kérdésre nem kezdenek írókat sorolni. Én viszont közéjük tartozok. Se könyv, se író nem inspirál íróként. Persze megvannak a magam kedvencei, de olvasóként. Teljes mértékben igyekszem elkülöníteni az olvasó és az író ént.

8️⃣ Mi a legjobb írói tanács, amit valaha kaptál? Mi a legrosszabb megjegyzés, amit kaptál?

Ha író akarsz lenni, írj. Ezt igazából elég sok író szokta mondani, többek közt én is, de akkor is ez minden idők legjobb tanácsa, hisz senkiből nem lesz író, ha nem ír.
A legrosszabb megjegyzés talán az volt, amikor valaki azt javasolta, hogy hagyjam az egész írást a francba, de nem törődök már az ilyenekkel. Soha nem fog mindenkinek tetszeni, amit csinálok, de nem is célom, hogy így legyen.

9️⃣ Milyen céljaid vannak idén az írással kapcsolatban?

A legfontosabb, hogy befejezzem a Hetedhét Birodalmat. Már jól áll, mindjárt kész az első körös szerkesztés. Utána el kéne dönteni, hogy mi legyen a következő könyvem, de ez nem lesz egyszerű. Az szinte biztos, hogy kisregény lesz, és akkor talán (de csak talán), még idén kijöhet. Meglátjuk.

Mivel készülsz a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra? Mit jelent számodra a részvétel?

Szerzőként másodszor leszek ott a Könyvfesztiválon (2019-ben csak a könyveim voltak jelen), és csak remélni tudom, hogy ismét akkora élmény lesz, mint 2018-ban. Sok olvasóval találkoztam abban az évben, és persze sok barátommal is leginkább ilyen alkalmakkor találkozunk, szóval nagyon várom. A fesztiválra fog megjelenni a Hetedhét Birodalom című fantasy regényem, ami reményeim szerint sokak tetszését elnyeri majd. A cél mindig ez.

Könyvei: https://moly.hu/alkotok/l-j-wesley/konyvek
Megvásárolhatóak: https://shop.konyvmogul.hu/l-j-wesley

Kapcsolódó könyvek: L. J. Wesley: Afférok · L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója – A teljes történet · L. J. Wesley: Brooke · L. J. Wesley: Skicc · L. J. Wesley: Diary of a space station swabber · L. J. Wesley: 12 első randi · L. J. Wesley: Hetedhét birodalom

L. J. Wesley: Afférok
L. J. Wesley: Egy űrállomás-takarító naplója – A teljes történet
L. J. Wesley: Brooke
L. J. Wesley: Skicc
L. J. Wesley: Diary of a space station swabber
L. J. Wesley: 12 első randi
L. J. Wesley: Hetedhét birodalom

Kapcsolódó alkotók: L. J. Wesley

>!
BlueDeath IP

Hát akkor, boldog karácsonyt mindenkinek!

Aki tudja tudja, aki nem az most megtudja, hogy az írás mellett a másik szenvedélyem, a játékfejlesztés. Most pedig, a kettőt összevonva, hoztam nektek egy kis karácsonyi ajándékot. 34 kortárs magyar szerzőtől kaptam képet, amit felhasználhattam a játékban, plusz a könyvek, így összesen 99 képet lehet kirakni, több nehézségi fokon. Mindezt teljesen ingyen!

PC: https://white-rabbit-games.itch.io/kortars-magyarok

Android: https://www.amazon.com/gp/product/B0831RVMQZ

Apk, ha nem szeret az amazon: https://www.dropbox.com/s/lv5mbuat6vrbybd/HungarianWrit…

Köszönöm a részvételt:
A. M. Aranth
Bessenyei Gábor
Bleeding Bride
Bombicz Judit
Anita Boza
János Böde
Gyula Böszörményi
E.M. Miller
Elyn Vee N.
Emilly Palton
Francesca H. Nielk
Halász Emese
Jenei András
Julia Lewis Thomson
Katie Drift
Krencz Nóra
Leda D'Rasi
Lupták Krisztina
L. J. Wesley
M. Baranyai Anikó
M. G. Brown
Marysol K'Owes
Mason Murray
Megyeri Judit
Mike Menders
Naszvadi Judith
Renata W. Müller
Robin O'Wrightly
Solymár András
Suzanne Wolf
Tomcsik Nóra
Valeria Screwy
Vivien Holloway
Wendler Nikoletta

Kapcsolódó alkotók: Böszörményi Gyula · Mason Murray · Jenei András · Vivien Holloway · Bessenyei Gábor · Bleeding Bride · Bombicz Judit · A. M. Aranth · Wendler Nikoletta · Robin O'Wrightly · Naszvadi Judith · Julia Lewis Thomson · Krencz Nóra · Halász Emese · Francesca H. Nielk · Tomcsik Nóra · Böde János · Leda D'Rasi · L. J. Wesley · Solymár András · M. G. Brown · Renáta W. Müller · E. M. Miller · Mike Menders · Emilly Palton · Suzanne Wolf · Valeria Screwy · Megyeri Judit · Lupták Krisztina · Katie Drift · Anita Boza · Elyn Vee N. · M. Baranyai Anikó

4 hozzászólás