!

E. K. Johnston

Teljes névEmily Kate Johnston
Nem
Honlaphttp://ekjohnston.ca/
Twitterhttps://twitter.com/ek_johnston

Könyvei 9

E. K. Johnston: Ahsoka
E. K. Johnston: Ezer éjszaka
E. K. Johnston: Ahsoka (angol)
E. K. Johnston: A Thousand Nights
E. K. Johnston: Dragon Slayer of Trondheim
E. K. Johnston: Exit, Pursued by a Bear
E. K. Johnston: Spindle
E. K. Johnston: Prairie Fire
E. K. Johnston: Kingdom of Sleep

Kapcsolódó sorozatok: A Thousand Nights, The Story of Owen, Ezer éjszaka


Népszerű idézetek

>!
Saille P

És sehol egy versenypálya vagy komolyabb műhely…Anakin biztos halálra unná magát ezen a helyen! Még csak egy kiadós verekedésre sincs kilátás!
(…)
Obi-van mester ezzel szemben nyilván azt mondaná, hogy a Raada remek hely a pihenéshez és a meditáláshoz – aztán villámgyorsan találna egy kalózfészket vagy Sith összeesküvést, amivel elütheti az unalmas óráit.

47-48. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anakin Skywalker · Obi-Wan Kenobi · Raada
>!
Saille P

Egyedül volt, pedig ettől irtózott a leginkább.

(első mondat)

>!
Saille P

A kikötő egész területén húsz őrt, ha számolt. Ha nyíltan használhatta volna az Erőt, akár ennyivel szemben is megállta volna a helyét, de most csak egy sugárvetője volt.
Anakin nyilván berontott volna közéjük, és az sem érdekelte volna, ha közben megsérülhet. És ő fénykard nélkül is olyan gyors és halálos harcos volt, hogy talán még sikerült is volna ártalmatlanná tenni az őröket. De akkor sem lett volna képes feltűnés nélkül intézni a dolgot. Akárhová is ment, a régi mestere útját mintha mindenhol robbanások és holttestek szegélyezték volna.
Ezzel szemben Obi-van mester nyilván megpróbálta volna szép szóval és ügyes fortélyokkal egyengetni az útját…ami végül rendszerint szinte ugyanannyi robbantáshoz és kalamajkához vezetett.
– A régi szép idők! – sóhajtott Ahsoka.

22-23. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ahsoka Tano · Anakin Skywalker · az Erő · Obi-Wan Kenobi
>!
Saille P

– Szerintem kétfajta család létezik – mondta Miara némi hallgatás után. – Az egyik olyan, mint a miénk volt. Kaeden meg én jó helyre születtünk. Ha szerencséd van, az ilyen család életed végéig elkísér. A másik fajta… a másikba nem beleszületsz, hanem… a másikra rátalálsz. A másik befogad.

75. oldal

Kapcsolódó szócikkek: család
>!
Saille P

Minden másként alakult, mint akkoriban képzelte, amikor még a Tatuinon élt, és kisfiú volt, aki a csillagokat bámulva tudta, hogy a messzeségben valami jobb várja. A galaxis sokkal bonyolultabb volt, mint amilyennek Qui-gon mester lefestette, és mialatt Anakin hálás volt Obi-vannak a tanításokért, néha óhatatlanul elgondolkozott azon, hogy hogyan alakultak volna a dolgok, ha Qui-gon életben marad.

180-181. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anakin Skywalker · Obi-Wan Kenobi · Qui-Gon Jinn
>!
Hippoforaccus

Pár utcával odébb már olyan házak között járt, amiket tényleg minden esztétikai érzéket nélkülözve tákoltak össze. Ha találna egy üreset… ezen a helyen biztosan senki sem keresné.
Az egyiknek, ami alkalmasnak tűnt, nem volt teteje, egy másik egy kocsma mellett állt – napközben csendes, de napközben nyilván nem lehet aludni ezen a helyen –, a harmadik viszont…
A harmadik a város szélén állt, néhány utcányira a kocsmától, és egész ígéretesnek tűnt.

28. oldal

1 hozzászólás
>!
Masni3 P

– Láthatóan nem félsz tőlem. Mondd meg miért!
– Nincs rá okom, hogy féljek – válaszoltam neki.
– Nem félsz, hogy ebben a szobában ér a halál, ha nem vagy kedvemre való?
– Tudom, hogy megölhetsz, és talán meg is fogsz – mondtam. – Az áradás gyorsan és figyelmeztetés nélkül jön, mert a föld nem szokott hozzá. De ettől még nem kell félni tőle.

40. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Al-ammiyyah · Al-ammiyyah · Lo-Melkhiin
>!
sw34 

Ahsoka figyelt. Ahsoka várt. Ahsoka nem félt.

170. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ahsoka Tano
>!
sw34

Egy Jedi sosem volt fegyvertelen.

304. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jedi
>!
ℕnabella

Maybe he is starting to understand. I don't really care, though. I do not want to be anyone's model for becoming a better person.