!

J. R. Ward amerikai

Jessica Bird, J. R. Wardová

1969. április (Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok) –

Tudástár · 7 kapcsolódó alkotó

Teljes névJessica Rowley Pell Bird
Honlapjrward.com
Facebook@JRWardBooks
Instagram@jrwardauthor

Képek 5

Könyvei 157

J. R. Ward: Éjsötét szerető
J. R. Ward: Síron túli szerető
J. R. Ward: Megsebzett szerető
J. R. Ward: Életre keltett szerető
J. R. Ward: Feloldozott szerető
J. R. Ward: Megváltott szerető
J. R. Ward: Megbosszult szerető
J. R. Ward: Halhatatlan szerető
J. R. Ward: Felszabadított szerető
J. R. Ward: Újjászületett szerető

Kapcsolódó sorozatok: Fekete Tőr Testvériség · Bukott angyalok · Egy felejthetetlen hölgy · A bourbon királyai · Lánglovagok · The Black Dagger Brotherhood angol · Black Dagger Legacy angol · The Fallen Angels angol · The Bourbon Kings angol · Firefighters angol · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Passion válogatás Maxim · Bianca

Antológiák 2

Halálos csók
Dead After Dark

Kapcsolódó zóna

!

J. R. Ward

214 tag · 116 karc · Utolsó karc: 2021. október 8., 22:40


Népszerű alkotóértékelések

DarknessAngel>!

J. R. Ward

Imádom Wardot! Komolyan, hogy ez a nő mit nem képes összehozni! A Fekete Tőr Testvériség az egyik legeslegjobb dolog, ami csak történhetett velünk olvasókkal. Annyira jól fűzi össze a szálakat, mindig történik valami érdekes, mindig lehet valami újat hozzáírni… egyszerűen tökéletes. Tényleg, hogy ennyi mindent képes fejben tartani, egy ilyen csúcsszuper világot megteremteni! Le a kalappal.
A Jessica Bird néven írt könyveit is megszerettem, valamint a Bukott angyalok sorozata is már alakul, habár számomra még nem az igazi. Hiába, elkötelezett FTT fan lettem *-*

ncsn87>!

J. R. Ward

Amikor el kezdtem olvasni, vagyis az olvasás függőjévé váltam úgy igazán, azt J. R. Wardnak köszönhettem. :D
Sohasem olvastam még olyan könyvet, sorozatot, ami ennyire magával ragadott volna akkoriban. Szinte elfelejtettem, hogy hol is vagyok a jelenben és egy teljesen más világba repültem…. beszippantott, ha lehet így fogalmazni. :D
A karakterei nagyon jól kidolgozottak. A történetei fordulatosak és jól vezeti a cselekményszálat végig. A könyvek tele vannak tanulsággal. Érdekes, hogy egy fantázia világról ír nekünk Ward, de mégis tele van olyan emberi értékekkel, érzelmekkel, tanulságokkal, amik a korunkra, jelenünkre kivetíthetőek.
Fantasztikus, csodálatos írónő és azt kívánom, hogy egyszer személyesen is találkozhassak vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom a regényeit. Az egyik kedvenc írónőm továbbra is! <3

3 hozzászólás
melka123>!

J. R. Ward

Ha J. R . Ward, akkor függőség! Az első olyan sorozat írója, melynek teljesen a függője lettem! Zseniális stílusa van, a karakterei egytől egyig „egyéniségek”, és a humor sem hiányzik a könyveiből! Nálam ő a Nr. 1!

Röfipingvin P>!

J. R. Ward

Az az írónő a büdös életben nem kaphatna ötnél kevesebbet, akinek a könyvei a férjem (!) kedvencei is. Szerintem evvel elmondtam mindent.

ƨɔɴом P>!

J. R. Ward

J.R.Ward konyvei szamomra olyanok (talan meg rosszabbak is), mintha valamifele drogok lennenek. Olyan mervu fuggoseget kepesek okozni, hogy hiaba olvastam x ideje, meg mindig azt erzem, hogy abban a vilagban vagyok, csak eppen kicsapongok masfele. Rettentoen jol ir, es nem azert teszi ezt, mert minden konyve hibatlan, hanem mert a kisebb-nagyobb hullamvolgyek ellenere is olyat tud alkotni ujra es ujra, amitol az ember kepes elfelejteni ezeket a kilengeseket es ugyanolyan lendulettel kepes tovabbra is rajongva olvasni a muveit. A karaktereivel (foleg a vampirjaira gondolok) pedig mindenkeppen tortenelmet irt a paranormalis romantikus mufajon belul. :)

kocybaba P>!

J. R. Ward

Nehéz nem elfogultan nyilatkozni Ward-ról azok után, ha valaki az elmúlt majdnem két hónapot a könyveivel töltötte és szinte egyben lenyomott tőle egy 12 részes sorozatot. Ami azért talán már magáért beszél. És hogy megbántam-e hogy belekezdtem? Azt sokkal jobban bánnám ha nem.Tetszett-e? Ez buta kérdés. Hiányozni fog-e? Az nem kifejezés. Várom-e folytatást? Ez nem is kérdés. Voltak-e hibái? Minden bizonnyal… Zavartak- e? Csöppet sem. Megszereted-e a szereplőket? Nagyon is, a végén egy egész háremed lesz:). Ha megkérdeznék, hogy újra elkezdenéd-e? Azt felelném: Soha ki nem hagynám. Na, hát valami ilyen érzés az, amikor Wardot olvasol és beszippant a világa.

Pandalin>!

J. R. Ward

Egyszerűen imádom! Nagyon köszönöm neki az eddig megjelent könyveket, amik egytől egyig letehetetlenek :) A pozitív karakterei szerethetőek, humorosak de mindegyiküknek meg kell küzdeniük a saját démonaikkal, a negatív karakterek pedig igazán utálatosak.
Szinte mindegyik könyve az újraolvasós kategóriába tartozik :) Aki egyszer olvas tőle, az többre és többre vágyik abból a világból, amit megalkotott. Nagyon várom, hogy a vámpíros és angyalos sorozatok hogyan fognak majd még jobban kapcsolódni egymáshoz…
Kedves J.R.Ward még sok-sok fantasztikus könyvet! :)

1 hozzászólás
Lady_E>!

J. R. Ward

Szerintem J. R. Ward korunk egyik legjobb írónője.
Az FTT sorozatban fogta a vámpírok mindenki által ismert világát, majd egy csavarral valami teljesen újat alkotott belőlük.
Ebben a sorozatban végig erős női karaktereket használ, a férfiak pedig brutálisak, viszont elég csak a felük közelében lenniük és kezes báránnyá válnak. Ezzel mindkét nem szereplőit teljesen lenyűgözővé tette számomra.
És ha mindez még nem lenne elég, akkor még azt is hozzáteszem, hogy a cselekmény izgalmas, még a 11. résznél is, a történet felépítése tökéletes ahhoz, hogy folyamatos feszültségben tartson, és ami a legfontosabb, hogy olyan dumák vannak benne, amitől hangosan röhögök egy busznyi ember között. :)

Faythe P>!

J. R. Ward

2013 augusztusában kezdtem bele a Fekete Tőr Testvériség sorozatába és azóta is töretlenül, lankadatlanul, odaadóan és kíváncsian olvasom Ward csodálatos írásait. A végtelenségig tudnám olvasni a FTT-t és nagyon köszönöm ezt a fantasztikus élményt Wardnak. :)


Népszerű idézetek

Bagneso>!

Gyakran csak visszatekintve jövünk rá, hogy minden, ami velünk történt, pontosan úgy alakult, ahogy alakulnia kellett.

816. oldal, Utolsó mondat

7 hozzászólás
Francica>!

Isten hozott a féltékenység világában, gondolta. Belépéskor kapsz egy kis hasogató fejfájást, szinte leküzdhetetlen vágyat, hogy valakit meggyilkolj és egy kisebbrendűségi komplexust.

152. oldal, 13. fejezet (Ulpius-ház, 2009)

Kapcsolódó szócikkek: féltékenység · Wrath
Francica>!

– Amíg nem találtál rám, halott voltam, bár lélegeztem. Világtalan voltam, bár láttam. Aztán eljöttél, és megsebzett lelkemet életre keltetted.

579. oldal, 49. fejezet

3 hozzászólás
Cheril>!

– Ugyan már, mégis mit számít nekem, ki a vezér? Te, Tohr, Britney Spears.
Wrath felnevetett.
– Ez vicc volt, Z? Ennyi idő elteltével, végre megtaláltak a humorérzékedet? Újabb ok, amiért érdemes élnem.

Kapcsolódó szócikkek: Britney Spears · Tohrment · Wrath · Zsadist
ƨɔɴом P>!

– Leszállnál rólam?
– De mesterségesen akarlak lélegeztetni…
– Inkább a halál, mint hogy megcsókolj, Hollywood.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhage · Zsadist
Quiconque>!

A zsaru is ott állt a zuhany alatt vele, és török dohány illata volt. Biztosan Vishous is a fürdőszobában van, gondolta.
– Hollywood? Nem túl meleg a víz?
– Nem. – Tapogatózva a szappanért nyúlt. – Nem látok semmit.
– Nem baj. Jobb is, ha nem látod, hogy festünk itt együtt meztelenül. Komolyan, haver, elég lelki sérülés ez nekem mindkettőnk helyett is.

70. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Rhage
Francica>!

– Szánalmas vagy.
– Te pedig több 100 éve halott, csak túl öntelt ahhoz, hogy találj magadnak egy sírt és belefeküdj.

Kapcsolódó szócikkek: Tohrment · Wrath
girlhu>!

Ráfeküdt a paplan tetejére, és a bokáját keresztbe tette. Minden idegesítette: a túl meleg szoba, a pizsama, a köntös. Most már tudta, hogy érezheti magát egy ajándék, papírba becsomagolva, szalaggal átkötve: viszketősen.
– Te mindig ezt viseled alváshoz? — kérdezte Mary.
– Hát persze!
– Akkor miért van rajta az árcédula a köntösön?
– Azért, hogy ha esetleg szeretnék még egyet, tudjam, hogy pontosan mi ez.
Az oldalára fordult, háttal a lánynak. Aztán megint hanyatt feküdt, és a mennyezetet bámulta. Egy perccel később megpróbálkozott a hason fekvéssel is.
– Rhage — szólalt meg Mary halkan a félhomályban.
– Mi az?
– Ugye meztelenül szoktál aludni?
– Többnyire igen.
– Nézd, leveheted a pizsamát. Nem probléma.
– Nem akarom, hogy… zavarjon téged.
– Engem inkább az zavar, hogy állandóan forgolódsz azon az oldalon. Úgy érzem magam, mint egy összerázott saláta.

24. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: köntös · pizsama · Rhage
Cheril>!

– Zsadist, ha az elkövetkezendő tizenhat hónap alatt továbbra is úgy bánsz velem, mint egy hímes tojással, meg fogok őrülni.
– Ide figyelj, te nő, nem akarom, hogy elcsússz az úton. Magas sarkú cipő van rajtad.

Kapcsolódó szócikkek: Zsadist
Kovtünci>!

– Jól van, nagyfiú, feküdj le!
Ó igen! Ágy. Végre ágyban fekhet!
– Nézd csak, ki van itt? Vishous nővér.

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Rhage · Vishous