!

Kozma Ani magyar

KozmaAni I
69 figyelő · 234 figyelt · 20 értékelés · 0 polc · 26 karc · 0 észlelés

Könyvei 5

Kozma Ani: Lujza, a füredi hattyú kalandos nyara
Kozma Ani: Kezdet és vég
Kozma Ani: Jakab, a lúd tatai kalandjai
Kozma Ani: Marcipán kutya kalandjai
Kozma Ani: Eszik, iszik, játszik, alszik

Antológiák 2

Koncz Mars János – Perényi Mónika – Klenk Zsolt – Zentai Zsófia (szerk.): Létvágytalanság
Hanna J. Nagy – Goran Episcopus (szerk.): Megérzés

Népszerű idézetek

Nikolett0907 P>!

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Lujza nevű hattyú, akinek az otthona Balatonfüreden volt.

(első mondat)

dtk8>!

Lujza és Sándor a közvetlen, kölcsönös kommunikáción alapuló kapcsolatban kimagasló, közönségbarát és szórakoztató, négy nagyobb témára fókuszáló kiállítás keretében megismerkedhetett a fürdőkultúrával, az Anna-bállal, a színházi élettel és a hajózással. Az Anna-báli keringőt, a fürdőéletet és történelmi hírességeket bemutató kiállítás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tartalmas kikapcsolódást ígér.

dtk8>!

Lujza gömbölyded arca, rajta teljes mosolyának fehér, selyemszálú sugaraival még fényesebbé tette e fényes estét.

1 hozzászólás
Detty77 >!

Mindenkivel, akivel találkozunk az életünk során, nyomot hagy bennünk, amely befolyásolja életünket. Az emberek hatással vannak a közelükben lévőkre, s rajtuk keresztül másokra is.

Detty77 >!

Egymásért küzdeni, a másikat felemelni, ezek a fogalmak sajnos nagyon eljelentéktelenedtek és háttérbe szorultak.

dtk8>!

– Nekem nagyon tetszik, hogy ezen az egyedülálló, modern eszközökkel ellátott játszótéren a helytörténeti vonatkozású Helka és Kelén legendáját mesetáblán olvasva ismerhetem meg. Remek, hogy a játszótér kialakítása újszerű, és a felszerelések is az összes kaland átélését és eljátszását segítik – hangoztatta Lujza.

SzemreValó_könyvek P>!

– Még annyit tanácsolnék, hogy a legszükségesebb mindig a szeretet. Azt a jót kell odaadnunk, amivel rendelkezünk, legyen az bármi: időnket, figyelmünket, mosolyunkat.

50. oldal

SzemreValó_könyvek P>!

Sokszor hallottam már, hogy éljük meg a jelent mégis legszívesebben valahol máshol lettem volna.

13. oldal

SzemreValó_könyvek P>!

Kivételes szó ez a békesség. Alapjában véve minden egyes ember teljes körű békességre vágyik, ennek ellenére az életünk során mégis olyan ritkán tudunk valamit megteremteni, megélni belőle. S talán minden alkatunk ellenére többször hagyjuk a békétlenség malmára vizet, és könnyeket csalunk mások szemébe, a békesség szolgálatára, munkálásárs, pedig néhány kedves szóval mosolyt lehet csalni a szomorkodók arcára.

45. oldal

SzemreValó_könyvek P>!

Az emberi kapcsolatok a kölcsönös tisztelet és bizalom alapján nyugszanak. Az egymás ellen elkövetett vétkeket a tiszteletet és bizalmat rombolják le. A megbocsátás mindig akkor válik szükségessé, amikor az erkölcsi normák sérülnek. Az emberi kapcsolatok erények nélkül nem működnek.

57-58. oldal