!

Kirsch Ákos magyar

Akos_Kirsch I
33 figyelő · 40 figyelt · 79 értékelés · 0 polc · 109 karc · 0 észlelés
Honlapkirschakos.gportal.hu

Könyvei 6

Kirsch Ákos: Árnyak a sötétben
Kirsch Ákos: A halál ékköve
Kirsch Ákos: Kolónia
Kirsch Ákos: A Zeusz rejtély
Kirsch Ákos: Szirének éneke
Kirsch Ákos: Vörös hó

Népszerű alkotóértékelések

Kovács_Ági_3 P>!

Kirsch Ákos

Jelenleg Vörös Hó c. könyvét olvastam el szerzőtől. Azt hiszem kellenek ilyen történetek. Izgalom nagyon rá férne az olvasóra. :) Főleg, ha a szerző magyar!

Kíváncsian várom a következő köteteit.


Népszerű idézetek

Anarchia_Könyvblog>!

A széljárás gyorsan változhat mindent elsöpörve, aminek értelme volt korábban. Azonban megvan bennük a képesség, hogy úgy viselkedjünk akár a fűszál. Meghajlunk a viharban, majd újra felegyenesedünk, ha kiderül az idő. Ilyen az emberi természet.

Anarchia_Könyvblog>!

Egyetlen nő sem ártatlan! Mióta léteznek, próbálják elnyomni a férfiakat, bujaságukkal elcsábítva áldozataikat, akik néha térden csúszva járnak elébük, hogy a kegyeikért esedezzenek. Vezetők vagy közemberek, de mindenkit képesek így vagy úgy befolyásolni. Ophiónt, aki a világ teremtője, egy istennő taszította a feledésbe. Háborúk dúltak a nők miatt. Manapság kétségbeesett családapák gyilkolják feleségeiket, ha azok megcsalják őket. Mindez azért, mivel a nők bájainak uralma alá kerültek elvesztve józan eszüket.

Anarchia_Könyvblog>!

– Ártatlan emberek életével játszanak.
– Nincs győzelem kockázat és áldozatok nélkül.

Anarchia_Könyvblog>!

Az életben semmi nincs kőbe vésve. A választás, mint lehetőség mindig előttünk lebeg, csak rajtunk múlik, mihez kezdünk az idővel, amit kaptunk.

Anarchia_Könyvblog>!

Gejzírként törtek fel bennük a régi érzések, és az elváláskor a szívükben keletkezett űr hirtelen csupán fájó gondolattá vált.

Anarchia_Könyvblog>!

– Már megint a tisztesség bajnokát játssza, Johnson? Mindig is irritált a jóhiszeműsége. Tökéletlen világban élünk, ahol nincs helye az olyanoknak, mint maga.

GergelyBerni>!

– Nem szeretem, ha kioktatnak, Mr. Fleming! – sziszegte Gavin.
– Nem csodálom. Még senki nem vette a fáradtságot, hogy megtegye, pedig nem ártott volna.

52. oldal

Anarchia_Könyvblog>!

Rövidesen az ágyon találták magukat, ahol szenvedélyesen szeretkeztek, átadva magukat a pillanat gyönyörének, elfelejtkezve a külvilágról és minden másról. Csak ők ketten léteztek egymás számára.

Anarchia_Könyvblog>!

Az alak fájdalmasan felordított, vérző orrához kapott, és a nőnek sikerült lelöknie magáról. Szédelegve rontott rá a támadójára, akit hasba rúgva a korlátnak taszított, majd ököllel sújtott az arcába, amitől a bajuszos végképp elvesztette az egyensúlyát. Ijedten sikoltott, ahogy átfordult a korláton, elmarkolva a nő karját, aki az utolsó pillanatban tudott csak megkapaszkodni a vasban.