!

Katja Millay amerikai

Nem
Honlaptwitter.com/KatjaMillay
Facebook@KatjaMillayAuthor

Képek 1

Könyvei 4

Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
Katja Millay: The Sea of Tranquility
Katja Millay: Irgendwann für immer
Katja Millay: El Mar De La Tranquilidad

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző


Kiemelt alkotóértékelések

kellyolvas P>!

Katja Millay

Első könyve a The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere a legmagasabb mércét is megüti. Kiváló a karakterépítése, mélyen átérezhetően ír az érzelmekről, a történet mondanivalója hosszú távon az olvasóval marad. Sok ilyet szeretnék olvasni tőle.

Virág_Blogger>!

Katja Millay

Olyan nehéz mit mondanom… mert egyszerűen nekiállhatnék oldalhosszakon át méltatni az írónő stílusát, a gondolatait, a megvalósítást, a karaktereket, a jellemfejlődést, az érzelmeket, amiket kivált a soraival, de valószínű, hogy egyszerűen nincs is elég és pontos szó arra a sok-sok dologra, amit elmondanék. Engem teljesen lenyűgözött a Nyugalom tengerével, megtette az első jó benyomást a bemutatkozáskor, most már csak azt tudom remélni, hogy nem adja fel, és minél hamarabb, minél több hasonló történetet olvashatok még tőle.

Vanessa20>!

Katja Millay

Határozottan a kedvenc könyvemet írta meg :) Remélem kapunk még tőle hasonló jókat :D

DarknessAngel>!

Katja Millay

A Nyugalom tengerével engem már meggyőzsött, jöhetnek a tőle a következő könyvek :)

molybaba>!

Katja Millay

Remélem még több könyvet is fog írni és kiadni, mert az egyik kedvencem tőle van és kíváncsi vagyok képes lenne-e meglepni és felülmúlni a Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere valamivel.
Természetesen a tabu téma miatt szeretem :)

Barbi0613>!

Katja Millay

Remélem még sok jó könyvet fogunk tőle olvasni! A Nyugalom tengerével igazi rajongójává tett. Remélem hamar jön egy újabb könyve. :)

kittenn>!

Katja Millay

Ha egy első könyv ennyire fantasztikusra sikerül, mint a Nyugalom tengere, akkor nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz a következőekben. Maradandót alkotott, teljesen levett a lábamról.

Chloe1>!

Katja Millay

nem értem idáig miért nem írt az írónő de első könyves szerzőkhöz képest kiváló,jó kezdés várom a folytatást

Kriszti515>!

Katja Millay

Nehéz lenne másképp értékelnem. IMÁDOM.
Amit a nyugalom tengerével elért az egyszerűen fantasztikus. Számomra az az igazi és valószínűleg örök kedvenc könyv.
Nagyon szeretnék még tőle olvasni, igazán várom hogy írjon még :)

Aaron_Rgd>!

Katja Millay

A Nyugalom tengere a Hopeless mellett nagy kedvencem, mert szintén megtalálható benne az a reményérzet, amitől az ember életkedvet kap. Mindig, amikor a kezembe veszem, elcsodálkozom rajta, hogy milyen jó a könyve. :) Hihetetlen. Imádom. :)


Népszerű idézetek

Sheila_7 I>!

– Őt hogyhogy szívem-nek szólítod, engem meg sose becézgetsz? – mímel nyafogást.
– Hogyne becézgetnélek? – kérdez vissza Mrs. Leighton, és megpaskolja a fia arcát, ahogy elmegy mellette. – A múlt héten életem tragédiájának szólítottalak.

14. fejezet

1 hozzászólás
szilvamag_>!

Varázslat és csodák nélküli világban élek. Olyan helyen, ahol nincsenek se látnokok, se alakváltók, se angyalok, és nem sietnek a megmentésemre természetfölötti erejű fiúk. Olyan helyen, ahol az emberek meghalnak, a zene szertefoszlik, és az élet nehéz. Olyan erősen szegez a földhöz a valóság súlya, hogy néha már azt sem értem, miként vagyok képes megemelni a lábam, és előrelépni.

47. oldal, 5. fejezet

borostyan P>!

Elképeszt, hogy az emberek mennyire rettegnek mindattól, ami a sötétben történhet, napközben viszont eszükbe se jut a biztonságukért aggódni. Mintha a napfény a világ minden gonoszságától megóvhatná őket. Pedig nem. A nap csak suttog nekünk, melegével elbódít, aztán jól a földbe döngöl. A napfény nem véd meg semmitől. Rossz dolgok bármikor történhetnek, nem szoktak várni vacsora utánig.

192. oldal, 22. fejezet

Vivi_>!

… ha egy srác valaha bébinek nevezne, valószínűleg a képébe röhögnék. Vagy megfojtanám.

7 hozzászólás
kiruu>!

– Értem, hisz nyilván terhes vagyok, ha fagylaltra vágyom. Mindjárt azzal jössz, hogy biztos menstruálok, hiszen egy lány csakis amiatt lehet zaklatott. De persze mivel pasi vagy, nem fogod használni a menstruál szót, hanem valami balfaszságot mondasz helyette, mint például megjött a Mikulás.
[…]
– Szeretem a fagylaltot. Te viszont sose tartasz itthon. Rossz dolgok történnek, ha túl sokáig fagyi nélkül maradok – mondja, immáron kissé higgadtabban.
– És biztos, hogy ez elég lesz?
– Kapd be!
– Talán máris fel kéne bontanod egy dobozzal – javaslom.

Belle_Maundrell >!

Azok, akikkel sosem történt semmi szar, mindig azt hiszik, hogy tudják, mi a helyes reakció arra, ha az embernek tönkreteszik az életét. Azok pedig, akik átéltek valami szart, azt hiszik, hogy mindenkinek pontosan ugyanúgy kellene megbirkóznia vele, mint ahogy nekik sikerült. Mintha létezne szabálygyűjtemény a pokol túlélésére.

37. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nastya Kashnikov (Napsugár)
e_m_m>!

Talán erre van szükségem. Hogy valaki elmagyarázzon engem saját magamnak.

208. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nastya Kashnikov (Napsugár)
kiruu>!

A halál nem is olyan vészes, ha egyszer már megtapasztaltuk.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: halál
Faythe P>!

– Josh nem szerelmes belém, ahogy én sem vagyok szerelmes belé.
– Napsugár, ezt meséld olyannak, aki el is hiszi! Nem látod, hogy néz rád Josh? – Látom én, de nem tudom, mit jelent. – Úgy bámul, mintha egy kifogástalan állapotban megőrzött, tizenhetedik századi, kézzel faragott asztal lennél.
– Szóval úgy néz, mintha bútor lennék.
– Pontosan. Na látod. Tudod te, hogy miről beszélek.

348. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Drew Leighton · Nastya Kashnikov (Napsugár)