!

I. M. Brod

Szalai-Kocsis Tamás

Könyvei 1

I. M. Brod: Tüske a köröm alatt

Kapcsolódó sorozatok: Mysterious Universe · Összes sorozat »

Antológiák 5

Anthony Sheenard (szerk.): Birodalmi osztag
Fonyódi Tibor – Szélesi Sándor (szerk.): Az evolvens kalózai
Szélesi Sándor (szerk.): A Katedrális Őrzői
Varga Tamás József (szerk.): Kalandok és kalandozók
Varga Tamás József (szerk.): Kalandok és kalandozók 2.

Népszerű alkotóértékelések

Khadris>!

I. M. Brod

Fél csillag levonás, haragból, tehetetlen hisztiből, toporzékolásból. Könyveket, nekem, még. Ne az elismerésért, a sikerért, a pénzért, hanem hogy facsarodjon a szívem, szeressem meg a főhőst, ragadjon magával a hangulat, húzzon le a mélybe a világ fulladásig, aztán emeljen fel, majd dobjon le a betonra, hogy fájjon igazán. Hogy kitehessem a polcra, mesélhessem a történeteit, mutogathassam a borítókat, meg sóhajtozzak rágondolva. Azért.


Népszerű idézetek

Aligabacs>!

Ami úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, az a legtöbb esetben egy kacsa.

11 hozzászólás
Aligabacs>!

A nők fegyver nélkül is veszélyesek, a kisírt női szem pedig lekörözi még a Topáz energiafegyvert is. Mind a kettő apró lukakat éget az emberbe. Mindezt hangtalanul.

Aligabacs>!

Fürkésző tekintettel nézett, a vesémbe akart látni. A májamat könnyebben megtalálhatta volna.

NewL P>!

Ez az a pillanat, amikor nem szabad hátranézni, nem szabad a másik szemében azt keresni, amire mi magunk vágyunk. A szem a lélek tükre, törékeny és torz képet ad. Az emlékezet azonban hűen őrzi a torz tükörkép legszebb vonásait, felnagyítja és olyanná teszi, amilyet látni akarunk.

Idiocry P>!

Sokszor döntöttem már rosszul az életemben. Az ember a döntéseitől válik önmagává, azzá, akinek lennie kell, ha önmaga akar maradni.

Aligabacs>!

A Prince of Persia mecsetszerű épülete fölé két karcsú torony magasodott, rajtuk az elmaradhatatlan kerengővel, ahonnan a magát müezzinnek képzelő vendég addig ordíthat, amíg csak jólesik – vagy esetleg ő maga ki nem esik. A tetőszerkezet hatalmas dekoreflektorai már huszonöt kilométerről jól látható igét írtak az égre: Allah hatalmas, de a jéghideg Coca-Cola az igazi!

Idiocry P>!

Egyetlen dologban lehettem biztos: nagy marha vagyok, aki kiáll a medve elé, miközben azt sem tudja, hogy néz ki egy medve.

sajtipajti>!

Mielőtt szétesett volna alattam a verda, letettem a Chandler és D.Hammett sarkán és otthagytam nyitott ajtókkal.

1 hozzászólás