!

J. R. Ward amerikai

Jessica Bird, J. R. Wardová

1969. április –

Teljes névJessica Rowley Pell Bird
Honlaphttp://www.jrward.com/
Wikipédiahttps://en.wikipedia.org/wiki/Jessica_Bird
Instagramhttps://www.instagram.com/jrwardauthor/?hl=en

Képek 5

Könyvei 147

J. R. Ward: Éjsötét szerető
J. R. Ward: Síron túli szerető
J. R. Ward: Megsebzett szerető
J. R. Ward: Életre keltett szerető
J. R. Ward: Feloldozott szerető
J. R. Ward: Megváltott szerető
J. R. Ward: Megbosszult szerető
J. R. Ward: Halhatatlan szerető
J. R. Ward: Felszabadított szerető
J. R. Ward: Újjászületett szerető

Kapcsolódó sorozatok: Fekete Tőr Testvériség, Bukott angyalok, Egy felejthetetlen hölgy, A bourbon királyai, Lánglovagok, The Black Dagger Brotherhood angol, Black Dagger Legacy angol, The Fallen Angels angol, The Bourbon Kings angol, Firefighters angol · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Passion válogatás, Bianca

Kapcsolódó zóna

!

J. R. Ward

202 tag · 114 karc · Utolsó karc: 2020. február 18., 14:31


Népszerű alkotóértékelések

>!
DarknessAngel P

J. R. Ward

Imádom Wardot! Komolyan, hogy ez a nő mit nem képes összehozni! A Fekete Tőr Testvériség az egyik legeslegjobb dolog, ami csak történhetett velünk olvasókkal. Annyira jól fűzi össze a szálakat, mindig történik valami érdekes, mindig lehet valami újat hozzáírni… egyszerűen tökéletes. Tényleg, hogy ennyi mindent képes fejben tartani, egy ilyen csúcsszuper világot megteremteni! Le a kalappal.
A Jessica Bird néven írt könyveit is megszerettem, valamint a Bukott angyalok sorozata is már alakul, habár számomra még nem az igazi. Hiába, elkötelezett FTT fan lettem *-*

>!
ncsn87

J. R. Ward

Amikor el kezdtem olvasni, vagyis az olvasás függőjévé váltam úgy igazán, azt J. R. Wardnak köszönhettem. :D
Sohasem olvastam még olyan könyvet, sorozatot, ami ennyire magával ragadott volna akkoriban. Szinte elfelejtettem, hogy hol is vagyok a jelenben és egy teljesen más világba repültem…. beszippantott, ha lehet így fogalmazni. :D
A karakterei nagyon jól kidolgozottak. A történetei fordulatosak és jól vezeti a cselekményszálat végig. A könyvek tele vannak tanulsággal. Érdekes, hogy egy fantázia világról ír nekünk Ward, de mégis tele van olyan emberi értékekkel, érzelmekkel, tanulságokkal, amik a korunkra, jelenünkre kivetíthetőek.
Fantasztikus, csodálatos írónő és azt kívánom, hogy egyszer személyesen is találkozhassak vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom a regényeit. Az egyik kedvenc írónőm továbbra is! <3

3 hozzászólás
>!
melka123

J. R. Ward

Ha J. R . Ward, akkor függőség! Az első olyan sorozat írója, melynek teljesen a függője lettem! Zseniális stílusa van, a karakterei egytől egyig „egyéniségek”, és a humor sem hiányzik a könyveiből! Nálam ő a Nr. 1!

>!
Röfipingvin MP

J. R. Ward

Az az írónő a büdös életben nem kaphatna ötnél kevesebbet, akinek a könyvei a férjem (!) kedvencei is. Szerintem evvel elmondtam mindent.

>!
ƨɔɴом P

J. R. Ward

J.R.Ward konyvei szamomra olyanok (talan meg rosszabbak is), mintha valamifele drogok lennenek. Olyan mervu fuggoseget kepesek okozni, hogy hiaba olvastam x ideje, meg mindig azt erzem, hogy abban a vilagban vagyok, csak eppen kicsapongok masfele. Rettentoen jol ir, es nem azert teszi ezt, mert minden konyve hibatlan, hanem mert a kisebb-nagyobb hullamvolgyek ellenere is olyat tud alkotni ujra es ujra, amitol az ember kepes elfelejteni ezeket a kilengeseket es ugyanolyan lendulettel kepes tovabbra is rajongva olvasni a muveit. A karaktereivel (foleg a vampirjaira gondolok) pedig mindenkeppen tortenelmet irt a paranormalis romantikus mufajon belul. :)

>!
kocybaba P

J. R. Ward

Nehéz nem elfogultan nyilatkozni Ward-ról azok után, ha valaki az elmúlt majdnem két hónapot a könyveivel töltötte és szinte egyben lenyomott tőle egy 12 részes sorozatot. Ami azért talán már magáért beszél. És hogy megbántam-e hogy belekezdtem? Azt sokkal jobban bánnám ha nem.Tetszett-e? Ez buta kérdés. Hiányozni fog-e? Az nem kifejezés. Várom-e folytatást? Ez nem is kérdés. Voltak-e hibái? Minden bizonnyal… Zavartak- e? Csöppet sem. Megszereted-e a szereplőket? Nagyon is, a végén egy egész háremed lesz:). Ha megkérdeznék, hogy újra elkezdenéd-e? Azt felelném: Soha ki nem hagynám. Na, hát valami ilyen érzés az, amikor Wardot olvasol és beszippant a világa.

>!
Pandalin

J. R. Ward

Egyszerűen imádom! Nagyon köszönöm neki az eddig megjelent könyveket, amik egytől egyig letehetetlenek :) A pozitív karakterei szerethetőek, humorosak de mindegyiküknek meg kell küzdeniük a saját démonaikkal, a negatív karakterek pedig igazán utálatosak.
Szinte mindegyik könyve az újraolvasós kategóriába tartozik :) Aki egyszer olvas tőle, az többre és többre vágyik abból a világból, amit megalkotott. Nagyon várom, hogy a vámpíros és angyalos sorozatok hogyan fognak majd még jobban kapcsolódni egymáshoz…
Kedves J.R.Ward még sok-sok fantasztikus könyvet! :)

1 hozzászólás
>!
Lady_E

J. R. Ward

Szerintem J. R. Ward korunk egyik legjobb írónője.
Az FTT sorozatban fogta a vámpírok mindenki által ismert világát, majd egy csavarral valami teljesen újat alkotott belőlük.
Ebben a sorozatban végig erős női karaktereket használ, a férfiak pedig brutálisak, viszont elég csak a felük közelében lenniük és kezes báránnyá válnak. Ezzel mindkét nem szereplőit teljesen lenyűgözővé tette számomra.
És ha mindez még nem lenne elég, akkor még azt is hozzáteszem, hogy a cselekmény izgalmas, még a 11. résznél is, a történet felépítése tökéletes ahhoz, hogy folyamatos feszültségben tartson, és ami a legfontosabb, hogy olyan dumák vannak benne, amitől hangosan röhögök egy busznyi ember között. :)

>!
Faythe P

J. R. Ward

2013 augusztusában kezdtem bele a Fekete Tőr Testvériség sorozatába és azóta is töretlenül, lankadatlanul, odaadóan és kíváncsian olvasom Ward csodálatos írásait. A végtelenségig tudnám olvasni a FTT-t és nagyon köszönöm ezt a fantasztikus élményt Wardnak. :)

>!
Miah

J. R. Ward

Előtte nem olvastam vámpírregényeket. Úgy voltam vele, hogy azok unalmasak és semmi értelmük (természetesen az Alkonyat alapján ítélkeztem). Aztán egy nap azt mondtam, na vágjunk bele, nézzük meg mit eszik a nép. Végül rá kellett ébrednem arra, hogy mennyi mindenről maradtam le addig, amíg a buta előítéleteim vezettek. Egyértelműen ő a kedvenc szerzőm, nemcsak a történetei miatt, hanem az írói stílusa és humora miatt is. A könyveinek karakterei pedig utánozhatatlanok. Egyedül az ő könyveinél érzem úgy (vagy lehet, hogy csak remélem), hogy a karakterek akár valósak is lehetnének.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Bagneso

Gyakran csak visszatekintve jövünk rá, hogy minden, ami velünk történt, pontosan úgy alakult, ahogy alakulnia kellett.

816. oldal, Utolsó mondat

5 hozzászólás
>!
Francica

Isten hozott a féltékenység világában, gondolta. Belépéskor kapsz egy kis hasogató fejfájást, szinte leküzdhetetlen vágyat, hogy valakit meggyilkolj és egy kisebbrendűségi komplexust.

152. oldal, 13. fejezet (Ulpius-ház, 2009)

Kapcsolódó szócikkek: féltékenység · Wrath
>!
Francica

– Amíg nem találtál rám, halott voltam, bár lélegeztem. Világtalan voltam, bár láttam. Aztán eljöttél, és megsebzett lelkemet életre keltetted.

579. oldal, 49. fejezet

3 hozzászólás
>!
Cheril

– Ugyan már, mégis mit számít nekem, ki a vezér? Te, Tohr, Britney Spears.
Wrath felnevetett.
– Ez vicc volt, Z? Ennyi idő elteltével, végre megtaláltak a humorérzékedet? Újabb ok, amiért érdemes élnem.

Kapcsolódó szócikkek: Britney Spears · Tohrment · Wrath · Zsadist
>!
ƨɔɴом P

– Leszállnál rólam?
– De mesterségesen akarlak lélegeztetni…
– Inkább a halál, mint hogy megcsókolj, Hollywood.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhage · Zsadist
>!
Quiconque

A zsaru is ott állt a zuhany alatt vele, és török dohány illata volt. Biztosan Vishous is a fürdőszobában van, gondolta.
– Hollywood? Nem túl meleg a víz?
– Nem. – Tapogatózva a szappanért nyúlt. – Nem látok semmit.
– Nem baj. Jobb is, ha nem látod, hogy festünk itt együtt meztelenül. Komolyan, haver, elég lelki sérülés ez nekem mindkettőnk helyett is.

70. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Rhage
>!
Francica

– Szánalmas vagy.
– Te pedig több 100 éve halott, csak túl öntelt ahhoz, hogy találj magadnak egy sírt és belefeküdj.

Kapcsolódó szócikkek: Tohrment · Wrath
>!
Kovtünci

– Jól van, nagyfiú, feküdj le!
Ó igen! Ágy. Végre ágyban fekhet!
– Nézd csak, ki van itt? Vishous nővér.

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Rhage · Vishous
>!
girlhu

V félúton járt a nappali felé, amikor egy kiáltást hallott. Visszarohant, és berontott a fürdőszobába.
– Mi az? Mi törté…
– Kopaszodom!
V elhúzta a zuhanyfüggönyt, és elfintorodott.
– Miről beszélsz? Még mindig van hajad…
– Nem a fejemen. A testemen, te idióta! Kihullik a szőröm!

549. oldal, 40. fejezet (Ulpius-ház, 2009)

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Vishous
>!
Cheril

– Zsadist, ha az elkövetkezendő tizenhat hónap alatt továbbra is úgy bánsz velem, mint egy hímes tojással, meg fogok őrülni.
– Ide figyelj, te nő, nem akarom, hogy elcsússz az úton. Magas sarkú cipő van rajtad.

Kapcsolódó szócikkek: Zsadist