!

Hayden Moore magyar

Könyvei 5

Becca Prior – Hayden Moore: Talált CelEB / Nem játék
Hayden Moore: Csendkirály
Hayden Moore: Üvegkalitka
Hayden Moore – Carol Souya – Becca Prior: Mesés könyv
Hayden Moore: Nem játékszer

Népszerű alkotóértékelések

>!
Szimirza P

Hayden Moore

Lendületes, szórakoztató, első könyvesként meg kifejezetten kellemes csalódás ;)

>!
neriko

Hayden Moore

Nagy meglepetés volt számomra az írónő mint a zsákbamacska.Nagyon tetszett a stílus ahogy ír,engem megvett kilóra :)

>!
vklara 

Hayden Moore

Nem játék
Azzal kezdem, hogy nem nézek valóság show-kat. Győzike részt láttam egyszer, amikor ellopták a kutyáját, pont elég volt. Kérdeztem az ismerősöm aki dolgozott a műsorban, hogy ez tényleg így volt-e, azt mondta ezt írták a forgatókönyvbe. Eme „hatalmas tudással” felvértezve elég szkeptikusan fogtam hozzá az olvasáshoz. És nem volt alaptalan, amint ebből a műből is kiderült.
ÁM az első oldaltól beszippantott. Felváltva vihogtam, dühöngtem, izgultam, drukkoltam. Fantasztikus élmény volt, köszönöm. Nem tudom milyen forrásból dolgozott az írónő, de azonnal megkérdeztem egy meleg ismerősömtől mi merre hány lépés a világukban. Jókat szórakozott azon amit meséltem a könyvről, és mondta hogy pont így van, vagy még ígyebbül.
Nagyon szerethető, vagy nagyon utálható karakterek töltik meg a lapokat. Felemelő érzések, sárba döngölő aljas húzások. A háttérben mindenki csak a saját érdekeit nézi, egyáltalán nem érdekli kit tesz vele tönkre. De van a népi bölcselet, hogy isten nem bottal ver, ezért a végén jó érzéssel lehet hátradőlni, hogy a gonosz főkavarók jól ráfáztak.
Remélem még sok ilyen jó könyvet alkot Hayden

>!
bogicca27

Hayden Moore

Hogy én miért szeretem Hayden Moore-t?
Mert elragadó stílusához hasonlóval még sosem találkoztam korábban, ami nagy szó, hiszen könyvek között nőttem fel.
Hayden volt az első, akinél azt tapasztaltam, hogy a karakterek nem csak megelevenednek, de én leszek ők, s ők lesznek én. Eggyé válok a karaktereivel, azok minden érzéseit kisajátítom és a világok amiket az írónő teremt mindig magukba zárnak. Szerintem fantasztikus írónő, aki csodálatosan bánik a szavakkal és nem fél a vállára kapni az úgynevezett tabu témákat sem. A könyvei során látható folyamatos fejlődése is, ami engem személy szerint lenyűgözött.
Kérdés nélkül, 5 csillag :)


Népszerű idézetek

>!
Tóth_Orsolya_3 P

Tudtam, hogy akárhol is vagyok, te megfogod majd a kezemet, és hazavezetsz.

362. oldal

>!
wildboszi P

Igen seggfej!
Én valóban siket vagyok.
És neked mi a mentséged?

56. oldal

>!
wildboszi P

Megharapott egy ápolót? – kérdezte szinte félve. – Nem lehet,hogy elmebeteg?

71. oldal

>!
bab123

Nem vagyok gumimaci.Wasabis mogyoró vagyok.

Üveg Kalitka

>!
Evika82 P

– Nem vagy más! – dörrent rá az apja. – Ugyanúgy szeretsz, gyűlölsz, küzdesz és remélsz, mint mások. Az, hogy egy férfi mellett érzed magad teljesnek, semmit sem jelent.

225. oldal

>!
shadowhunter1975 P

Elképzelésem sem volt, ki lehet a titokzatos Tony, csak egy híres Tonyt ismertem, Starkot, aki – bár mocskosul gazdag és jóképű volt – annál az egyszerű oknál fogva nem lehetett a meleg Nagy Ő, hogy nem létezett.
Mondjuk nem is volt az esetem.

24. oldal, Nem játék, Egy - Wesley (Newkids, 2017)

Kapcsolódó szócikkek: Anthony Edward "Tony" Stark
>!
Mariann_ P

Mérhetetlenül megkönnyebbültem, hogy végre a megszokott környezetemen, ezen az elviselhetetlen üvegkalitkán kívülre kerülhetek.Hogy végre beszélhetek valakivel, akit nem érint közvetlenül mindez, és akinek nem változik meg az élete a döntéseimtől.

186. oldal

>!
Sutha

-Ő az első, aki számít, és épp most jutottam el arra a pontra, hogy elmondjam nektek a másságomat.
-Nem vagy más! – dörrent rá az apja.- Ugyanúgy szeretsz, gyűlölsz, küzdesz és remélsz, mint mások. Az, hogy egy férfi mellett érzed magad teljesnek, semmit nem jelent.

225. oldal, Talált celEB

>!
bogicca27

De ettől még egyedül voltam a csend világában, a saját különbejáratú kis poklomban, ahonnan nem volt visszatérés. Rám zárták a kaput millió lakattal, és ennyi volt. Függöny le. Vége az előadásnak.

23. oldal

Kapcsolódó szócikkek: halláskárosodás