!

Katy Evans amerikai

KatalógusnévEvans, Katy
Nem
Honlapkatyevans.net
Facebook@AuthorKatyEvans
Instagram@authorkatyevans
Twitter@authorkatyevans

Könyvei 55

Katy Evans: Real – Valós
Katy Evans: Mine – Enyém
Katy Evans: Remy
Katy Evans: Rogue – A gazember
Katy Evans: Mine
Katy Evans: Real
Katy Evans: Remy (angol)
Katy Evans: Rogue (angol)
Katy Evans: Ripped – Cafatokban
Katy Evans: Manwhore

Kapcsolódó sorozatok: Valós · Real angol · Manwhore angol · White House angol · Real német · Manhattan angol · Saint német · Tycoon német · La Casa Blanca spanyol · Real spanyol · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Rázós könyvek Könyvmolyképző


Kiemelt alkotóértékelések

Gretii>!

Katy Evans

Sajnálom, hogy nincs több könyve lefordítva. Aki teheti olvassa el a könyveit angolul, mert megéri. Imádom, ahogy Katy Evans ír. Egyszerűen, hétköznapian, de mégis valahogy több az, amit olvasás közben átérzek.

7 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

– Szent Habakuk, ez aztán gyors volt! Kiütés! Az ám, hölgyek és urak, KO. Méghozzá rekordidő alatt. Így hát ismét bemutatom a győztest: íme Szökőár! Szökőár, aki most kiszökken a ringből és….hová a francba mész?
A tömeg megvadul, az előcsarnokig hallatszik a kiáltozás: „Szökőár! Szökőár!”, aztán teljes csend lesz, mintha olyasmi történt volna, ami nem volt benne a forgatókönyvben.
Nem tudom mire vélni a kísérteties csendet, de aztán dobogó lépések hangzanak fel mögöttem. Egy meleg kéz ragadja meg a kezem, és meglepő erővel hátrafordít. Beleborzongok az érintésébe.
– Mi a ….- szisszenek fel zavaromban, aztán rábámulok egy izzadt férfi mellkasra, majd feljebb bele egy izzó, kék szempárba. Érzékeim megbokrosodnak. Olyan közel áll, hogy a szaga adrenalin injekcióként hat rám.
– A neved – hörög zihálva, miközben vadul bámul a szemembe.
– Öö….Brooke.
– Milyen Brooke? – vakkant fel kitáguló orrlyukkal.
Olyan állati mágnesesség sugárzik belőle, hogy úgy érzem, elrabolta a hangom. Itt áll a személyes teremben, betölti, elfoglalja, beszippant engem, elszívja az oxigénemet, és nem is értem, miért ver így a szívem, miért állok itt így, vacogva a hőségtől, miközben egész testem csak arra a pontra figyel, ahol a keze az enyémre fonódik.
Remegve kiküszködöm a kezemet, és riadtan Melre nézek, aki most jelenik meg tágra nyílt szemmel a férfi mögött.
– Brooke Dumas a neve – közli, majd nagy bosszúságomra vidáman kikottyantja a mobilszámomat is.

19-20. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Dumas · Melanie · Remington Tate
1 hozzászólás
Cicu>!

Emlékeztetem magam, hogy ha akarunk egy férfit, rajtunk múlik, mennyit adunk neki. Mi döntjük el, mennyit vehet el.

104. oldal

kiruu P>!

Úr.
Isten.
Gödröcskék.
Sötét, borostás áll.
Kisfiús mosoly. Férfitest.
Barna bőr.

Cicu>!

Akárhol otthon vagyok, ahol te vagy.

319. oldal

Black_widow>!

– Nem hiányozhat valami, ami sohase volt.

Kapcsolódó szócikkek: Remington Tate
Petrasek>!

Szerintem mindenki maga döntheti el, hogyan él együtt a betegségével, és az orvosság néha rosszabb, mint a betegség maga.

161. oldal

2 hozzászólás
Cicu>!

Ahogy észrevesz, elevenség költözik a szemébe, ugyanúgy, mint belém, amikor a mosolyát látom. A szemembe néz, felvillantja a gödröcskéit, és a pillantásától, szavamra, úgy érzem, mintha én lennék az egyetlen nő. Amikor a ringben van, akkor tökéletesen önmagát adja. És a szeme egyszerűen….magáévá tesz. Tudom, hogy nem igaz. Tudom, hogy csak azt látom, amit látni szeretnék.
De egy pici pillanatig akkor sem akarok mást, csak ülni ezen a hülye széken, és elhinni, hogy létezik ilyen varázslat két ember között, és lehetek én ennyire értékes ennek a szexi, nyers, primitív férfinak a szemében, akit olyan erősnek, titokzatosnak, játékosnak látok, és aki olyan erővel hat rám, mint eddig semmi más az életemben.

108-109. oldal