!

Kelly Oram amerikai

1981. március 5. –

Nem
Honlapkellyoram.com
Facebook@authorkellyoram

Képek 2

Könyvei 32

Kelly Oram: Szívzűrterápia strébereknek
Kelly Oram: Cinder és Ella
Kelly Oram: Örökkön-örökké
Kelly Oram: Csókelvonó kockáknak
Kelly Oram: Sz mint szűz
Kelly Oram: A mint aszkéta
Kelly Oram: Sixteen Kisses
Kelly Oram: Cinder & Ella
Kelly Oram: The Avery Shaw Experiment
Kelly Oram: V is for Virgin

Kapcsolódó sorozatok: Cinder és Ella · Szívzűrterápia strébereknek · Sz mint szűz · Cinder & Ella angol · V is for Virgin angol · Science Squad angol · Jamie Baker angol · Supernaturals angol · Power of the Matchmaker angol · Cinder & Ella német · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: LOL-könyvek Móra


Kiemelt alkotóértékelések

Deziréé>!

Kelly Oram

Egyik legjobb írónő a világon. Nagyon jó a humorérzéke és egy egyszerű történetből zseniális könyvet tud írni. Mindig meg tud nevettetni a könyveivel és nagyszerű kikapcsolódást tud nyújtani.
Egyik kedvenc könyvem lett a Szívzűrterápia strébereknek. Hihetetlen milyen könnyen tud beszippantani az írónő a könyveibe.
Ha kezedbe akad egy Kelly Oram könyv azonnal kezd el olvasni!!

2 hozzászólás
Virág_Blogger>!

Kelly Oram

Kelly Oram azt kell mondjam, csodákat művel. Nem a szó fantasys értemében – nincs szó boszorkányokról, varázspálcákról, igéző tekintetű vámpírokról, se démonokról, mégis úgy érzem, hogy csodákra képes. Eddig kettő könyvét olvastam (Szívzűrterápia strébereknek; Cinder és Ella), és mindkettő után ezt éreztem. Nem akarja megváltani a világot – mindkettő történet alapja egészen egyszerű és hétköznapi, de amit igazán szeretek benne, az az, hogy nem elégszik meg ennyivel, hanem belead mindent, amit bele tud, hogy sablonból egyedi történetet varázsoljon – és sikerül is neki. Csak azt tudom remélni, hogy jó sok könyvet ír még – meg persze azt, hogy lefordítják őket, hogy én is olvashassam.

Lillsz>!

Kelly Oram

Kelly az egyik kedvenc írónőm, kedvenc LOL írónőm. :D A könyvei káprázatosan jók. #Igen, nekem eddig mindegyik nagyon bejött.# Nagyon vicces, romantikus és megható történeteket ír. :') Remélem az összes regényét kiadják, mert mindet el szeretném olvasni! *-*

LyliaBloom I>!

Kelly Oram

Két könyv után kijelenthetem, hogy újabb kedvencet avattam.
Teljesen levett a lábamról, mert képes elhitetni velem a tündérmeséket :)

Emília5>!

Kelly Oram

Most olvastam tőle először, de lenyűgözött. Nagyon jó a stílus, a cselekménybonyolítás, érzelmes, elgondolkodtató, mindenki számára érdekes világ feltárásával, szerethető szereplőkkel, összetett jellemrajzokkal. Mindenképpen érdekel más könyve is, először is ennek a folytatása.

Molymacska>!

Kelly Oram

Szerelem és problémák, ahol néha a probléma picit túlszalad. A könyveire ez jellemző, és sokszor ez nagyon jól sikerül (Cinder és Ella) de néha picit túlságosan is a problémák irányából közelíti meg az egészet, és ilyenkor az elbagatellizálódik, a regény pedig egy limonádé lesz. Ami nem baj, de ennél többet is tud, és emiatt sokszor az elvárás nagyobb, mint amit ír.

Domci99>!

Kelly Oram

Nagyon tehetséges írónő. Nagyon szeretem az írónő stílusát. A humora minden pénzt megér, minden könyvével megnevetett. Szeretem, ha egy könyvön lehet nevetni, mert ha egy szomorú napon ha előveszem,akkor rögtön jobb lesz a kedvem. Kelly könyvei ilyenek. A könyvei viccesek és szívszorítóak egyben, emellett a romantika sem hiányozhat. Nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak. Nagyon könnyen bele tudsz veszni a könyveibe, és észre sem veszed, de eltelik az egész nap. Csak ajánlani tudom.:)

Hayako>!

Kelly Oram

A Cinder és Ella sorozat tetszett tőle. Képes volt megszerettetni vagy épp megutáltatni velem a szereplőket, ráadásul humoros részek is voltak bőven. Érzem benne a szeretetet, érzem, hogy nem akar újat, a könyvei mégis reményt adnak és tanulságot hordoznak.

zsebibaba007>!

Kelly Oram

Kelly is egyike azoknak az ironoknek, akik mindegy mit irnak, el kell olvasnom. Imadtam az Avery Shaw experimentet, a Cinder&Ellat, es a V, is for virgin 1-2. Konyveit. Mar alig varom, hogy a tobbire is sort keritsek.
Szorakoztato, konnyed olvasmanyok. Reread es konnyek (a nevetestol) garantalt. Instalove a foszereplo pasikba: azonnal, par megszolalas utan.
#TeamGrayson. TeamCinder. TeamKyle.

molybaba>!

Kelly Oram

A legjobb LOL-so könyveket szerintem ő írta eddig :)
A sorozatai egyben viccesek és szórakoztatóak és egyben egy komoly tabu témát is feldolgoznak fiatalok számára. Ez szerintem nagyon fontos, hogy a valóságot kicsit árnyalva lássuk a könyvekben is és ne dugjuk homokba a fejünket.


Népszerű idézetek

kiruu>!

Felé nyújtottam az öklömet. Komolyan szemügyre vette.
– Intelligenciám messze felülmúlja az öklök összeütését. Viszont ha ez lehetővé teszi, hogy ha csak pillanatokra is, de kapcsolatba kerüljek isteni testeddel, elfogadom.

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Kennedy · Libby Garrett
zsiina>!

Kinyitottam a könyvet, az arcomhoz emeltem, beszippantottam az illatát, és az se érdekelt, ha emiatt a többiek bolondnak néznek. Mindig is imádtam a könyvek illatát.

293. oldal

2 hozzászólás
vgabi >!

A tündérmesékkel az a gond, hogy rendszerint valamilyen rettenetes nagy bajjal kezdődnek.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Ellamara Valentina Rodriguez
kiruu>!

…ha egy lány megengedi, hogy magadhoz öleld, amikor az élete darabokra törik, pedig te tök pucér vagy, attól fogva valahogy másképp nézel rá.
Persze, az se fájt, hogy csuromvizesen tapad rá az átlátszó trikó…
Beletelt egy kis idő, amíg kimásztam a zuhany alól Avery távozása után. Előbb hideg vizet kellett magamra ereszteni, mert… nos, mert kellett.

Kapcsolódó szócikkek: Avery Shaw · Grayson Kennedy
zsiina>!

Mégiscsak az apró dolgok szépítik meg az életet.

239. oldal

3 hozzászólás
kiruu>!

Annyira kikészültem, hogy csak akkor vettem észre, a fürdőszobába menekültem, ahol Grayson éppen zuhanyozott, amikor meglepődve kikukkantott a zuhanyfüggöny mögül.
– Aves, aranyom, most nem érek rá. – Majd felvonta a szemöldökét, és gonoszkodva rám vigyorgott. – Hacsak nincs kedved csatlakozni…?
Ebben a pillanatban kopogtattak, és anyám aggódó hangon keresett. Graysonra néztem, és a színtiszta pánik őrületében gondolkodás nélkül beugrottam mellé a függöny mögé.
– Húha! Avery, csak vicceltem!

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Kennedy
kiruu>!

– Avery? Te vagy az, kicsim?
[…]
– Sajnálom, Kaitlin. Csak én vagyok.
– Jaj, bocs, Grayson. Azt hittem, Avery vagy.
– Igen, ez gyakran előfordul.

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Kennedy
13 hozzászólás
kiruu>!

– Oké, oké, igazad van. Elismerem a kapcsolatunkat alapvetően a testvéri civódás jellemezte. De a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ma miattad állt fel…
– Atyaég, Grayson! Fogd be!

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Kennedy
4 hozzászólás
Cicu>!

– A tánc – mondta – az érzésről, és nem a gondolkodásról szól.

98. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Avery Shaw · Grayson Kennedy · tánc
dreamborder>!

Mindketten tudtuk már a választ. Brian előrehajolt, és újfajta érdeklődéssel méregetett. Kifejezetten ördögi vigyorral azt súgta:
– Mondd, hogy autó!

271-272. oldal