!

Gunilla Kvarnström svéd

Könyvei 2

Dan Höjer – Gunilla Kvarnström: Kis fütyikönyv
Dan Höjer – Gunilla Kvarnström: Kis puncikönyv

Illusztrálásai 6

Dan Höjer – Gunilla Kvarnström: Kis fütyikönyv
Susin Lindblom: En hungrig Oskar
Ulf Sindt: Turbo blir kär
Ulf Sindt: Turbos otursdag
Ulf Sindt: Turbo och den enarmade banditen
Ulf Sindt: Turbo i knipa

Népszerű idézetek

Carmilla >!

Amilyen a gazda, olyan a kutya tartja a mondás. Keith Evans pszichológus ennél tovább megy: „A kutyád mérete elárulja, milyen hosszú a fütyid” – állítja. A szenzációs felfedezést a brit Dog Today című lap közölte: „A férfiak ugyanazért választanak maguknak kutyát, mint autót. Farokhosszabbítónak. Egy nagy kutyájú és nagy autójú férfinak legtöbbször kicsi a fütyije, és fordítva”, – mondja Evans.

A kutyád elárul

Szédültnapraforgó>!

Különös dolog a fütyi. Úgy néz ki, mint egy öregember elefántorral és lógó fülekkel. És a fülekben embergyár van. Két kis zacskóban. Erre nem gondolunk, amikor csak ott lóg és himbálózik a lábunk között.

11. oldal

2 hozzászólás
Carmilla >!

Most orvosi figyelmeztetés következik, amely férfiak millióit késztetheti arra, hogy örökre abbahagyják a füstölést: a dohányzástól a fütyi rövidebb lesz. Ezt bizalmasan elárulhatod a papádnak, ha netán dohányzik.

A dohányzástól rövidebb lesz

csillagka P>!

Egész életemben csak egyetlen óra szexuális nevelést kaptam.

(első mondat)

Molymacska>!

Három dolog van, amit nem lehet elkerülni: a sivatagot, a sírt, és az asszony vulváját

1 hozzászólás
Fapicula>!

Pedig szerinte a fütyit épp olyan gyakran kellene mosni, mint a fogat: reggel és este. Az ember megmoshatja csak vízzel, vagy szappanként használhat természetes joghurtot. Ez tisztítja, és hatásosan pótolja a zsírt.

41. oldal

Fapicula>!

Sok ezer éve már, hogy a fütyi elnyomja a nőket. A középkorban a női nemi szervet úgy ábrázolták, mintha a férfiszerv pontos tükörképe volna. Tehát mint egy fütyit, csak épp befelé. Sőt, azt hitték, hogy ha egy nő hirtelen nagyot ugrik, ez a belső fütyi kifordul. S akkor a nő azonnal férfivá változik.

50. oldal