!

Francesca H. Nielk magyar

1994. június 23. –

Francesca_H_Nielk I
28 figyelő · 2 figyelt · 0 értékelés · 0 polc · 0 karc · 0 észlelés
Teljes névFrancesca H. Nielk
Nem
Honlapfrancescahnielk.com
Facebook@francesca.h.nielk

Könyvei 7

Francesca H. Nielk: Daniel
Francesca H. Nielk: Sose Engedj el!
Francesca H. Nielk: Kísérő árny
Francesca H. Nielk: Elit bőr
Francesca H. Nielk: Megsebzett
Francesca H. Nielk: Sorsfordító járat
Francesca H. Nielk: Megsebzett a kezdetektől: Scarlett I.

Kapcsolódó sorozatok: Megsebzett · Összes sorozat »


Népszerű alkotóértékelések

Németh_Annamária>!

Francesca H. Nielk

Nem rég találtam az írónőre. Elsőként a Kísérő árnyat olvastam tőle. Annyira megtetszett, hogy utána szinte egyszerre olvastam el a többi könyvét. Ha tényleg léteznek könyvek amik letehetetlenek akkor azok ennek az írónőnek a könyvei. Gratulálok! Mindenkinek el kellene olvasni őket és tanulni belőlük. Ritka hogy ennyire mondanivalója van kitalált történeteknek.

Baranyai_Lilla>!

Francesca H. Nielk

Fantasztikus írónő, fiatalságát tekintve művei zseniálisak, imádom!

Whitesz>!

Francesca H. Nielk

Ez valami csoda, amire ez a nagyon fiatal Írónő képes. Mindegyik könyve a maga módján lenyűgöző. Hatalmas sikereket jósolok és kívánok is neki, és minél több új könyvet magunknak, hogy tudjunk olvasni tőle. Engem sikerült meggyőznie.

Lujzikácska>!

Francesca H. Nielk

Nagyon tetszenek a könyvei. Mindig alig várom, hogy jöjjön az új és újabb élménnyel lehessek gazdagabb.


Népszerű idézetek

vikcs>!

Nem akarlak elveszíteni, hiszen jelenleg te vagy az egyedüli fontos személy az életemben, és nem akarom ezt elcseszni.

158. oldal

Anarchia_Könyvblog>!

Remegő kézzel lapozom végig az oldalakat. Szinte fizikai fájdalmat érzek, ha csak ránézek. Minden, de minden gondolatom, szenvedésem ott van benne. Az egész életem, amit ezzel az állattal végig kellett élnem, aztán hirtelen az utolsó laphoz érek, és ismét könnyes lesz a szemem. A bakancslistám, mégpedig kegyetlen dolgok.
Gyötrődve bár, de elkezdem olvasni a sorokat, és a szívem szakad meg, hogy szinte minden vágyamnak köze volt ahhoz, hogy túléljem a gyerekkoromat. Hogy túléljem az apámat egy boldogabb élet reményében. Hiába, soha nem vágytam másra, csak hogy tőle megszabaduljak.

vikcs>!

Mindig lesznek, akiknek megvan a maguk véleménye, de kár ezen rágódni.

65. oldal

vikcs>!

Te vagy az egyedüli jó dolog az életemben.

301. oldal

Anarchia_Könyvblog>!

Hogyan teheti ezt velem? Hogyan felejtheti el ilyen könnyedén az elfelejthetetlent? És még ő mondta nekem, hogy az élete árán is megvéd majd, hogy az az ember még egyszer ne jöhessen a közelembe, erre most ő küld hozzá önszántából. Mintha az egész világ egy pillanat alatt a feje tetejére állt volna, én pedig itt maradnék értetlen magányomban.

Anarchia_Könyvblog>!

Már tényleg annyira belefáradtam, annyira szeretném, ha végre tényleg feladhatnám a küzdelmet, ha csak egy percre is nyugtom lehetne még ebben az életemben. Minden bizonnyal nemsokára meghalok, de legalább addig hadd ne kelljen már szenvednem többet.

vikcs>!

Nincs annál felszabadítóbb érzés, mint amikor minden a te kezedben van, minden rajtad múlik, és mások nem tudnak beleszólni.

7. oldal

Anarchia_Könyvblog>!

Ha úgy vesszük, ma ténylegesen farkasszemet néztem a halállal, és ez elképesztően izgalmas. Valahogy eltölt önbizalommal, hogy látom, hogy ismét én győztem. Igen, én vagyok a győztes. Senki nem verhet le. Én döntök a saját sorsom felől.

BlueDeath IP>!

Az anyád nekem adott, hogy megneveljelek, és én mindent meg fogok tenni, hogy így is legyen, erre mérget vehetsz.

Near >!

Gyenge az, aki az én helyzetemben teljesen összeomlik, de én mégsem teszem. Itt vagyok a pokolban, és mégsem borulok a földre zokogva. Itt vagyok a pokolban és némán elviselem, hát én minden vagyok, csak nem gyenge.

65-66. oldal