!

Joe Girard

Könyvei 2

Joe Girard: Hogyan adjunk el bármit bárkinek
Joe Girard: Hogyan adjuk el önmagunkat?

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Kulcs Könyvek


Népszerű idézetek

>!
pertita

Gyakran szoktam mondogatni, hogy a világon mindennél jobban – aludni szeretek. Ez a hobbim és a kedvenc időtöltésem, ezért ne csodáld, hogy valakinek fizetni kell azért, hogy reggel felkelek.

114. oldal, Bagolyvár, 1995

>!
pertita

Ez a titok – bármit is csinálj, legyen értékesebb, mint amibe került.

125. oldal, Bagolyvár, 1995

>!
pertita

A sikeres üzletkötés szellemi képességeid állandó mozgósítását jelenti. Ennek sosincs vége, a folyamat újra és újra indul.

130. oldal, Bagolyvár, 1995

>!
pertita

Ez elengedhetetlenné teszi, hogy szemügyre vegye önmagát és törekvéseit, és figyelmét arra összpontosítsa, hogyan valósítsa meg céljait. Ezt kell tenned minden nap. Fel kell idézned, hogy mire van szükséged. Végig kell gondolnod, hogyan kaphatod meg, amit akarsz, hogyan kaphatsz belőle még többet.

134. oldal, Bagolyvár, 1995

>!
pertita

A kiváló üzletkötő elsőrangú színész, aki egy jelenetet ad elő és meggyőzi a közönséget – az ügyfeleit – arról, amit játszik.

85. oldal, Bagolyvár, 1995

>!
pertita

De ha te ilyet tennél, az egyetlen dolog, ami fontos, hogy ismerd az ügyfeleidet, ha név szerint nem is, legalább a modorukat, és hogy mifélék.

86. oldal, Bagolyvár, 1995

>!
pertita

Az én szememben az ügyfél egész életre szóló jövedelemforrás. Ezért kell elégedettnek lennie és bíznia bennem.
Úgy gondolom, az emberek azért jönnek hozzám, mert belefáradtak, hogy ide-oda küldözgetik őket. Nem szeretnének újabb sebeket. Jól tudják, mit jelent az, amikor az eladó megvágja őket, aztán csak bújik és menekül előlük, amikor segítségre van szükségük, hogy az autójukat rendbe hozzák. De a vevő észreveszi, amikor ezt teszik vele, és másodszor már nem lehet rászedni. Csak egyszer hagyd cserben az ügyfeled és nem felejti, hogy rászedted, becsaptad és hazudtál neki.

112. oldal, Bagolyvár, 1995

>!
pertita

Üzleti szempontból azonban az a legfontosabb, hogy a munkatársak alkalmazásával lehetővé váljék számodra, hogy a munkának csak a legtöbb hasznot hajtó részével foglalkozz.

120. oldal, Bagolyvár, 1995