!

J. R. Ward amerikai

Jessica Bird, J. R. Wardová

1969. április –

Teljes névJessica Rowley Pell Bird
Honlaphttp://www.jrward.com/
Wikipédiahttp://en.wikipedia.org/wiki/Jessica_Bird

Képek 5

Könyvei 135

J. R. Ward: Éjsötét szerető
J. R. Ward: Síron túli szerető
J. R. Ward: Megsebzett szerető
J. R. Ward: Életre keltett szerető
J. R. Ward: Feloldozott szerető
J. R. Ward: Megváltott szerető
J. R. Ward: Megbosszult szerető
J. R. Ward: Halhatatlan szerető
J. R. Ward: Felszabadított szerető
J. R. Ward: Újjászületett szerető

Kapcsolódó sorozatok: Fekete Tőr Testvériség, Bukott angyalok, Egy felejthetetlen hölgy, A bourbon királyai, The Black Dagger Brotherhood, Black Dagger Legacy, The Fallen Angels, The Bourbon Kings, The Wedding from Hell, Black Dagger, The Fallen Angels, Irmandade da Adaga Negra, Hermandad De La Daga Negra, La Confrérie de la Dague Noire, Anges déchus, Black Dagger Legacy, The O'Banyon Brothers, Firefighters, The Moorehouse Legacy, An Unforgettable Lady, Pád anjelov

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Bianca

Kapcsolódó zóna

!

J. R. Ward

178 tag · 100 karc · Utolsó karc: 2018. október 24., 22:40


Népszerű alkotóértékelések

>!
DarknessAngel P

J. R. Ward

Imádom Wardot! Komolyan, hogy ez a nő mit nem képes összehozni! A Fekete Tőr Testvériség az egyik legeslegjobb dolog, ami csak történhetett velünk olvasókkal. Annyira jól fűzi össze a szálakat, mindig történik valami érdekes, mindig lehet valami újat hozzáírni… egyszerűen tökéletes. Tényleg, hogy ennyi mindent képes fejben tartani, egy ilyen csúcsszuper világot megteremteni! Le a kalappal.
A Jessica Bird néven írt könyveit is megszerettem, valamint a Bukott angyalok sorozata is már alakul, habár számomra még nem az igazi. Hiába, elkötelezett FTT fan lettem *-*

>!
ncsn87

J. R. Ward

Amikor el kezdtem olvasni, vagyis az olvasás függőjévé váltam úgy igazán, azt J. R. Wardnak köszönhettem. :D
Sohasem olvastam még olyan könyvet, sorozatot, ami ennyire magával ragadott volna akkoriban. Szinte elfelejtettem, hogy hol is vagyok a jelenben és egy teljesen más világba repültem…. beszippantott, ha lehet így fogalmazni. :D
A karakterei nagyon jól kidolgozottak. A történetei fordulatosak és jól vezeti a cselekményszálat végig. A könyvek tele vannak tanulsággal. Érdekes, hogy egy fantázia világról ír nekünk Ward, de mégis tele van olyan emberi értékekkel, érzelmekkel, tanulságokkal, amik a korunkra, jelenünkre kivetíthetőek.
Fantasztikus, csodálatos írónő és azt kívánom, hogy egyszer személyesen is találkozhassak vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom a regényeit. Az egyik kedvenc írónőm továbbra is! <3

3 hozzászólás
>!
melka123

J. R. Ward

Ha J. R . Ward, akkor függőség! Az első olyan sorozat írója, melynek teljesen a függője lettem! Zseniális stílusa van, a karakterei egytől egyig „egyéniségek”, és a humor sem hiányzik a könyveiből! Nálam ő a Nr. 1!

>!
Röfipingvin MP

J. R. Ward

Az az írónő a büdös életben nem kaphatna ötnél kevesebbet, akinek a könyvei a férjem (!) kedvencei is. Szerintem evvel elmondtam mindent.

>!
ƨɔɴом

J. R. Ward

J.R.Ward konyvei szamomra olyanok (talan meg rosszabbak is), mintha valamifele drogok lennenek. Olyan mervu fuggoseget kepesek okozni, hogy hiaba olvastam x ideje, meg mindig azt erzem, hogy abban a vilagban vagyok, csak eppen kicsapongok masfele. Rettentoen jol ir, es nem azert teszi ezt, mert minden konyve hibatlan, hanem mert a kisebb-nagyobb hullamvolgyek ellenere is olyat tud alkotni ujra es ujra, amitol az ember kepes elfelejteni ezeket a kilengeseket es ugyanolyan lendulettel kepes tovabbra is rajongva olvasni a muveit. A karaktereivel (foleg a vampirjaira gondolok) pedig mindenkeppen tortenelmet irt a paranormalis romantikus mufajon belul. :)

>!
kocybaba P

J. R. Ward

Nehéz nem elfogultan nyilatkozni Ward-ról azok után, ha valaki az elmúlt majdnem két hónapot a könyveivel töltötte és szinte egyben lenyomott tőle egy 12 részes sorozatot. Ami azért talán már magáért beszél. És hogy megbántam-e hogy belekezdtem? Azt sokkal jobban bánnám ha nem.Tetszett-e? Ez buta kérdés. Hiányozni fog-e? Az nem kifejezés. Várom-e folytatást? Ez nem is kérdés. Voltak-e hibái? Minden bizonnyal… Zavartak- e? Csöppet sem. Megszereted-e a szereplőket? Nagyon is, a végén egy egész háremed lesz:). Ha megkérdeznék, hogy újra elkezdenéd-e? Azt felelném: Soha ki nem hagynám. Na, hát valami ilyen érzés az, amikor Wardot olvasol és beszippant a világa.

>!
Pandalin

J. R. Ward

Egyszerűen imádom! Nagyon köszönöm neki az eddig megjelent könyveket, amik egytől egyig letehetetlenek :) A pozitív karakterei szerethetőek, humorosak de mindegyiküknek meg kell küzdeniük a saját démonaikkal, a negatív karakterek pedig igazán utálatosak.
Szinte mindegyik könyve az újraolvasós kategóriába tartozik :) Aki egyszer olvas tőle, az többre és többre vágyik abból a világból, amit megalkotott. Nagyon várom, hogy a vámpíros és angyalos sorozatok hogyan fognak majd még jobban kapcsolódni egymáshoz…
Kedves J.R.Ward még sok-sok fantasztikus könyvet! :)

1 hozzászólás
>!
Lady_E

J. R. Ward

Szerintem J. R. Ward korunk egyik legjobb írónője.
Az FTT sorozatban fogta a vámpírok mindenki által ismert világát, majd egy csavarral valami teljesen újat alkotott belőlük.
Ebben a sorozatban végig erős női karaktereket használ, a férfiak pedig brutálisak, viszont elég csak a felük közelében lenniük és kezes báránnyá válnak. Ezzel mindkét nem szereplőit teljesen lenyűgözővé tette számomra.
És ha mindez még nem lenne elég, akkor még azt is hozzáteszem, hogy a cselekmény izgalmas, még a 11. résznél is, a történet felépítése tökéletes ahhoz, hogy folyamatos feszültségben tartson, és ami a legfontosabb, hogy olyan dumák vannak benne, amitől hangosan röhögök egy busznyi ember között. :)

>!
Faythe P

J. R. Ward

2013 augusztusában kezdtem bele a Fekete Tőr Testvériség sorozatába és azóta is töretlenül, lankadatlanul, odaadóan és kíváncsian olvasom Ward csodálatos írásait. A végtelenségig tudnám olvasni a FTT-t és nagyon köszönöm ezt a fantasztikus élményt Wardnak. :)

>!
Perly 

J. R. Ward

Wardot a Fekete Tőr Testvériség Az árnyékok című kötete révén ismertem meg még májusban. Ezt követően júniusban elkezdtem elejétől a sorozatot (hajtott a kíváncsiság :D), és hát mit is mondhatnék, teljesen beszippantott. Sajnos, még nem sikerült a végére jutnom, talán majd most. :-) A Beavatás című kötetben bepillantást nyerhettem a szerző fantáziavilágába, ami egyszerre volt vicces és lenyűgöző, másrészről egy kicsit ijesztő. Ugyanebben a hónapban a Bukott angyalok sorozatába is belekezdtem, ami iránt vegyesek az érzéseim, ennek ellenére kíváncsi vagyok rá, hogy fog végződni a történet. Az utalásokat viszont imádom benne! Tetszik, hogy az írónő se tud szabadulni az FTT-től. :-) Idővel a többi írását is szeretném elolvasni, és reménykedem, hogy a testvéreken kívül mást is megszeretek tőle. :-)


Népszerű idézetek

>!
Bagneso

Gyakran csak visszatekintve jövünk rá, hogy minden, ami velünk történt, pontosan úgy alakult, ahogy alakulnia kellett.

816. oldal, Utolsó mondat

5 hozzászólás
>!
Francica

– Amíg nem találtál rám, halott voltam, bár lélegeztem. Világtalan voltam, bár láttam. Aztán eljöttél, és megsebzett lelkemet életre keltetted.

579. oldal, 49. fejezet

3 hozzászólás
>!
Francica

Isten hozott a féltékenység világában, gondolta. Belépéskor kapsz egy kis hasogató fejfájást, szinte leküzdhetetlen vágyat, hogy valakit meggyilkolj és egy kisebbrendűségi komplexust.

152. oldal

Kapcsolódó szócikkek: féltékenység
>!
Cheril

– Ugyan már, mégis mit számít nekem, ki a vezér? Te, Tohr, Britney Spears.
Wrath felnevetett.
– Ez vicc volt, Z? Ennyi idő elteltével, végre megtaláltak a humorérzékedet? Újabb ok, amiért érdemes élnem.

Kapcsolódó szócikkek: Britney Spears · Tohrment · Wrath · Zsadist
>!
ƨɔɴом

– Leszállnál rólam?
– De mesterségesen akarlak lélegeztetni…
– Inkább a halál, mint hogy megcsókolj, Hollywood.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Rhage · Zsadist
>!
Quiconque

A zsaru is ott állt a zuhany alatt vele, és török dohány illata volt. Biztosan Vishous is a fürdőszobában van, gondolta.
– Hollywood? Nem túl meleg a víz?
– Nem. – Tapogatózva a szappanért nyúlt. – Nem látok semmit.
– Nem baj. Jobb is, ha nem látod, hogy festünk itt együtt meztelenül. Komolyan, haver, elég lelki sérülés ez nekem mindkettőnk helyett is.

70. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Butch · Rhage
>!
Francica

– Szánalmas vagy.
– Te pedig több 100 éve halott, csak túl öntelt ahhoz, hogy találj magadnak egy sírt és belefeküdj.

Kapcsolódó szócikkek: Tohrment · Wrath
>!
Kovtünci

– Jól van, nagyfiú, feküdj le!
Ó igen! Ágy. Végre ágyban fekhet!
– Nézd csak, ki van itt? Vishous nővér.

Kapcsolódó szócikkek: Butch · Rhage · Vishous
>!
Csoszi P

– A karodban tartod? – kérdezte Wrath.
Z egy ideig nem felelt.
– Majd fogom, feltéve, hogy ezt a masnit meg tudom kötni… Várj már, te kicsi lány! Na jól van, készen is vagyunk. Rózsaszínű ruhában van, amelyet Cormia varrt neki saját kezűleg. Gyűlölöm a rózsaszínt, rajta viszont szeretem… De ezt ne mondd el senkinek.
Wrath ökölbe szorította a kezét.
– Milyen érzés?
– Hogy nem utálom a rózsaszínt? Kibasz… izé… totálisan férfiatlan.

289-290. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Wrath · Zsadist
>!
girlhu

V félúton járt a nappali felé, amikor egy kiáltást hallott. Visszarohant, és berontott a fürdőszobába.
– Mi az? Mi törté…
– Kopaszodom!
V elhúzta a zuhanyfüggönyt, és elfintorodott.
– Miről beszélsz? Még mindig van hajad…
– Nem a fejemen. A testemen, te idióta! Kihullik a szőröm!

549. oldal, 40. fejezet (Ulpius-ház, 2009)

Kapcsolódó szócikkek: Butch · Vishous