!

Halasi Miklós

Mike Menders, Sukitore

Mike_Menders IP
16 figyelő · 0 figyelt · 12 értékelés · 1 polc · 46 karc · 0 észlelés

Könyvei 7

Mike Menders: Házinyuszi
Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin
Sukitore: Szabadon
Sukitore: Hogy történhetett
Sukitore: Bosszú az éjszakában
Sukitore: Az első könyv
Halasi Miklós: Verseim

Kapcsolódó sorozatok: Hangulatkeringő

Kapcsolódó kiadói sorozatok: Sukitore könyvek


Népszerű idézetek

>!
Viktória_Erdei 

A szeretet nem múlik el egy hétvégével, az évszakokkal, az évekkel, olyan, mint a testetlen valóság: mindenki annyit kap belőle, amennyit megérdemel.

285. oldal, Töltsd velem a hétvégét

>!
Viktória_Erdei 

Eszembe jutott a nővérem. Talán ő is így került a csapdájába. Megfogtaaz illata, az a mély szem, mely nem akar feltárulni. Vajon mi az a titok amit ennyire elrejt? Titok egyáltalán? Vagy csak az élet mélységei játszanak a szemében? Ki ez a férfi egyáltalán? Délután kiderül.

>!
l_moni

Hideg kés pengéjét éreztem a torkomon.

(első mondat)

>!
Viktória_Erdei 

– Azt hiszem, most le fogom vágni.
Csak még azt nem tudtam, hogy keményen vagy puhán lenne jó? De, talán keményen mégis jobb lenne. Simogattam, számba vettem és máris olyan kemény volt, mint a kő. Ezek szerint nem fél attól, hogy levágom. Önfeledten szopogattam, a nyögései meg egyre hangosabbak lettek.
– Csitt! – szóltam oda neki. Nem kell, hogy a szálloda kijöjjön, amíg nem végzünk. Elhallgatott, látszott rajta, hogy megadta magát. Átfutott rajta a remegés, és már érezni lehetett, hogy nem bírja sokáig. Elengedtem, hogy kicsit megnyugodjon, aztán újra kezdtem. Megálltam és újrakezdtem. Jó érzéssel mindig azon a bizonyos ponton álltam le. Így ment ez már vagy
ötödjére, amikor megint megszólalt:
– Kérem, ne kínozzon, essünk túl rajta!
– Rendben – feleltem.
Ismét a számmal kényeztettem, majd lenyeltem az egészet. Annyira finom volt, olyan jó, hogy legszívesebben bele is ültem volna. De nem lehetett. Megkönyörüljek rajta? Elvegyem azt, ami nekem jár? Ó dehogyis! Inkább meghagyom neki.

>!
Viktória_Erdei 

Megadom magam, ennek a csodának. Mondanom sem kell, leengedi a haját. Hát, legyen, eldöntöm: csinálok egy fotósorozatot.
– Tudod, kedves Szandra, a fotón az a leglényegesebb, ami nincs a képen: a kép, a zene, szóval: az asszociáció. Mert a képben is az a legizgalmasabb, ami a női testben: az igéző formák elindítanak bennünk valamit, amit megélünk, felizgat a látvány kapcsán.

280. oldal, Töltsd velem a hétvégét

>!
l_moni

Későre járt az idő, gondoltam lefekvés előtt még végignézem a leveleimet, mi az, ami sürgős és mi az, amit holnapra halaszthatok.

(első mondat)

>!
l_moni

A szeretet nem múlik el egy hétvégével, az évszakokkal, az évekkel, olyan, mint a testetlen valóság: mindenki annyit kap belőle, amennyit megérdemel.

Kapcsolódó szócikkek: szeretet
>!
Sukitore

Magamon éreztem keze érintését, ölelését, arcomon a leheletét. Olyan bizsergető volt! Miért és mivel hatott rám ennyire? Az apám lehetne.

>!
Sukitore

Szégyenemben lehajtottam a fejem, és a tudatlanságomba burkolóztam. Akkor ott megfogadtam magamnak, ha nekem valaha gyerekem lesz, annak mindent el fogok mondani.

>!
Sukitore

Kipattantam az ágyból, és úgy ahogy voltam, hálóruhában, kócosan a fejemre tettem a kalapot. Az este nem is néztem meg igazán, de az ablakon beszűrődő napfényben szemügyre véve láttam, hogy valóságos remekmű!