!

J. K. Smith magyar

1984. március 18. (Jászberény) –

J_K_Smith I
348 figyelő · 382 figyelt · 57 értékelés · 2 polc · 30 karc · 0 észlelés
Nem
Facebook@J.K.Smith.Iro
Instagram@jksmithiro

Képek 1

Könyvei 5

J. K. Smith: Szerelem hirdetésre
J. K. Smith: Ismert ismeretlen
J. K. Smith: Csak a tested érdekel
J. K. Smith: Káosz a köbön
J. K. Smith: Ahol elkezdődött, ott ér véget

Kiemelt alkotóértékelések

vikcs>!

J. K. Smith

Ilyen egy remek írónő, mint J. K. Smith. Első könyvével csak úgy letarol mindenkit a pályáról, hiszen olyan magasra tette a mércét a stílusával és a humorával, hogy igencsak kevés kezdő író érhet a közelébe. Engem teljesen megbabonázott az írásmódja, a lazasága, ami átjön a lapokon keresztül is. Szinte el sem hittem, hogy ez az írónő első könyve. Minden erőfeszítés nélkül ragasztja az olvasót a lapokhoz, aki csak annyit vesz észre, hogy felfalta már majdnem az egész könyvet.
Én már nagyon kíváncsi vagyok további írásaira is, addig is csak ajánlani tudom, hogy figyeljetek a hölgyre! :)

3 hozzászólás
Mimi_Taylor I>!

J. K. Smith

Egy magyar írónő, aki már az első regényével belopta magát a szívembe! Remélem, még nagyon sok könyve fog itt csücsülni a könyvespolcomon :) mert egyszerűen imádnivaló a fergeteges humorával! <3

2 hozzászólás
nypiro P>!

J. K. Smith

Üde színfolt a mai magyar „kortárs” romantikus irodalmi palettán. Kellően ötvözi a humort, romantikát. Egészen egyedi a stílusa. Jókat lehet kacagni a szereplőin, a beszólásaikon. Igazán szórakoztatóan, olvasmányosan ír. A komolyabb témákat is beleszövi az írásaiba. Mindenkinek szívből ajánlom a műveit.

1 hozzászólás
BarbyMalik0112 P>!

J. K. Smith

Csodálatos, egyedi és szívmelengető.
Ez mind igaz J. K. Smith regényeire és az írónő stílusára is. Egyszerre aranyos és humoros, már az első könyve után a szívembe zártam. Kivételesen írónő. Szavaiból sugárzik az őszinteség. Az olvasó a lapokhoz tapad, ha egyszer belekezd, onnantól nincs megállás. Fordulatos, izgalmas, mégis kedves és csodálatos történeteket alkot, amelyeket az ember már az első bekezdés során teljesen megkedvel. Regényeivel őszinte mosolyt csal az olvasója arcára, és felbecsülhetetlen élményt nyújt nekik. Eddigi két regényével teljesen elkápráztatott, biztos vagyok benne, hogy ez a továbbiakban is így lesz.

2 hozzászólás
Dorina_S>!

J. K. Smith

J.K. Smith már első könyvével letette azt a bizonyos „valamit” az asztalra. Nem gondoltam volna, hogy ennyire lehengerlő könnyed stílusával egyből levesz a lábamról. Az általa megírt történetben nincsenek buktatók, logikai hibák. Végig fenntartja az érdeklődést. A szereplőkkel együtt nevetünk, izgulunk, esünk szerelembe…egyszóval teljesen leköti az olvasó figyelmét„ és kiszakítja a hétköznapi mókuskerékből. Fordulatokkal teletűzdelt történet, unatkozni egy percet sem fogunk. Persze a szereplők között vannak jók és rosszak egyaránt, de pont ettől is jó a történet. A történet fokozatosan építkezik, és bontja ki a titkokat, éri el a tetőpontot. Ami pedig a legmeglepőbb, hogy a katarzist is tudja fokozni.
Egyszóval zseniális elő könyve született az írónőnek. Remélem még sokat olvashatok a tollából. :)

1 hozzászólás
Dinah>!

J. K. Smith

Mindig tud újat mutatni, megnevettet, elérzékenyít, izgalomban tart. Karakterei egyediek, a felépített világok igaziak, bárki bármikor belecsöppenhetne, a szereplők akár a szomszédban is élhetnének. Remélem még sok könyvét olvashatom. :)

2 hozzászólás
Kovács_Ági_3>!

J. K. Smith

Az első könyvével letarolt engem Szó szerint fentregtem a röhögéstől. Magammal vinni nem mertem a könyvet nehogy dilisnek nézzenek. Elképesztő tehetséges írónő. Nagyszerűen írta meg Szerelem hirdetésre c. könyvet. Szívből ajánlom mindenkinek. Nagyokat szórakoztam. Várom a szerző következő regényeit. Nektek is ajánlom, tegyétek váró – kívánságlistára könyveit. Mert megéri.

1 hozzászólás
Nora42>!

J. K. Smith

A könyveivel megvett, Ő azon magyar írók egyike aki bármilyen könyvet ír, garancia arra hogy elfelejtem a hétköznapokat. Üde színfolt könyveivel együtt. Imádom a spontán humorát. Nem egyszer kerültem kínos helyzetbe, mikor vonaton felvonyítottam. Köszönöm hogy vagy nekünk! Írj sokat, de sose kényszerből. Nem vagyok türelmes típus, de azt megtanultam a jó dolgokra érdemes várni!!

1 hozzászólás
Vien P>!

J. K. Smith

engem már az első könyvével, a Szerelem hirdetésre c. csodával megvett kilóra. tanulságos, fergetes humorral és csodás, imádnivaló (#Kori, Andi, Liz, Walker család#) vagy éppen idegesítő és kiakasztó (#khm Daisy khm Olivia KHM:D#) karakterekkel, eszméletlen történnel és olyan írásmóddal, amitől letehetetlen lett a könyv. imádtam. romantikus lelkeknek kötelező! alig várom, hogy megvegyem, és hogy még többet olvashassak Tőle!❤

ui: Bella meg ne egye a kutyát!

1 hozzászólás
Anita_Simon>!

J. K. Smith

Imádom az egyedi stílusát, amely szerelmi szállal egybekötött fergeteges humor párosítása.
Egy életvidám, de ugyanakkor bármelyikünkkel megtörténhető élethelyzeteket felelevenítő olvasmányokat alkotó írónőt ismertem meg a könyvei által!
Nagyon imádom mind a könyveit, mind az írónőt❤❤❤


Népszerű idézetek

vikcs>!

Olyan ritkán állunk meg és figyelünk a körülöttünk megtalálható csodákra.

162. oldal

2 hozzászólás
BarbyMalik0112 P>!

– Miért rúgtál bokán? – törölgette a szemét a férfi.
– Csak hogy érezd a törődést.
– Ja, már értem. Akkor kösz, hogy ilyen erősen törődsz velem.

174-175. oldal

Málnika >!

Túlestünk rajta, legyőztük és megtanultuk tudatosítani magunkban, hogy a múlt az csak múlt, ami már nem okozhat fájdalmat.

315. oldal

Málnika >!

Nagyon gáz felvenni mások szokásait, és háttérbe szorítani önmagunkat.

116. oldal

vikcs>!

Ha ti ketten egymásnak vagytok teremtve, akkor azt a fiatalembert az ördög is utánad fogja tolni talicskán.

9 hozzászólás
BarbyMalik0112 P>!

[…] – Beállíthatsz kora reggel, fikázhatod a lakásom, a melegítőm, vagy amit akarsz, de soha, ismétlem, soha ne nyúlj a kajámhoz!

108. oldal

2 hozzászólás