!

John Cure magyar

1977. október 14. (Mátészalka) –

John_Cure I
221 figyelő · 71 figyelt · 0 értékelés · 0 polc · 2 karc · 0 észlelés
Teljes névGyőrffy-Kiss József
Nemférfi
Honlapjohncure.hu
Facebook@johncureonline

Könyvei 8

John Cure: Hontalan lelkek
John Cure: A gonosz új arca
John Cure: Rekviem egy halott lányért
John Cure: A fekete esernyős férfi
John Cure: A boszorkány hagyatéka
John Cure: A lány, akit élve ástak el
John Cure: Démonok ivadéka
John Cure: Hamu

Kapcsolódó sorozatok: Hontalan lelkek · Medúza-krónikák · Összes sorozat »


Népszerű alkotóértékelések

Cicu>!

John Cure

Imádom! ❤
A könyvei izgalmasak, hátborzongatóak és letehetetlenek.

ReganGray>!

John Cure

A „magyar Dean R. Koontz”. Fantasztikus író, imádom a könyveit. Legelőször a Rekviem egy halott lányért című kötetét fogtam a kezembe,amit egy kis könyves sátorban vettem észre. A borítója irányította először oda a figyelmem,aztán a kezembe vettem, elolvastam a tartalmát, és szokásomhoz híven belelapoztam a történetbe. Mint a horror műfaj kedvelője, nem sok mindentől tudok megijedni, de az a pár oldal amit akkor elolvastam, hát mit ne mondjak végig futott a hátamon a libabőr, persze a lehető legjobb értelemben. Én nagyon köszönöm azt a sok borzongást amivel megajándékozott, azt a rengeteg élményt amit átélhettem a cselekmények során és azokat a bájos vagy éppen felettébb unszimpatikus szereplőket akikkel megismerkedhettem. :)

Nora42>!

John Cure

Egy kihívás révén került a kezembe. Tudni kell hogy a horror nem az én műfajom. Még anno nagyon nem rég Stephen King Cujo c. könyvét olvastam először és utoljára ebben a témában. Na, de a Hontalan lelkek! Nahát! Imádtam! Ezután se lesz kedvenc műfajom a horror, de John Cure könyveit elkezdtem módszeresen gyűjteni! Már hármat sikerült megkaparintanom, de még 3 ott figyel valahol és engem vár! Köszönöm a fantasztikus élményt! Miattad érdemes volt kilépnem a komfortzónámból!!!

Laura_Krempf P>!

John Cure

Hol is kezdjem. Talán az elején :D
Nem is emlékszem hogyan találtam rá erre az íróra, az első könyvére amit olvastam, a Hontalan lelkekre. Fogalmam sincs. Két lehetőség lehet, vagy valamelyik könyves csoportban ajánlotta valaki, vagy valahol talán megláttam webshopban, szimpatikus lett a borítója, a fülszövege, és dobtam is a virtuális kosárba. De ez végülis lényegtelen. :)

A Hontalan lelkeket egyszusszra olvastam ki, este. (Mikor máskor).
Elsőre teljesen Stephen King feelingem volt, aztán ez szépen lassan átalakult. Jobb mint Stephen King! Sokkal!
spoiler
Nagyon szeretem a könyveit és szívből remélem, hogy még sok-sok könyvvel fog nekem álmatlan éjszakát okozni! ❤

Relyna>!

John Cure

Nem is tudom hol kezdjem. Elsősorban talán az „író” irreálisan hatalmas egójával kellene. Annak ellenére, hogy egyik megjelent könyve sem éri el még egy ponyvaregény színvonalát sem, John Cure-nak akkora egója van, hogy képes magát Magyarország ELSŐ SZÁMÚ horror szerzőjének kinevezni. Ez nem csupán röhejes, de egyben szánalmas is. A keze közül kiadott „művek” élvezthetetlenek, tele vannak klisékkel, unalmasak és borzasztóan erőltetettek. A kezdeti könyveiben igyekezett Stephen Kinget utánozni (értelemszerűen sikertelenül), de azóta sem igazán fejlődött. Saját írói hangja nincs. Az egyetlen értékelhető dolog a könyveiben talán egy-két leírás és persze a marketing! Az önreklámozás mestere, ebben viszont tényleg a legjobbak között van! A cselekmények (teljesen mindegy melyik „művét” vesszük) többnyire filmekből vannak összeollózva, néhány esetben pedig könyvekből. Mindenesetre az indokolatlanul nagy és irrális egóhoz csak gratulálni tudok, hiszen enélkül aligha írt volna második könyvet és így tovább…


Népszerű idézetek

Cicu>!

Lélekben veled vagyok. Mindig. Minden helyzetben.

225. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Michael Lander
4 hozzászólás
Cicu>!

Ments meg Urunk a barátainktól,… az ellenséggel mi is elbánunk valahogy!

365. oldal

Cicu>!

Lehet, hogy esélytelennek látszik a helyzet, de ne feledd, örökké nem eshet!

123. oldal

2 hozzászólás
Cicu>!

Minden nőnek szüksége van egy férfira, akire felnézhet, aki biztonságot jelent a számára, akihez fordulhat tanácsért, aki kellően domináns, miközben megértő és figyelmes tud lenni.

43. oldal

4 hozzászólás
Cicu>!

– Nem vagyunk normálisak.
– Szerintem sem – nevetett Szofi.
– De az életben a boldogsághoz kell egy kis őrültség.
A bátorságnak köszönhetően tartalmasabb élet vár az emberre. A félelem legyőzése kapu egy teljesebb és szabadabb élethez. Szóval előre kell nézni, és menni.

87. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Herczeg Szófia · Konrád Marcell
Cicu>!

Nő vagyok, nekem szükségem van biztonságérzetre egy kapcsolatban. Szeretném látni, hogy a kapcsolatunk tart valamerre, hogy van közös jövőnk.

224. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gemma 'Gemsi' Samworth
Cicu>!

Arra gondolt, hogy az életben azok a legnagyobb vesztesek, akik feladják a harcot, nem is tudva, hogy milyen közel járnak a sikerhez.

322. oldal