!

Iain Reid kanadai

Képek 3

Könyvei 3

Iain Reid: Azon agyalok, hogy ennek véget vetek
Iain Reid: I'm Thinking of Ending Things
Iain Reid: Foe

Népszerű idézetek

>!
Bea_Könyvutca P

Egy másik embert megismerni olyan, mint egy soha véget nem érő kirakós játék.

79. oldal

>!
Bea_Könyvutca P

Semmi más nem ébreszt fel úgy, mint a nevetés, komolyan, egyetlen kiadós kacaj is elég hozzá, ha őszinte, szívből jövő. Jobb, mint a koffein.

41. oldal

>!
Bea_Könyvutca P

Igazából minden kapcsolatban vannak titkok, nem gondolod? Még az életre szóló kapcsolatokban, az ötvenéves házasságokban is.

41. oldal

8 hozzászólás
>!
JustABookishSoul P

Van, amikor a gondolat közelebb áll az igazsághoz, mint a tett. Mert mondani mondhatsz bármit, tenni is tehetsz bármit, de a gondolatot nem hamisíthatod meg.

8. oldal

>!
Bea_Könyvutca P

Nem tudjuk nem tudhatjuk, mi motiválja az embereket arra, amit tesznek. Soha, de soha nem tudhatjuk. Vagy legalábbis nem egészen.

218. oldal

>!
JustABookishSoul P

Vannak bizonyos dolgok az életben, ha nem is túl sok, amelyek tényleg hatásos, bevált gyógyírt jelentenek az esős napokra meg a magányra. Ilyen gyógyír a rejtvény is. Mindenkinek meg kell oldania a maga rejtvényét.

58-59. oldal

>!
Zitussh

Honnan tudjuk, hogy valami vészterhes, fenyegető? Milyen intő jelek árulják el, hogy amivel szembekerültünk, az nem ártalmatlan? Az ösztönös megérzés mindig übereli a rációt.

25. oldal

>!
theodora 

Nem tudjuk, nem tudhatjuk, mi jár mások fejében. Nem tudjuk, nem tudhatjuk, mi motiválja az embereket arra, amit tesznek. Soha, de soha nem tudhatjuk. Vagy legalábbis nem egészen. Ez volt én rémisztő ifjonti revelációm. Egyszerűen nem ismerhetünk meg igazán senkit. Én sem. Senki sem.

218. oldal