!

Fejős Éva magyar

Carol N. Fire, Eva Fejos, Sydney Scott

1967. március 8. (Budapest) –

Teljes névFejős Éva
Nem
Honlapfejoseva.hu
Facebook@fejoseva1

Képek 1

Könyvei 61

Fejős Éva: Hotel Bali
Fejős Éva: Bangkok, tranzit
Fejős Éva: Eper reggelire
Fejős Éva: Csajok
Fejős Éva: Karácsony New Yorkban
Fejős Éva: Cuba Libre
Fejős Éva: Helló, London
Fejős Éva: A mexikói
Fejős Éva: Dalma
Fejős Éva: Karibi nyár

Kapcsolódó sorozatok: Ladányi Niki · Száz éjjel vártam · Szélhámos · Hotel Bali · Kanapétörténetek a karanténból · Csajok · November lánya · Niki Ladányi angol · Összes sorozat »


Népszerű alkotóértékelések

Frank_Spielmann I>!

Fejős Éva

Korunk hőse.
Überfrau.
Szerintem csak ő fog fennmaradni az utókornak. A földönkívülieknek is küldjünk a könyveiből, hogy a mi civilizációs szintünkre fejlődhessenek.
Kötelezővé kéne tenni az iskolákban, az elavult Shakespeare meg Petőfi helyett.
Bölcsebb még Coelhónál is.
Ilyen nyíltan még senki nem beszélt a magassarkú cipőkről.
Köszönjük, Éva.

23 hozzászólás
Fay>!

Fejős Éva

Lehet, hogy tuskón fog hangzani, sőt biztos… de én őt nem tudom íróként értékelni. A könyveinek semmi irodalmi értéke, de engem még csak szórakoztatni sem tud.

1 hozzászólás
Pandalány P>!

Fejős Éva

Évától az első könyvélményem még jó pár évvel ezelőtt a Karácsony New Yorkban című könyve volt az Ulpius idejéből. Utána szép lassan beszereztem minden korábbi könyvét, könyvtárból is kölcsönöztem és nagyon örülök a sikeresen megalapított Erawan Kiadónak. Remekül kiválasztja folyamatosan azokat a külföldi regényeket, amiket tényleg érdemes kiadni, és elolvasni. A saját regényei pedig mindig hozzák azt a színvonalat és minőséget, amit eddig megszokhattunk tőle. Szeretem az írói stílusát, a történetei szereplőit. És lehet, hogy apróság, de nekem nagyon szimpatikus, hogy szinte minden könyve megbízhatóan ugyanolyan betűtípussal készült, jó olvasni. Kíváncsian várom legújabb regényét! :D

Timcsibaba77>!

Fejős Éva

Fáradhatatlan mindig megújuló történeteivel új lendületet ad a fáradt női szívnek. Őt olvasva rájön az ember, hogy néha bizony meg kell nyomni azt a bizonyos Pause gombot, és kikapcsolódni. Könyv bulémiát okoz, mert az embernek csak falni támad kedve, és éhesen, mohón várom a következő könyvet.

szabszev>!

Fejős Éva

Sokáig elzárkóztam a könyveitől, mert akit nagyon „sztárolnak” az számomra gyanús. Jobban szeretek egy könyvet azért elolvasni, mert a cselekmény alapján érdekesnek, izgalmasnak tűnik, nem pedig azért, mert a csapból is az folyik, hogy most ő a legnépszerűbb író, olvasd csak az ő könyveit. Aztán már csak kíváncsiságból is elolvastam a Hotel Balit. Nagyon tetszett. Nem kiszámítható, cselekmény-dús, izgalmas, mégis hétköznapi emberekről szól, akikkel nem annyira hétköznapi dolgok is történnek. Aztán jött az Eper reggelire, és még vagy hat könyv. Mindegyik másért tetszett. Most pedig már ott tartok, hogy az egyik kedvenc íróm, sőt, édesanyámat is „megfertőztem”, ő is elolvasta a fent említett két könyvet, és a férjem is már besorolta az elolvasandók közé.
Szóval számomra nagyon kellemes csalódás volt. Ha kicsit ki akarok kapcsolni, gondolatban nagyot szeretnék utazni, szép tájakon, akkor fogok egy Fejős Éva könyvet, és már olvasom is.

BataHelga>!

Fejős Éva

Egyszerűen, szórakoztatóan ír. Nagyon jó érzés olvasni a könyveit. Csupaszív, nagylelkű ember. Szeretem.

Dia20646>!

Fejős Éva

Fejős Éva már régóta a kedvenc magyar íróm. Több mint 10 éve olvasom a könyveit, novelláit, nyomon követem a Facebookos oldalait, többször dedikálásokra, olvasótalálkozókra mentem, hogy találkozhassam vele és egyedi könyveim legyenek a könyveimbe írt kedves szavaival.
Az elmúlt évtizedben végigkövettem az életét is, hiszen minden fontosabb eseményt megosztott a rajongóival, amint mindig figyelek, igazán mondhatom, hogy az életem részévé vált.
A könyvei, regényei is változtak nagyon sokat az elmúlt évek során. Kezdetben romantikus regényeket írt, mostanra már mindig húzódik a regényei alaptörténetén kívül egy-egy nagyobb volumenű kérdés, pl. bűntény, környezetvédelem.
Van olyan könyve is, amit néha nehéz követni, nehezen áll össze a kép, az összefüggés a szereplők között, de a történet végére mindenre fény derül.
Legjobban az tetszett meg a könyveiben, hogy mindig valamilyen meseszép külföldi, sokszor egzotikus helyre kalauzol minket a szereplői által. És akkor mi olvasók is egy csodaszép tengerparton, egy különleges természeti csoda helyszínén érezhetjük magunkat.

Texy14>!

Fejős Éva

Régen csak úgy faltam a könyveit, aztán jött egy kis szünet, már nem tudtam lépést tartani az új megjelenésekkel. Szerettem a stílusát, de úgy gondolom a mennyiségre sokszor rámegy a minőség! :(

sx_o_clock_dinner I>!

Fejős Éva

Első magyar író, akinek a könyvét önszántamból kezdtem el olvasni. Szórakoztató és rendkívül őszinte.

nagara>!

Fejős Éva

Régóta olvasom az írásait, szeretem a stílusát, tetszenek a könyvei.


Népszerű idézetek

eeszter>!

Valahol egyszer azt olvasta: az a boldogság, ha ott szeretnél lenni, ahol éppen vagy.

172. oldal

2 hozzászólás
jmolnar>!

Az álmaink azért vannak, hogy újraálmodjuk őket akkor is, ha összetörtek.

122. oldal

2 hozzászólás
tündérrózsa>!

– Teljesen őrült vagy. Miért nem hiszed el, hogy történhetnek veled jó dolgok?

126. oldal

2 hozzászólás
cassiesdream>!

… ha valami megtörtént, azon már nem lehet változtatni, inkább azt nézzem, mit lehet tenni, hogy jól jöjjek ki belőle.

265. oldal

5 hozzászólás
cassiesdream>!

Még ha fél is az ember, csak akkor tudhatja meg, milyen a boldogság, ha beleugrik.

473. oldal

Frank_Spielmann I>!

Azt hitte, azt képzelte, azt remélte, sőt biztos volt benne….

1

8 hozzászólás