!

James Redfield amerikai

1950. március 19. (Birmingham, Alabama, Egyesült Államok) –

Tudástár · 1 kapcsolódó alkotó · 1 film

Nemférfi

Könyvei 15

James Redfield: A mennyei prófécia
James Redfield: A tizedik felismerés
James Redfield: Shambhala titka
James Redfield – Carol Adrienne: A mennyei prófécia
James Redfield: A mennyei látomás
James Redfield: A tizenkettedik felismerés
James Redfield: A mennyei prófécia – Zsebkalauz a kilenc felismeréshez
James Redfield: Isten és a fejlődő világegyetem
James Redfield – Larry Miller: A zóna élménye
James Redfield: The Celestine Prophecy

Kapcsolódó sorozatok: Mennyei prófécia · The Celestine Prophecy angol · Összes sorozat »


Népszerű idézetek

Purpur>!

Amikor először felüti a fejét a szerelem, a két ember tudattalanul árasztja egymás felé az energiát, és mindkettő könnyűnek, emelkedettnek érzi magát. Ez az a hihetetlenül feldobott érzés, amit szerelemnek nevezünk. Sajnos az ember ezt az érzést ettől kezdve a partnerétől várja, ezért elvágja magát az univerzális energiaforrástól. A szerelmesek egyre inkább egymás energiájától függnek – csakhogy az fogyatkozni kezd, egyre kevesebbet tudnak adni belőle egymásnak, mindketten visszazökkennek a hatalmi drámájukba, hogy manipulálják egymást, és a másik energiáját maguk felé tereljék. Ezen a ponton a kapcsolat a közönséges hatalmi harc szintjére silányul.

Purpur>!

Minél inkább képesek vagyunk másokat szeretni és csodálni, annál több energia áramlik belénk. Ezért nem is tehetünk jobbat önmagunkkal, mint hogy másokat szeretünk, hogy árasztjuk feléjük az energiát.

Evodia>!

Megtalálhatjuk életünk magasabb rendű értelmét: azt a spirituális okot, amely miatt abba a bizonyos családba születtünk. Elkezdhetjük tisztázni, kik is vagyunk voltaképpen.

jagoka1984 P>!

Úgy kezdődik, hogy az ember magasabb szinten kezdi érzékelni élete folyamatát. Felfigyelünk a véletlen esetekre, amelyek mindig épp a legmegfelelőbb pillanatban következnek be, mindig épp a legmegfelelőbb embereket hozzák elénk, hogy életünkben fontos változást idézzenek elő, új irányba tereljék.

Sli P>!

Ő is csak olyan, mint a legtöbb ember: azt teszi, amitől erősnek érzi magát.

91. oldal, Harc a hatalomért (Magyar Könyvklub, 2001)

enyedil>!

az igazi gyógyulás akkor következik be, ha az ember tudatosítja magában, mit is akar kezdeni önmagával, ha visszanyerte egészségét.

241. oldal, Őrizni a látomást (Alexandra, 2011)

James Redfield: A tizedik felismerés Őrizni a látomást

enyedil>!

Az emberek kétféle dolgot vonzanak magukhoz életükben: azt, amitől félnek és azt, amiben hisznek. Természetesen tudattalanul.

182. oldal, Megbocsátani (Alexandra, 2011)

James Redfield: A tizedik felismerés Őrizni a látomást

Terezia_Gondon>!

Az élet utazás, nem végeredmény: fontos, hogy önmagunkat és a többieket olyannak fogadjuk el, amilyenek vagyunk. Lehet, hogy némelyek nem tetszenek, viselkedésükkel nem tudunk egyetérteni, de az élet a tapasztalatszerzésről szól és arról, hogy a szeretet egységébe foglaljuk önmagunkat. Hasztalan a vádaskodás és az ítélkezés, nem segít, ha önmagunkat mások „fejlődéséhez” vagy megvilágosodott állapotához hasonlítgatjuk. Miközben a hatalmi drámádtól való megszabaduláson dolgozol, tekintsd a dolgot bizonyos távlatból, és őrizd meg humorérzékedet. Amikor csak lehetőséged nyílik rá, teremtsd meg önmagadban a békés egység állapotát.

177. oldal, Magyar Könyvklub, Bp. 2000.

Kapcsolódó szócikkek: élet · humorérzék
Purpur>!

Minden vallás arról szól (…), hogy az emberiség kapcsolatot keres valami magasabb forrással. És minden vallás azt mondja, hogy Istent belül kell érzékelni, ez az érzékelés kitölti az embert, és többé teszi, mint ami azelőtt volt. A vallások akkor romlanak meg, amikor egyházi vezetők Isten akaratát magyarázzák az embereknek ahelyett, hogy megmutatnák, hogyan találhatják meg az utat önmagukban.

Kapcsolódó szócikkek: vallás
1 hozzászólás