!

G. Arthur Brown

Könyvei 1

G. Arthur Brown – Komor Zoltán: Chemtrail Kamélon

Antológiák 1

Dajka Gábor – Komor Zoltán (szerk.): Robotcigány

Népszerű idézetek

Csabi P>!

Először is: a magyarság nem ragályos. Vagy azzal születsz, vagy nem. Nem fogod elkapni, ha a szökőkútból iszol, a vécéülőkétől, vagy akár a CHEMTRAIL-től. Másodsorban pedig: azoknak a magyaroknak a száma, akik városi gyerekeket rabolnak el, és az erdei kunyhólyukban megfőzik és megeszik őket már 40 százalék alatt mozog manapság – hála a magyar kisvárosi rendőrség szigorú fellépésének.

11. oldal, G. Arthur Brown üzenete amerikai honfitársaihoz a Chemtrail Chameleon könyv kapcsán

3 hozzászólás
Csabi P>!

Ha esetleg lemaradtál volna a nagy hírről: az amerikai G. Arthur Brown és Komor Zoltán (jaja, most épp harmadik személyben beszélek magamról) összeálltak, hogy létrehozzanak egy zsebkönyvet, ami majd felfedi az összes titkot a chemtrail összeesküvésről és az alakváltó reptilián hüllőemberekről, akik embernek álcázva magukat, politikai befolyásra szert
téve manipulálják társadalmunk működését. Hogy ezt véghez vihessük, nagyon komoly kutatómunkába fogtunk: megnéztük a török X-aktákat, és legalább két teljes wikipédia oldalt olvastunk végig. Csak remélni tudjuk, hogy sikerrel járunk, de a CIA és a kisvárosi magyar rendőrség már a nyomunkban van.

10. oldal, Komor Zoltán: Előszó a Chemtrail Kaméleon című könyvhöz

Csabi P>!

Néha nagyon nehéz meggyőzni a szülőket, hogy a gyermekeik tulajdonképp árvák. Folyton csak mérgesen ordítoznak velem. Gyűlölöm látni rángatózó, gyűrött arcukat, amikor épp a tagadás fázisában vannak. Viszont elég jó vagyok meggyőzésben – legalábbis abban a fajtában, amihez kell egy kalapács és egy fémfűrész. A sorsokat bizony alakítják, és én vagyok az ő kis bútorasztalosuk.

44. oldal, G. Arthur Brown: A Szent Olívia Árvaház

Csabi P>!

Telefonál az orvos. Azt mondja, a wikipédia szerint okozhat gondot, ha nem tud ürülni a testből a széklet, de még nem talált rá megoldást, pár nap múlva újra hív.

8. oldal, Komor Zoltán: Prosztata-jeti

Komor_Zoltán I>!

Meg akarom ölni ezt a csecsemőt, csak éppen spagetti szószt főzök, és rohadtul nincs időm most ilyesmire.

(első mondat)

Annie_Lang I>!

Szóval szerettem volna zenészként regisztrálni magamat a Facebookon, mert egyszer beleejtettem egy kanalat a kávéscsészémbe, és kibaszottul new age volt a hangzása…

25. oldal, Előszó a Chemtrail Kaméleon című könyvhöz (Katapult, 2016)

Annie_Lang I>!

Most itt ülök a chemtrail kondenzcsíkokkal a fülemben, és érzem, ahogy a mérgező anyagokon át érkező zene lassan megöli az agyam.

34. oldal, Chemtrail Kaméleon (Katapult, 2016)

Kapcsolódó szócikkek: chemtrail · kondenzcsík
Annie_Lang I>!

Egész életemben titkoltam, hogy valójában egy trójai falovakról szóló kispróza vagyok, de nem bírom tovább magamban tartani.

23. oldal, Trójai fallosz (Katapult, 2016)

Annie_Lang I>!

És ott van az abortusz példának okáért. Egy anya csakúgy kivágathatja a testéből védtelen magzatát, aztán a sorsára hagyhatja meghalni. Azt igazságosnak nevezhetjük? Nem, nem az. Ha azt akarjuk, hogy igazságoslegyen a dolog, eltávolítanánk műtéti úton a csecsemőt, betennénk egy hiper-inkubátorba, telipumpálnánk szteroiddal és amfetaminnal, a kezébe nyomnánk egy láncfűrészt, és beterelnénk egy küzdőarénába, ahol összecsaphat a saját anyjával. Ha elbír a szuper magzattal, na akkor az már igazságos!

41. oldal, Chemtrail Kaméleon (Katapult, 2016)

Annie_Lang I>!

Igen, félek a pénztől, elsősorban apám miatt, aki minden Halloween-kor beöltözött a családi bankszámlaszámnak, hogy így riogasson minket. Még most is látom, ahogy egy 16 számból álló számjegy üldözi keresztül-kasul a házon édesanyámat, aki ordít és a haját tépi. (Apám szerint így kell intézni a családon belüli pénzügyeket.)

47. oldal, Előszó a Chemtrail Kaméleon című könyvhöz (Katapult, 2016)