!

J. A. Redmerski amerikai

Jessica Redmerski

1975. november 25. –

Teljes névJessica Redmerski
Nem
Honlapjessicaredmerski.com
Facebook@J.A.Redmerski

Könyvei 23

J. A. Redmerski: A soha határa
J. A. Redmerski: Az örökké határa
J. A. Redmerski: Megölni Sarait
J. A. Redmerski: Ének a szentjánosbogarakról
J. A. Redmerski: The Edge of Never
J. A. Redmerski: Reviving Izabel
J. A. Redmerski: The Edge of Always
J. A. Redmerski: Killing Sarai
J. A. Redmerski: The Swan and the Jackal
J. A. Redmerski: Seeds of Iniquity

Kapcsolódó sorozatok: A soha határa · Gyilkosok társaságában · The Edge of Never angol · In the Company of Killers angol · The Darkwoods angol · Nadie como tú spanyol · Összes sorozat »

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Rázós könyvek Könyvmolyképző


Kiemelt alkotóértékelések

Szilvi00 P>!

J. A. Redmerski

Sokak nagy kedvencével, A soha határa c. könyvével, mély benyomást tett rám az írónő. Kivételes tehetségét az In the Company of Killers sorozatával támasztotta alá.
Fogalmam sem volt arról, hogy van egy ilyen sötét oldala is! Nem kímélte sem a karaktereit, sem az olvasóit! Úgy megszerettem a gyilkos bagázst, hogy nem bírtam betelni velük! Fordulatos és kiszámíthatatlan, sötét és veszélyes egy sorozat. Elvonásai tüneteim voltak egy-egy rész között.

2 hozzászólás
budvigszandi>!

J. A. Redmerski

Talán korai és elfogult, hogy két könyve után öt csillagot adok az írónőnek, de egye fene. A Szent Johanna gimi után tőle volt az első molyos könyvem és nagy hatással volt rám. Még mindig emlékszem arra a furcsa érzésre, amit éreztem az olvasás alatt. A Soha határa című kötete örökké egy nagy mérföldkő lesz az életemben.

pisztolyasziv>!

J. A. Redmerski

Mély, magvas gondolatokat tartogat az írónő az olvasóinak. Nincsenek felesleges bekezdések, sem ostoba üresjáratok a történekben, csupán a szereplők fejlődése, és a történet komótos csordogálása. Ez az állapot egészen a könyv harmadáig tart, amikor is egyik pillanatról a másikra dinamikussá változik, és ott vágja fejbe az olvasót, ahol azt a legkevésbé várná. Ms. Redmerski nagyon ért a fokozáshoz és a késleltetéshez, a váltott szemszögei pedig egyszerűen tökéletesek, semmi kívánnivalót nem hagynak maguk után. A legjobb az egészben az, hogy a kikapcsolódás mellett lehetőséget ad a gondolkodásra is: lelki problémákról, félelmekről, szerelemről. Ha pedig elolvasod A soha határát, igen valószínű, hogy képes leszel egy kicsit más megvilágításban is szemlélni a környezetedet. Az örökké határa pedig csak hab a tortán.

i_amaninvisiblegirl>!

J. A. Redmerski

Jessica is egy nálam nagy sikerű könyvet írt.
Minden megvolt benne -humor,romantika,erotika,szomorúság.
Eddig csak a Soha határát és az Örökké határát olvastam de az nagyon tetszett és remélem a másik könyve is hasonlóan fog tetszeni.


Népszerű idézetek

Greylupus>!

– Szerintem képtelenség igazán kiszeretni valakiből. – Látom a szemében, hogy átvillan egy gondolat az agyán. – Azt hiszem, hogy ha szerelmes lesz az ember, igazán szerelmes, akkor az egy életre szól. Minden más csak élmény és illuzió.

263. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Parrish
1 hozzászólás
Vanessa20>!

Csak nézz fel néha az éjszakai égboltra, és engedd, hogy elvesszél benne…

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Parrish
2 hozzászólás
Tyna>!

A szív mindig győzedelmeskedik az értelem felett. A szív, legyen bár meggondolatlan, öngyilkos hajlamú és mazochista, mindig eléri a célját. Lehet, hogy az agyam jobban tudja mi a helyes, de szarok rá, mit súg. Semmi mást nem akarok, csak élvezni a pillanatot.

353. oldal, 30. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Parrish
Greylupus>!

A véletlen csak alkalmazkodik a sorshoz.

358. oldal, 30. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: sors · véletlen
lakatoslevente I>!

Két ember, aki képtelen volt sírni, most együtt zokog, és ha a világnak hirtelen vége lenne, elégedetten halnék meg.

328. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Camryn Bennett
Greylupus>!

Ha a múlton rágódsz, akkor nem tudsz továbblépni, ha pedig túl sokáig tervezed a jövőt, akkor vagy visszacsúszol, vagy örökre ott maradsz, ahol voltál. – Mereven a szemembe néz, hogy hangsúlyozza a mondanivalója komolyságát. – Ha a mának élsz, ahol minden éppen megfelelő, akkor elfoglalod magad, korlátot állítasz a kellemetlen emlékeknek, és simábban, hamarabb eléred a célodat.

107. oldal

Greylupus>!

Soha ne fogd vissza magad, Camryn Bennett; légy biztos benne, mit akarsz az életben, mondd ki, amit érzel, és soha ne félj önmagadtól. Szarni rá, mit gondolnak mások. A saját életedet kell élned, nem az övékét.

341. oldal

anikho P>!

Remélem, soha nem felejtesz el.
Még valami: ne bánkódj, amiért nem mondtad, hogy szeretsz. Nem kellett kimondanod, magamtól is tudtam.

459. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Parrish
2 hozzászólás
nykyriana>!

Nevess csak, én majdnem belehaltam…
(The Rolling Stones)

321. oldal

Kapcsolódó szócikkek: The Rolling Stones
Gaby33>!

– Nem az számít, hogy mit viselsz – oktat, miközben visszasétál a gardróbba. – Csak az számít, hogy merre mész, és mit csinálsz, miközben viseled.

165. oldal