!

J. R. Ward amerikai

J. R. Wardová, J. R. ウォード, Jessica Bird

1969. április (Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok) –

Tudástár · 7 kapcsolódó alkotó

Teljes névJessica Rowley Pell Bird
KatalógusnévWard, J. R.
Honlapjrward.com
Facebook@JRWardBooks
Instagram@jrwardauthor
Életrajz

Képek 5

Könyvei 178

J. R. Ward: Éjsötét szerető
J. R. Ward: Síron túli szerető
J. R. Ward: Megsebzett szerető
J. R. Ward: Életre keltett szerető
J. R. Ward: Feloldozott szerető
J. R. Ward: Megváltott szerető
J. R. Ward: Megbosszult szerető
J. R. Ward: Halhatatlan szerető
J. R. Ward: Felszabadított szerető
J. R. Ward: Újjászületett szerető

Kapcsolódó sorozatok: Fekete Tőr Testvériség · Bukott angyalok · Egy felejthetetlen hölgy · A bourbon királyai · Lánglovagok · Fekete Tőr Testvériség – Fogolytábor · The Black Dagger Brotherhood angol · Black Dagger Legacy angol · The Fallen Angels angol · The Bourbon Kings angol · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Passion válogatás Maxim · Bianca · The Mystery Collection 二見書房 (Futami) japán

Antológiák 2

Halálos csók
Dead After Dark

Kapcsolódó zóna

!

J. R. Ward

221 tag · 119 karc · Utolsó karc: 2023. szeptember 13., 16:41


Kiemelt alkotóértékelések

DarknessAngel>!

J. R. Ward

Imádom Wardot! Komolyan, hogy ez a nő mit nem képes összehozni! A Fekete Tőr Testvériség az egyik legeslegjobb dolog, ami csak történhetett velünk olvasókkal. Annyira jól fűzi össze a szálakat, mindig történik valami érdekes, mindig lehet valami újat hozzáírni… egyszerűen tökéletes. Tényleg, hogy ennyi mindent képes fejben tartani, egy ilyen csúcsszuper világot megteremteni! Le a kalappal.
A Jessica Bird néven írt könyveit is megszerettem, valamint a Bukott angyalok sorozata is már alakul, habár számomra még nem az igazi. Hiába, elkötelezett FTT fan lettem *-*

ncsn87>!

J. R. Ward

Amikor el kezdtem olvasni, vagyis az olvasás függőjévé váltam úgy igazán, azt J. R. Wardnak köszönhettem. :D
Sohasem olvastam még olyan könyvet, sorozatot, ami ennyire magával ragadott volna akkoriban. Szinte elfelejtettem, hogy hol is vagyok a jelenben és egy teljesen más világba repültem…. beszippantott, ha lehet így fogalmazni. :D
A karakterei nagyon jól kidolgozottak. A történetei fordulatosak és jól vezeti a cselekményszálat végig. A könyvek tele vannak tanulsággal. Érdekes, hogy egy fantázia világról ír nekünk Ward, de mégis tele van olyan emberi értékekkel, érzelmekkel, tanulságokkal, amik a korunkra, jelenünkre kivetíthetőek.
Fantasztikus, csodálatos írónő és azt kívánom, hogy egyszer személyesen is találkozhassak vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom a regényeit. Az egyik kedvenc írónőm továbbra is! <3

3 hozzászólás
melka123>!

J. R. Ward

Ha J. R . Ward, akkor függőség! Az első olyan sorozat írója, melynek teljesen a függője lettem! Zseniális stílusa van, a karakterei egytől egyig „egyéniségek”, és a humor sem hiányzik a könyveiből! Nálam ő a Nr. 1!

Röfipingvin P>!

J. R. Ward

Az az írónő a büdös életben nem kaphatna ötnél kevesebbet, akinek a könyvei a férjem (!) kedvencei is. Szerintem evvel elmondtam mindent.

ƨɔɴом>!

J. R. Ward

J.R.Ward konyvei szamomra olyanok (talan meg rosszabbak is), mintha valamifele drogok lennenek. Olyan mervu fuggoseget kepesek okozni, hogy hiaba olvastam x ideje, meg mindig azt erzem, hogy abban a vilagban vagyok, csak eppen kicsapongok masfele. Rettentoen jol ir, es nem azert teszi ezt, mert minden konyve hibatlan, hanem mert a kisebb-nagyobb hullamvolgyek ellenere is olyat tud alkotni ujra es ujra, amitol az ember kepes elfelejteni ezeket a kilengeseket es ugyanolyan lendulettel kepes tovabbra is rajongva olvasni a muveit. A karaktereivel (foleg a vampirjaira gondolok) pedig mindenkeppen tortenelmet irt a paranormalis romantikus mufajon belul. :)

kocybaba P>!

J. R. Ward

Nehéz nem elfogultan nyilatkozni Ward-ról azok után, ha valaki az elmúlt majdnem két hónapot a könyveivel töltötte és szinte egyben lenyomott tőle egy 12 részes sorozatot. Ami azért talán már magáért beszél. És hogy megbántam-e hogy belekezdtem? Azt sokkal jobban bánnám ha nem.Tetszett-e? Ez buta kérdés. Hiányozni fog-e? Az nem kifejezés. Várom-e folytatást? Ez nem is kérdés. Voltak-e hibái? Minden bizonnyal… Zavartak- e? Csöppet sem. Megszereted-e a szereplőket? Nagyon is, a végén egy egész háremed lesz:). Ha megkérdeznék, hogy újra elkezdenéd-e? Azt felelném: Soha ki nem hagynám. Na, hát valami ilyen érzés az, amikor Wardot olvasol és beszippant a világa.

Pandalin>!

J. R. Ward

Egyszerűen imádom! Nagyon köszönöm neki az eddig megjelent könyveket, amik egytől egyig letehetetlenek :) A pozitív karakterei szerethetőek, humorosak de mindegyiküknek meg kell küzdeniük a saját démonaikkal, a negatív karakterek pedig igazán utálatosak.
Szinte mindegyik könyve az újraolvasós kategóriába tartozik :) Aki egyszer olvas tőle, az többre és többre vágyik abból a világból, amit megalkotott. Nagyon várom, hogy a vámpíros és angyalos sorozatok hogyan fognak majd még jobban kapcsolódni egymáshoz…
Kedves J.R.Ward még sok-sok fantasztikus könyvet! :)

1 hozzászólás
Lady_E>!

J. R. Ward

Szerintem J. R. Ward korunk egyik legjobb írónője.
Az FTT sorozatban fogta a vámpírok mindenki által ismert világát, majd egy csavarral valami teljesen újat alkotott belőlük.
Ebben a sorozatban végig erős női karaktereket használ, a férfiak pedig brutálisak, viszont elég csak a felük közelében lenniük és kezes báránnyá válnak. Ezzel mindkét nem szereplőit teljesen lenyűgözővé tette számomra.
És ha mindez még nem lenne elég, akkor még azt is hozzáteszem, hogy a cselekmény izgalmas, még a 11. résznél is, a történet felépítése tökéletes ahhoz, hogy folyamatos feszültségben tartson, és ami a legfontosabb, hogy olyan dumák vannak benne, amitől hangosan röhögök egy busznyi ember között. :)

Faythe P>!

J. R. Ward

2013 augusztusában kezdtem bele a Fekete Tőr Testvériség sorozatába és azóta is töretlenül, lankadatlanul, odaadóan és kíváncsian olvasom Ward csodálatos írásait. A végtelenségig tudnám olvasni a FTT-t és nagyon köszönöm ezt a fantasztikus élményt Wardnak. :)

Miah>!

J. R. Ward

Előtte nem olvastam vámpírregényeket. Úgy voltam vele, hogy azok unalmasak és semmi értelmük (természetesen az Alkonyat alapján ítélkeztem). Aztán egy nap azt mondtam, na vágjunk bele, nézzük meg mit eszik a nép. Végül rá kellett ébrednem arra, hogy mennyi mindenről maradtam le addig, amíg a buta előítéleteim vezettek. Egyértelműen ő a kedvenc szerzőm, nemcsak a történetei miatt, hanem az írói stílusa és humora miatt is. A könyveinek karakterei pedig utánozhatatlanok. Egyedül az ő könyveinél érzem úgy (vagy lehet, hogy csak remélem), hogy a karakterek akár valósak is lehetnének.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Bagneso>!

Gyakran csak visszatekintve jövünk rá, hogy minden, ami velünk történt, pontosan úgy alakult, ahogy alakulnia kellett.

816. oldal, Utolsó mondat

8 hozzászólás
Francica>!

Isten hozott a féltékenység világában, gondolta. Belépéskor kapsz egy kis hasogató fejfájást, szinte leküzdhetetlen vágyat, hogy valakit meggyilkolj és egy kisebbrendűségi komplexust.

152. oldal, 13. fejezet (Ulpius-ház, 2009)

Kapcsolódó szócikkek: féltékenység · Wrath
Francica>!

– Amíg nem találtál rám, halott voltam, bár lélegeztem. Világtalan voltam, bár láttam. Aztán eljöttél, és megsebzett lelkemet életre keltetted.

579. oldal, 49. fejezet

3 hozzászólás
Cheril>!

– Ugyan már, mégis mit számít nekem, ki a vezér? Te, Tohr, Britney Spears.
Wrath felnevetett.
– Ez vicc volt, Z? Ennyi idő elteltével, végre megtaláltak a humorérzékedet? Újabb ok, amiért érdemes élnem.

Kapcsolódó szócikkek: Britney Spears · Tohrment · Wrath · Zsadist
ƨɔɴом>!

– Leszállnál rólam?
– De mesterségesen akarlak lélegeztetni…
– Inkább a halál, mint hogy megcsókolj, Hollywood.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhage · Zsadist
Quiconque>!

A zsaru is ott állt a zuhany alatt vele, és török dohány illata volt. Biztosan Vishous is a fürdőszobában van, gondolta.
– Hollywood? Nem túl meleg a víz?
– Nem. – Tapogatózva a szappanért nyúlt. – Nem látok semmit.
– Nem baj. Jobb is, ha nem látod, hogy festünk itt együtt meztelenül. Komolyan, haver, elég lelki sérülés ez nekem mindkettőnk helyett is.

70. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Rhage
Francica>!

– Szánalmas vagy.
– Te pedig több 100 éve halott, csak túl öntelt ahhoz, hogy találj magadnak egy sírt és belefeküdj.

Kapcsolódó szócikkek: Tohrment · Wrath
Kovtünci>!

– Jól van, nagyfiú, feküdj le!
Ó igen! Ágy. Végre ágyban fekhet!
– Nézd csak, ki van itt? Vishous nővér.

Kapcsolódó szócikkek: Butch O'Neal · Rhage · Vishous
girlhu>!

Ráfeküdt a paplan tetejére, és a bokáját keresztbe tette. Minden idegesítette: a túl meleg szoba, a pizsama, a köntös. Most már tudta, hogy érezheti magát egy ajándék, papírba becsomagolva, szalaggal átkötve: viszketősen.
– Te mindig ezt viseled alváshoz? — kérdezte Mary.
– Hát persze!
– Akkor miért van rajta az árcédula a köntösön?
– Azért, hogy ha esetleg szeretnék még egyet, tudjam, hogy pontosan mi ez.
Az oldalára fordult, háttal a lánynak. Aztán megint hanyatt feküdt, és a mennyezetet bámulta. Egy perccel később megpróbálkozott a hason fekvéssel is.
– Rhage — szólalt meg Mary halkan a félhomályban.
– Mi az?
– Ugye meztelenül szoktál aludni?
– Többnyire igen.
– Nézd, leveheted a pizsamát. Nem probléma.
– Nem akarom, hogy… zavarjon téged.
– Engem inkább az zavar, hogy állandóan forgolódsz azon az oldalon. Úgy érzem magam, mint egy összerázott saláta.

24. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: köntös · pizsama · Rhage