!

Emily Hart magyar

Emily_Hart I
96 figyelő · 98 figyelt · 34 értékelés · 0 polc · 7 karc · 0 észlelés
Nem
Facebook@emilyhartofficial
Instagram@emilyhartofficial

Könyvei 4

Emily Hart: A becstelen
Emily Hart: Az Örökség
Emily Hart: Az élvhajhász
Emily Hart: A zabolátlan

Kapcsolódó sorozatok: A korona lovagjai · Összes sorozat »


Népszerű alkotóértékelések

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!

Emily Hart

Csodálatos bemutatkozás volt ez a könyv, nagyon szerettem.
Remek stílusban íródott, és két korszakot is megjelenített egy mai modern és egy történelmi romantikust.
A szereplőgárda is tetszett, megjelentek az önmagukat és a helyüket kereső, szeretetteljes és önfeláldozó karakterek mellett, a vagyon és hatalomvágyó és ennek érdekében semmitől vissza nem riadó rossz emberek is.
Minden egyetemes érzelmet és cselekedetet tartalmazott a szerző első könyve.

8 hozzászólás
Kuri_Szilvia P>!

Emily Hart

Jelenleg még csak 1 könyvet olvastam, de azt kell mondanom új kedvencem lett.
Lehet kicsit változtatok majd a másik két könyv olvasása után, de az első benyomás alapján a a top 5 írónőm közé soroltam be.
Jelenleg ebből az egy könyvből kiindulva olyan stílusban íródott a történet ami nekem nagy kedvencem. Imádom a történelmi romantikusokat, főleg ahol van egy kis izgalom, nyomozás, krimi vagy „kém” száll. A szereplők jól dolgozottak, még a mellékszereplőket is jól megismerhetjük, méghozzá annyira, hogy várjuk a következő rész. Csak miatta kerestem fel, és regisztráltam a kiadó weboldalára, hogy ha megjelenik a könyv, rögtön tudjak róla.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

susannahskiethen I>!

– Nálam két csoportja van a férfiaknak – szólt közbe Lisa. – Az Isten és az Isten ments.

NinaCollins I>!

Nem ahhoz kell bátorság, lányom, hogy olyat szeress, akit jól ismersz, hanem ahhoz, hogy olyan előtt nyisd meg a szíved, akiről szinte semmit sem tudsz.

225. oldal

inci81>!

– Nem hiszek abban, hogy létezik igazán tökéletes ember. Ha létezne is, biztos nagyon unalmas lenne. Egyszerűen, csak mi látunk valakit annak, ha nagyon szeretjük. Akkor a hibák úgy eltörpülnek, annyira lényegtelenné válnak, hogy fel sem tűnnek már. Attól látjuk ideálisnak, mert a szívünkkel látjuk…

53. oldal

NinaCollins I>!

Mert Elizabeth Dunn sokkal inkább gyémánt, amely megkarcolta a szívét.

inci81>!

Annie, kedvenc tevékenységének, az olvasásnak hódolva ült a háza előtti teraszon.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: olvasás
inci81>!

A tévénézés sohasem volt a kedvenc időtöltése, mert szerette a saját fantáziáját használni, nem pedig más elgondolásból megközelíteni a dolgokat.

12. oldal

NinaCollins I>!

– Hát nem így hívnak? – simított végig ujjaival gyengéden Sophie arcélén. – Az édes Sophie. A kíváncsi Sophie. A fehérakác illatú Sophie…

148. oldal

NinaCollins I>!

Mert Sophie sohasem tapasztalhatja meg a háború borzalmait, abba belehalna a lelke. Az a csodálatos lelke, amely Edward megkeseredett szívéig hatolt, és oly érzéseket keltett benne, amelyek akár képesek lennének visszahozni őt az életbe.

117. oldal

Katona_Zsuzsanna P>!

– Két tökéletes dolgot adhat nekünk egy nő, drága barátom – veregette meg barátja hátát Jean-Luc. – A szerelmét és annak gyümölcsét.

411. oldal

whisperingwithwolves>!

– Nem hiszek abban, hogy létezik igazán tökéletes ember. Ha létezne is, biztos nagyon unalmas lenne. Egyszerűen, csak mi látunk valakit annak, ha nagyon szeretjük. Akkor a hibák úgy eltörpülnek, annyira lényegtelenné válnak, hogy fel sem tűnnek már. Attól látjuk ideálisnak, mert a szívünkkel látjuk – mondta Annie a férfi arcát fürkészve, de semmit nem tudott róla leolvasni.