!

Horváth István Sándor magyar

Könyvei 11

Horváth István Sándor: Szívem első gondolata 2015
Horváth István Sándor: Szívem első gondolata 2021
Horváth István Sándor: A hit ajándéka
Horváth István Sándor: Szívem első gondolata 2013
Horváth István Sándor: Szívem első gondolata 2014
Horváth István Sándor: Szívem első gondolata 2016
Horváth István Sándor: Szívem első gondolata 2020
Horváth István Sándor: A betlehemi pásztor
Horváth István Sándor: A hit forrása
Horváth István Sándor: Betlehemi jászol

Fordításai 1

Fohász a múzsákhoz

Népszerű idézetek

Kisanna>!

Ma véget ér az egyházi liturgikus év, holnaptól elkezdődik az advent, a karácsonyi előkészület. Holnaptól új út kezdődik számunkra. Küzdelmeink, gyengeségeink továbbra is velünk jönnek. És Isten jósága, szeretete is velünk jön. Legyünk ma hálásak Istennek, hogy tanításával nap mint nap elkísért bennünket! Kérjük őt, hogy az új egyházi évben is Jézus örömhíre, evangéliuma legyen a kísérőnk!

Kisanna>!

A lemondás azt jelenti, hogy egy nagyobb jó reményében nem ragaszkodom tovább ahhoz, ami eddig értékes volt számomra. A lemondás minden esetben feltételezi a bizalmat, hogy Isten az elhagyott személyek, dolgok helyett új kapcsolatokat, örömöt, boldogságot biztosít. A lemondás szabadon vállalt szolgálat az üdvösség érdekében.

2021. május 25. – Kedd

Kisanna>!

Minden napra van mit olvasnunk. Egyházunk liturgikus rendje részletekben tárja elénk a Szentírást, az evangéliumot. minden nap új kegyelem: minden nap új lehetőség arra, hogy közelebb kerüljünk az élet forrásához. Életünket nem tudjuk meghosszabbítani. De igenis megvan a lehetőség, hogy elmélyítsük azt.
(Dr. Korzenszky Richárd OSB)

6. oldal Ajánlás